- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.661
Banamı yazdım kuzzumm
Ben seni gittin sanmıştım bitanem??İstersen pazartesiye kadar bekle yada sen bilirsin hemen öğreneyim dersen
Evet tatlım karıştırdım mı yoksa
Kesin yaşlanıyorum ,alzeimer falan mı basladi:18::18::18:
Hayır bitanemm alıntı yapmamışsında topikte biri daha varda onamı sordun dedim,ama ben Antalyadayımmm:26:
şimdi çıkıcam evden dilerim hayırlı haberler le dönerim hamile diilsem bile regl günlerim şaşmasın.. söktürücü bişiler versin.. :44:
Anladım tatlım
Daha evvelde bir gece konuştuk yine kahveni ictim diye hatirliyorum
Yaşadığın yeri karistirmisim
Yok bitanemm ilk gebelik olacak olursa inşallah
Amin canımmm evet hemde nasıl zor her ay yıkılmak zor oluyor artık,herşeyin hayırlısı yinede Allahımın vardır bşr bildiği
şimdi çıkıcam evden dilerim hayırlı haberler le dönerim hamile diilsem bile regl günlerim şaşmasın.. söktürücü bişiler versin.. :44:
hancekim kız sen daha burdamısın yawwwww
canım ya benimde yine adet tarhim yaklıştığından sanırım çook gerginim staşsalar kavga edicek gibiyim valla
Bi kahve daha içeyimde öyle hazırlanayım dediydim bitanemmm:)))
Olabilir ama papatya çayı iç diyecektim bebiş varsa sakıncalı ama bence çikolata ye mmm yumuşatır seni bitanemm,sinirlerini yıpratma canımmm sinir yapma kendine boşu boşuna tatlı bişeyler ye
nerey gidiyon kız gezmeye mi yosa
hiç de sevmem tatlı türü şeyleri...........
Hancek ben de çıkıyorum canım görüşürüz tekrar.
Güzel hatunlar sizlere de tatlı muhabbetler güzel haftasonları
Yasağım seni de öpüyorum tatlım
Yok bitanemm ya kargoya gidip geleceğim,
Ama sinirlerini yumuşatsın biraz diye hani azda olsa biraz yesen
sen geçen günüde dedin kargoya gidicem diye ben anlamadım yaa şimdidesene biraz kargo bu bizim bilidiğimiz kargolardan mı sen orda çalışınyonmu yoksa
süper süper süper bi film izledim ahhhh leyla gibi oldum şimdi
gidip aç karnımı doyurayım bari
örtmenim çook mu acıklıydı film bizede sülede bizde izleyelim mari........süper süper süper bi film izledim ahhhh leyla gibi oldum şimdi
gidip aç karnımı doyurayım bari
hımmmmmm çaktım git hadi çabuk gel özletme kendiniO gün gidememiştim bitanemm bugün gidicem işte:)))Ben çalışmıyorum maalesef((
örtmenim çook mu acıklıydı film bizede sülede bizde izleyelim mari........
hımmmmmm çaktım git hadi çabuk gel özletme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?