- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.161
Kısçelerr ben çıkayımda yemeğimi hazırlayayım eşm gelir birazdan çamaşırlarda kaldı makinada..Haydin akşam görüşürüzzzzzz
neysem artık.yaw benim adam yemeğe gelmeyecekmiş.bana sen çık sinemaya gidelim diyo ama sizi bırakmak istemiyom.telden de giremiyom.zaten kk ye katıldığımdan beri benle ilgilenmiyon çok takılıyon kk ye die sitem ediyo.napem ama ya canlar hepinizi çoooooooooooooooooook sevdim.derdimi unutturdunuz bana
sytl nere ki? siz bana gelin haftayaaaaa....
Kısçelerr ben çıkayımda yemeğimi hazırlayayım eşm gelir birazdan çamaşırlarda kaldı makinada..Haydin akşam görüşürüzzzzzz
ada varya canimm hamburga yakin oda kuzey de
adam ne güzel teklif etmis bekletme gittttt.... tadini cikarrrr....
dedim yaaaa, sogan kürünü birak 3 gün bisi yapma caya basla.. nasil olsa korunuyorsunn.. daha ne kadar korunacaksin?
çıkayım ben de geç oldu miamorem.dikkat et kendine olurmu?.sen gelişmelerden haberdar et bizi:) fındığımıza da iyi bak.teyzesi yer onu.
hmmm bilmiyom valla biz bir kere geldik ondada rezil olduk.. ben Berlin ciyim, istanbul u seven Berlin ide severr....
buryuk ve hancegimmm gorusuruz bebekler
ama soganimi bayadir iciyom tamamlim ya miamoremm:26::26::26::26:cayi diyorum gelecek reglimden itibaren icim diyorummm:26::26::26:korunmayi belkim nisan basinda yada sonunda birakabilirim bi kan sonuclarim ciksinda
hmmm bilmiyom valla biz bir kere geldik ondada rezil olduk.. ben Berlin ciyim, istanbul u seven Berlin ide severr....
loorim burdada tipiye benzeyen kar basladi
bilmiyorum berline gitmedim yasakhayalime gideriz insallah bi gun
tatlim yaaaa eger nisana kadar bekliceksen bence sogani da birak. az ara ver. dinlensin vücudun. herseyin fazlasi zarardir. düsün bi sogan kürünü ne kadardir zaman yapiyorsun. birak dinlensin biraz.
bilmiyorum berline gitmedim yasakhayalime gideriz insallah bi gun
daha yeni yapiyom miamoremmmm düsükten sonra iltihap ne olduysa onu söküyo bi haftam kaldi bi bitirim onu reglimdede hemen cayima baslimm cayida ikinci kez yapmiycam demi bi regl dönemi icecemm
ben ciddiyim Loori eger yasakcitir kabul ederse gidelim mi? mesela 20 Mart gibi?
kuzum cay ile sogan arasinda en az 15 olsun. bu cay sogan kürü gibi degil cok etkili bisi. o yüzden sogani birak cayi yap sonra hic bisi yapma bekle demisitim. artik karari sen vereceksin burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?