Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar biz eşimle film izlicez şimdi bitince gelirim yine yanınıza öpüyorum hepinizi şimdilik çavvv

valla sen ciddiysen ben cok istiyorum surada dogru dürüst konusabilecegim dertlesebilecegim birileri olsun. simdiye kadar Looris de sende cok yakin geldiniz bana, ben genelde pek isingan degilimdir:))

miamorem sende bana cok yakin geldin cok isterim ama benimki asla der taniyorum inadi inat siz gelin bence bana kalin yiyin icinn

kiscelerimm kusura bakmayin hemen bi cikiyorum komsu geldiyeni tasinmisti

peki bir kere gelsek tanisa bizi sonra izin verir mi? yada esinle birlikte gelin bize esimle de tanisir olmaz mi?

stutgartta amcam var ona bile beni tek birakmiyo.. gelmez ki miamorem ancak boyle bi yerde tanisicaz hic tanismamis gibi

nerde tanisalim kuzummmm?? sen söyle biz oraya bilmiyormus gibi gelelim sonra üzerinize kahve dökelim tanisiriz olmami:==))))))

ayy miamoremm yaa allah iyiligini versin boyle bi yere gidicez mesela sylt gibi orada karsilasicaz fln ben seninle konusucam derken tanismis oluruz

ayy miamoremm yaa allah iyiligini versin boyle bi yere gidicez mesela sylt gibi orada karsilasicaz fln ben seninle konusucam derken tanismis oluruz

yok kuzuummm öyle film cekemeyizzzz.. o kadar vaktimiz yokkk, bebislerimiz gelicek ve bebislerimiz tanissin oyanasinlar birlikte.. ben gelirim sana esinle konusurum istersen. davet ederimm bize ok mi??

yok kuzuummm öyle film cekemeyizzzz.. o kadar vaktimiz yokkk, bebislerimiz gelicek ve bebislerimiz tanissin oyanasinlar birlikte.. ben gelirim sana esinle konusurum istersen. davet ederimm bize ok mi??

aynen miamoremm bencede sen gel bize en dogrusu bu sonrada konusursun benimkiyle fln tamamdir bu is

afiyet olsun sana

Kizlar nasilsiniz bakalim? Beklediğim üzere bu sabah kırmızıları gördüm kurtajdan sonraki ikinci reglim henuz tam anlamiyla denemeler baslamadigi icin uzuldum diyemeyecegim aksine tam zamaninda geldigi icin mutluyum cunku kurtajdan sonra regl gorebilmek icin ugrasmistim hormonlar normale donmedigi icin... kisacasi bu regli gormeye ihtiyacim varmis simdi bomba gibiyim gittik bugun bol bol alisveris yaptim gezdim tozdum regl bitince sac boyatacagim... sonra baslasin sıkı calismalar insallah da nisanda yazacagim Allah'in izniyle hamileyim diye daha once beklememistim simdi de beklemem umarim ama saglikla gelecegi zaman gelsin bebegimiz insallahhhh

Son düzenleme:

senin adına sevındım zuhalım ıns nısanda quzel haberlerı verırsın

kızlar kızlar qelem mi yananızdan öpemmi siz ananızın koynunda ben soğukdan ölem mi :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…