- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.201
iyi akşamlarrr canlar.nasılsınız
yaw nuarinim sen ses ver bari qı
yasakım türkiye ye gelsene havalar ısındı burdaaaaaaaabiz ne zaman yaz görecez yawww
iyi akşamlarrr canlar.nasılsınız
merhaba canım ya senin belirtıler nasıl
hosqeldın canım . ıyı olmayacalısıyoruz sen naıslsın
hala adet olmadım saat 3 qbı test yapdım negatıf cıkdı beklıyorum ısde pazartesı yda çarsambaya kadar qelmezse kan vermeye qıdeceqım
yasakım türkiye ye gelsene havalar ısındı burdaaaaaaaa
iyiyiz canım sen nasılsın unuttun mu biraz geçmişi
inşallah canım benımhayırlısı olsun canım benim umarim gönlündekini nasip eder rabbim
hoşbulduk canım
aynen benden de öyle iyi olmaya çalışıyıoruzzz napalımmmm
bugün birsürü bebek gördüm canım sıkıldı.moralim bozuldu.onun moral bozukluğundan cesaretle hamilelik takvimimi kaldırdım hergün görüp kendimi birkez daha üzmeyeyim diye
bizlerede şöyle bebek arabalarına koyup bebişlerimizi gezdireceğimiz günleri nasip eder rabbim inşallah.
inşallah canım benım
inş canım o qunlerımızde qelecek sadece sabretmemız lazım ve rabbıme bol bol dua etmelıyız
unutmak mümkün değilki meleğim ya
bugün sosyete pazarı var oraya gitttim birsürü bebk gördüm çocuk gördüm.hele bir erkek bebek gördüm orda bittim işte.
o üzüntüyle geldim hamilelik takviminide kaldırdım sanki ne diiye tutuyorsam sanki o gün geldiğinde bebekmi olcalk
allahım bizede bebekler nasip etsin dua etmekten başka çare varmıki elimizde.....
unutmak mümkün değilki meleğim ya
bugün sosyete pazarı var oraya gitttim birsürü bebk gördüm çocuk gördüm.hele bir erkek bebek gördüm orda bittim işte.
o üzüntüyle geldim hamilelik takviminide kaldırdım sanki ne diiye tutuyorsam sanki o gün geldiğinde bebekmi olcalk
allahım bizede bebekler nasip etsin dua etmekten başka çare varmıki elimizde.....
zaten dua etmekten allaha sığınmaktan başka ne gelirki elimizden
ben daha çok yolun başındayım biliyorum ama evlat acısı yaşadıktan sonra sanki bin senedir istiyormuşum gibi geliyo
takma canım boşver ben varya bi aralar hamile görünce çook sinir olurdum sanki bana zararları varmış gibi sonra alıştım....kıskanmıyodum ama neden ben değilim diyodum işte
bide etrafımda çook yakınımda öyle çook hamileler geldi geçti kii.............
anladım canım sık sık buraları uqra sen kafanı daqıtrsın cunku hepımızın prblemı aynı olunca bırbırmıze nasıl destek olacamızı bılıyoruz veqercekden ıyı qelıor
İnançlı olmak tek dayanak, Allah.sevdiklerini sık sık denermiş sabır lütfen ve umudunu kaybetme lütfen
takmamayıda öğreticek hayat
ne bileyim içim burkuldu işte
birde az önce arayıp sevdiğim bir ablam hamilelik nasıl gidiyo diye sordu
herşey allahtan
ben inanıyorum rabbim o mucizelere sahip olmayı bize nasip edecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?