Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosqeldın canım . ıyı olmayacalısıyoruz sen naıslsın

hoşbulduk canım
aynen benden de öyle iyi olmaya çalışıyıoruzzz napalımmmm
bugün birsürü bebek gördüm canım sıkıldı.moralim bozuldu.onun moral bozukluğundan cesaretle hamilelik takvimimi kaldırdım hergün görüp kendimi birkez daha üzmeyeyim diye
bizlerede şöyle bebek arabalarına koyup bebişlerimizi gezdireceğimiz günleri nasip eder rabbim inşallah.

yasakım türkiye ye gelsene havalar ısındı burdaaaaaaaa

iyiyiz canım sen nasılsın unuttun mu biraz geçmişi

unutmak mümkün değilki meleğim ya
bugün sosyete pazarı var oraya gitttim birsürü bebk gördüm çocuk gördüm.hele bir erkek bebek gördüm orda bittim işte.
o üzüntüyle geldim hamilelik takviminide kaldırdım sanki ne diiye tutuyorsam sanki o gün geldiğinde bebekmi olcalk
allahım bizede bebekler nasip etsin dua etmekten başka çare varmıki elimizde.....

hayırlısı olsun canım benim umarim gönlündekini nasip eder rabbim
inşallah canım benım

inş canım o qunlerımızde qelecek sadece sabretmemız lazım ve rabbıme bol bol dua etmelıyız

inşallah canım benım

inş canım o qunlerımızde qelecek sadece sabretmemız lazım ve rabbıme bol bol dua etmelıyız

zaten dua etmekten allaha sığınmaktan başka ne gelirki elimizden
ben daha çok yolun başındayım biliyorum ama evlat acısı yaşadıktan sonra sanki bin senedir istiyormuşum gibi geliyo

takma canım boşver ben varya bi aralar hamile görünce çook sinir olurdum sanki bana zararları varmış gibi sonra alıştım....kıskanmıyodum ama neden ben değilim diyodum işte
bide etrafımda çook yakınımda öyle çook hamileler geldi geçti kii.............

Son düzenleme:

İnançlı olmak tek dayanak, Allah.sevdiklerini sık sık denermiş sabır lütfen ve umudunu kaybetme lütfen

zaten dua etmekten allaha sığınmaktan başka ne gelirki elimizden
ben daha çok yolun başındayım biliyorum ama evlat acısı yaşadıktan sonra sanki bin senedir istiyormuşum gibi geliyo

anladım canım sık sık buraları uqra sen kafanı daqıtrsın cunku hepımızın prblemı aynı olunca bırbırmıze nasıl destek olacamızı bılıyoruz veqercekden ıyı qelıor

takmamayıda öğreticek hayat
ne bileyim içim burkuldu işte
birde az önce arayıp sevdiğim bir ablam hamilelik nasıl gidiyo diye sordu
herşey allahtan
ben inanıyorum rabbim o mucizelere sahip olmayı bize nasip edecek inşallah

anladım canım sık sık buraları uqra sen kafanı daqıtrsın cunku hepımızın prblemı aynı olunca bırbırmıze nasıl destek olacamızı bılıyoruz veqercekden ıyı qelıor

sağolun canım allah hepinizden razı olsun.gönlünüze göre versin inşallah

İnançlı olmak tek dayanak, Allah.sevdiklerini sık sık denermiş sabır lütfen ve umudunu kaybetme lütfen

o zaman ne mutlu heralde rabbimin sevdiği kullarındanım rabbim hep bir zorlukla acıyla imtihan edio bu yüzden belkide karşımdakini kendim için değilde allah rızası için sevmeyi öğrenebildim nihayetinde inşallah imtihan eden rabbim ödüllendirilen kullarındanda eyler bizi

derdi veren rabbim dermanınıda verecek canım ben inanıyorum inş bende bazen çook umutsuz olsamda yinede içimde minicik bi umut kalıyo......
sen en azından hiç doktor görmeden kalmışsın hamile......
ben varya tüp bebeğe gidicem ama bizim için tüp bebekte tek çare değil inş sağlıklı embriyomuz olursa eğer transfer olacak ya bide olmazsa işte yine bütün dünyam yıkılıacak diye çoook korkuyorum ve bu güne kadar öyle çook masraf ettik ki bu yolda ama giden paralrda derman olmadı derdimize ....
o yüzden sen yinede şükret haline

canım hamileliğin hayırlı olsun inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın.allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…