Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ay miamorem allah senden razi olsun ilk basta cocuk konusunu konustugun icinn...peki isim olarak ne düsünüyon aklinda varmi biseylerrr

tatlim gercekten bakmadim. gecenlerde bakayim dedim bir iki okudum sikildim. ben kararsiz degilimdir biseyi begendiysem vazgecmem ondan.. Kiz olursa melek diye düsünüyorum.. cok hosuma gidiyor.. insanlar adiyla yasarlarmisss, iyi düsünmek lazimm. erkek olursa da esim Mustafa Kemal Atatürk ten dolayi kemal istiyor. bilmiyorum valla. sen düsünmüsmüydün?

cok begendim miamorem isimlerii

bende hep oglum olursa emir kiz olursada azra yada melisa diye düsünüyodumm

cok begendim miamorem isimlerii

bende hep oglum olursa emir kiz olursada azra yada melisa diye düsünüyodumm

cok hos isimler canimm, ama dedigin isimler su aralar cokkk moda. yani iki kiz arakadasim var ikisinin oglu da emir, iki kiz arkadasim var her ikisinin kizi da azra:)) hep büyük azra kücük azra dememiz gerekiyor. ama burada cok Türk olmadigindan olabilir....Azra olursa ikinci kiza da asya koyarsinnn cok uyumlu

bencede güzel isimler benimkilerde belli daha çocuklar yok meydanda ama

https://www.facebook.com/albeni/app_531937980171714

bak burayı tıkla miamore sonra yazıyorsa uygulamaya başla de eğer yazmıyorsa video izle/destekle yazan yeri tıkla , sonra yukardaki arama yerine Beste Öztürk yazında benim videom çıkıyor dinleyebilirsin arkadaşım

hoşbulduk çikilotam:125::125::125::125::125:
evet bitanemm büyüdük 2. ayımız bitti 3.aya girdik hamdolsun canım eskiye göre iyiyim tatlımm

masalalhh selencelkim insalah dahada iyi olursunnnn zor günler gecti

herifin nasi istedigini yapiyomu memnunmusun yosam sikayetlerin varmi

masalalhh selencelkim insalah dahada iyi olursunnnn zor günler gecti

herifin nasi istedigini yapiyomu memnunmusun yosam sikayetlerin varmi
saol bitanem inşş daha iyi olurumm
herife gelincee ooo dedigimden çıkmıyooo ama demiştim ahdım var die
dediklerimi,n hepsini yapıyo çok memnunum

annem beceremedim. reklam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…