- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.641
ay miamorem allah senden razi olsun ilk basta cocuk konusunu konustugun icinn...peki isim olarak ne düsünüyon aklinda varmi biseylerrr
yok kuzum sorucam ama hasta dediniz simdi rahatsiz etmiyim dedim...siz nasil dinlediniz?
tatlim gercekten bakmadim. gecenlerde bakayim dedim bir iki okudum sikildim. ben kararsiz degilimdir biseyi begendiysem vazgecmem ondan.. Kiz olursa melek diye düsünüyorum.. cok hosuma gidiyor.. insanlar adiyla yasarlarmisss, iyi düsünmek lazimm. erkek olursa da esim Mustafa Kemal Atatürk ten dolayi kemal istiyor. bilmiyorum valla. sen düsünmüsmüydün?
slm kızlaryasagım nasılsın canım seni gördüm bi slm veriyim dedim canımm
cok begendim miamorem isimlerii
bende hep oglum olursa emir kiz olursada azra yada melisa diye düsünüyodumm
ben link attım ordan dinlediler canım baya eskide kaldı tabe linkler , facebook varmı sana da atim yoksa youtube linkni atim :26:
tatlim gercekten bakmadim. gecenlerde bakayim dedim bir iki okudum sikildim. ben kararsiz degilimdir biseyi begendiysem vazgecmem ondan.. Kiz olursa melek diye düsünüyorum.. cok hosuma gidiyor.. insanlar adiyla yasarlarmisss, iyi düsünmek lazimm. erkek olursa da esim Mustafa Kemal Atatürk ten dolayi kemal istiyor. bilmiyorum valla. sen düsünmüsmüydün?
ben link attım ordan dinlediler canım baya eskide kaldı tabe linkler , facebook varmı sana da atim yoksa youtube linkni atim :26:
bekliyorum mecbur canım ama hala adet olmadım bugun olmam gerekti
hoşbulduk çikilotam:125::125::125::125::125:ayy selencelkim gelmiss hosgeldinn canimin ici
yaw masalalh kuzucuk kocaman olmussss
nasilsin iyimisin bulantin ne gectimiii
bencede güzel isimler benimkilerde belli daha çocuklar yok meydanda ama
bencede güzel isimler benimkilerde belli daha çocuklar yok meydanda ama
hoşbulduk çikilotam:125::125::125::125::125:
evet bitanemm büyüdük 2. ayımız bitti 3.aya girdik hamdolsun canım eskiye göre iyiyim tatlımm
sen ne düsündün bestemmm
yasakçım kız olursa eğer benim adımla uyumlu bir isim olacak Melodi , erkek olursa eşimin adı ile uyumlu olacak Okyanus yada Atlas
yasakçım kız olursa eğer benim adımla uyumlu bir isim olacak Melodi , erkek olursa eşimin adı ile uyumlu olacak Okyanus yada Atlas
saol bitanem inşş daha iyi olurummmasalalhh selencelkim insalah dahada iyi olursunnnn zor günler gecti
herifin nasi istedigini yapiyomu memnunmusunyosam sikayetlerin varmi
https://www.facebook.com/albeni/app_531937980171714
bak burayı tıkla miamore sonra yazıyorsa uygulamaya başla de eğer yazmıyorsa video izle/destekle yazan yeri tıkla , sonra yukardaki arama yerine Beste Öztürk yazında benim videom çıkıyor dinleyebilirsin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?