- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.621
evet oluyo bazenyaw zor olan ben ne kahve nede siyah cay icmeyi sevmiyorumm onlarda davet edince zorluk cekiyomm..onun yerine bi bardak kola verin diyom sizz
ya bak çok pis gaza getiriyorsunuz beni seçilmezsem çok fena salça olurum başınıza söylimmm
kiz bestem bi denemekten ne kaybedersinki bide kazandigini düsüncene
yaw benimde havam olacak birinci olan kizce benim arkadasim diyecem taniyom diyecemmm :119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119:
abowwww senim benim eslimdensin o zaman. agzina kahve sürmez. cayida nadir icer. ama uyaninca cola alir ayni biberon gibi. kuzummmmmmmmmmm kahve cola bahane amac sohbet, iki laf etmek. dertlesmek yada sakalasmak yada ordan burdan anlatmak... benim cok kalitelidir dostlarim ve sohbetlerim. burada en cok onlarin hasretini cekiyorummm...
biliyom bilmezmiyim miamoremmcok sükür esin biz gibiymiss
hehehehe yaa orası öle baya sevinirim kızz sevdiğim şeyle uğraşmış olurum hemde fena olmaz yani hiç
havanızdan geçilmez vala heee
miamorem bende öyle diyorum sohbet ediyoz diyo ama bazi kizceler küsüyo bi cayimizi kahvemizi icmiyon diye.yaw valla sevmiyom napim ben kendim ievde alistirmaya calistim valla olmuyo bi ik iyudum aliyom yazik dökmek zorunda kaliyorumm
anamiamorem esine sasirdim nasi bi alman cay neysede kahveyi sevmezzzz
cokk sükür valla. o bana bu dünyadaki Rabbimin hediyesi....cok sükür Alman gibi degil. arkadaslarim hep senin soyunda kesin osmanli zamanindan kalma Türk kani var diyorlar. Maasallla subhanalllahh Müsliman olmamasina ragmen benim dinime olan saygisi inanilmaz...
kuzum diyom yaaaa.... agzina khve almmisss... cok cinstir:))) Türk kani var onda türkkkk, osmanlidan kalma:)) ama abisin e bakarsan bildigin saf kan alman:))
ugras valla bestem pop star elemeleri devam ediyo cünkü gelecek seneyi beklemeanam simdik düsündümde ilk onda bilem olsan benim havam yine o bicim olurrr ahanda arkadasim cikti diycem herkesciklerin yanindaa
msalalh miamorembelkim ilerde insalah müslümanda olur belkimm
2 martta bitmiş canım elemeler , artık bir sonrakine kaldık onda
heheh o kadara girerim heralde ya öyle düşünüyorum ben, bir pop bir türkü bir sanat müziği birde yabancı patlattımmı bitmiştir
miamorem sen bestemin sesini dinledinmi:44::44::44:
ay bitmismii
patlat bestem inslalahh gelecek seneye girersin sende bu ses varkennayy birgün bizede yabani müzük patlatta dinelyelimm
asim beklede bi kan testi yaptirr
Allah büyük kuzummm. Ben hic bir sekilde karismiyorum, hic bir sekilde empoze etmiyorum. o zaman ilgilenecegi varsa da ilgilenmez inat yapar. Ama bir tesellim var Hristiyan degil, yani bir dini inanci yok. Böyle olmasi daha iyi bence en azndan tarafsiz bakabilir Müslümanliga....Ama evlenmeden önce cocuklarin isimleri ve dinleri konusunda söz aldim. 18 yasina kadar Müslüman dinini ögretebilecegim , sünnet olacaklar. 18 yasinda soracagiz ne istiyorlar diye.. Yani Rabbim bana sabir ve ögretme gücü versin insalllah...
yok kuzum sorucam ama hasta dediniz simdi rahatsiz etmiyim dedim...siz nasil dinlediniz?
tamam bir sonraki kayıt yabancı olacak o zaman hazır olunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?