Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet oluyo bazenyaw zor olan ben ne kahve nede siyah cay icmeyi sevmiyorumm onlarda davet edince zorluk cekiyomm..onun yerine bi bardak kola verin diyom sizz

abowwww senim benim eslimdensin o zaman. agzina kahve sürmez. cayida nadir icer. ama uyaninca cola alir ayni biberon gibi. kuzummmmmmmmmmm kahve cola bahane amac sohbet, iki laf etmek. dertlesmek yada sakalasmak yada ordan burdan anlatmak... benim cok kalitelidir dostlarim ve sohbetlerim. burada en cok onlarin hasretini cekiyorummm...

ya bak çok pis gaza getiriyorsunuz beni seçilmezsem çok fena salça olurum başınıza söylimmm

kiz bestem bi denemekten ne kaybedersinki bide kazandigini düsüncene

yaw benimde havam olacak birinci olan kizce benim arkadasim diyecem taniyom diyecemmm :119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119:

hehehehe yaa orası öle baya sevinirim kızz sevdiğim şeyle uğraşmış olurum hemde fena olmaz yani hiç
havanızdan geçilmez vala heee

miamorem bende öyle diyorum sohbet ediyoz diyo ama bazi kizceler küsüyo bi cayimizi kahvemizi icmiyon diye.yaw valla sevmiyom napim ben kendim ievde alistirmaya calistim valla olmuyo bi ik iyudum aliyom yazik dökmek zorunda kaliyorumm

ana miamorem esine sasirdim nasi bi alman cay neysede kahveyi sevmezzzz

biliyom bilmezmiyim miamoremmcok sükür esin biz gibiymiss

cokk sükür valla. o bana bu dünyadaki Rabbimin hediyesi....cok sükür Alman gibi degil. arkadaslarim hep senin soyunda kesin osmanli zamanindan kalma Türk kani var diyorlar. Maasallla subhanalllahh Müsliman olmamasina ragmen benim dinime olan saygisi inanilmaz...

hehehehe yaa orası öle baya sevinirim kızz sevdiğim şeyle uğraşmış olurum hemde fena olmaz yani hiç
havanızdan geçilmez vala heee

ugras valla bestem pop star elemeleri devam ediyo cünkü gelecek seneyi beklemeanam simdik düsündümde ilk onda bilem olsan benim havam yine o bicim olurrr ahanda arkadasim cikti diycem herkesciklerin yanindaa

kuzum diyom yaaaa.... agzina khve almmisss... cok cinstir:))) Türk kani var onda türkkkk, osmanlidan kalma:)) ama abisin e bakarsan bildigin saf kan alman:))

msalalh miamorem belkim ilerde insalah müslümanda olur belkimm

ugras valla bestem pop star elemeleri devam ediyo cünkü gelecek seneyi beklemeanam simdik düsündümde ilk onda bilem olsan benim havam yine o bicim olurrr ahanda arkadasim cikti diycem herkesciklerin yanindaa

2 martta bitmiş canım elemeler , artık bir sonrakine kaldık onda
heheh o kadara girerim heralde ya öyle düşünüyorum ben, bir pop bir türkü bir sanat müziği birde yabancı patlattımmı bitmiştir

msalalh miamorem belkim ilerde insalah müslümanda olur belkimm

Allah büyük kuzummm. Ben hic bir sekilde karismiyorum, hic bir sekilde empoze etmiyorum. o zaman ilgilenecegi varsa da ilgilenmez inat yapar. Ama bir tesellim var Hristiyan degil, yani bir dini inanci yok. Böyle olmasi daha iyi bence en azndan tarafsiz bakabilir Müslümanliga....Ama evlenmeden önce cocuklarin isimleri ve dinleri konusunda söz aldim. 18 yasina kadar Müslüman dinini ögretebilecegim , sünnet olacaklar. 18 yasinda soracagiz ne istiyorlar diye.. Yani Rabbim bana sabir ve ögretme gücü versin insalllah...

2 martta bitmiş canım elemeler , artık bir sonrakine kaldık onda
heheh o kadara girerim heralde ya öyle düşünüyorum ben, bir pop bir türkü bir sanat müziği birde yabancı patlattımmı bitmiştir

ay bitmismii

patlat bestem inslalahh gelecek seneye girersin sende bu ses varkenn ayy birgün bizede yabani müzük patlatta dinelyelimm

ay miamorem allah senden razi olsun ilk basta cocuk konusunu konustugun icinn...peki isim olarak ne düsünüyon aklinda varmi biseylerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…