• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kuzum inşallah güzel geçmiştir sacını ne yaptın neye karar verdin

Gece duş aldıktan sonra kurutup pres yaptım gülüm,sabahta üzerinden geçtim:)))Dalgadan sıkılmıştım artık ya şimdi ellerimi saçlarımda gezdiriyorum kayıyorya nasıl hoşuma gidiyor böyle aaah aahh

Gece duş aldıktan sonra kurutup pres yaptım gülüm,sabahta üzerinden geçtim:)))Dalgadan sıkılmıştım artık ya şimdi ellerimi saçlarımda gezdiriyorum kayıyorya nasıl hoşuma gidiyor böyle aaah aahh

ah ah bende üşenmesemde arada yapsam o konuda çok üşengeçim evde tabimm

Oh maşallah bitamemm,herşeyi yapmışsın neredeyse:))Bende napiim kuzenin nişanına gittik annemlerle beraber saat 1 deydi gittik dua okundu 4 gibi falan çıktık yola geldik alışveriş yemek falan filan bu saat olmuş,bi pazarımızda böyle geçti işte..Benim güneşten ağrıdı galiba başım:51:

ohhho hhhh sende baya bıseyler yapmıssın tatlımmmm napalım gunler omurler boyle boyle gecıyorrr bısey anlayamıyurzz işdee hayat ısde yalan dunyaaaa :27:

hosbulduk edammmm henuz bisey hissettirmiyo bebis sadece asiri derece gergin hissediyorum karnimi o kadar :ssz:

senin nasil gidiyoo?:29:

bnım nasıl olsun bebegım sogan suyuna devammmm :50: renglım bıttı ısde 14 suabtta sogan kuru yapmaya basladım tatlım bakalım bu ay ne olucak faydasını gorecekmıyımmmm ben de senın gıbı karnımı gergın hıssdıyorum dıyebılıcekmıyım :50: çalısmalara devam :27:

Loorimmm hoşgeldinnnn,nasılsınnn??Bebişin nasıl kuzzumm:9:

bnım nasıl olsun bebegım sogan suyuna devammmm :50: renglım bıttı ısde 14 suabtta sogan kuru yapmaya basladım tatlım bakalım bu ay ne olucak faydasını gorecekmıyımmmm ben de senın gıbı karnımı gergın hıssdıyorum dıyebılıcekmıyım :50: çalısmalara devam :27:

hancegimmmmmm ellerinden oper sen nasilsin?:16:

insallah edammm olucak elbet sogana devam et bende onu yapmistim cunku insallah faydasini gorursun:49:

hancegimmmmmm ellerinden oper sen nasilsin?:16:

insallah edammm olucak elbet sogana devam et bende onu yapmistim cunku insallah faydasini gorursun:49:

240 gün sonra öptğreceğiz ellerimizi tabiki:)))
Bende bildiğin gibi bitanem aynen devam,bu ay soğan kürüne başlayacağım bende hayırlısıyla inşallah:))):6::6:

240 gün sonra öptğreceğiz ellerimizi tabiki:)))
Bende bildiğin gibi bitanem aynen devam,bu ay soğan kürüne başlayacağım bende hayırlısıyla inşallah:))):6::6:

oper teyzesi size ne sirinlikler yapar :6:

canim sogan kurunu mutlaka yap ben onun bi sifasi olduguna inaniyorum :29:

Back
X