- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.021
Peki birşey sorabişir miyim ne zamana kadar bu tutumu sürdürebilirsiniz? O zaman bebek gelene kadar hiç birşey akmayalım mobilyası kıyafetleri dahil?
Peki birşey sorabişir miyim ne zamana kadar bu tutumu sürdürebilirsiniz? O zaman bebek gelene kadar hiç birşey akmayalım mobilyası kıyafetleri dahil?
Şu testi yarın sabahmı yapsan acaba,Allllaaaahhhhh kızlar benim ellerim kaşınmaya başladı halaymı çekiciiiz ne
Sanırım büyüklerimiz hamile kalmak konusunda uyarmak istediler hamile kalınca alınabilir tabiki herşeyi
oy ne mutlu sana ya inşallah hep öyle olur seninki bitanecim ya.5+3 ken başladi ve 2haftadırda çok şiddetli oluyorum oturup aglıyorum artık uyuyamıyorumcanimmm bugün benimde cok fazlaydi. yarim tatli kasigi zencefil ve bir tatli kasigi bal cayi yaptim. cok iyi geldi maasalllah simdi bayagi iyi. birde hep soda iciyorummm
ayy cok gecmis olsun nuarinimm yawrukusumm:26:ben bi zencefili duydum ama neka doru bilmyorummm:26:ama miden ac kalmasin diyolar o bulantiyi daah cok tetikliyomus :26:
nerdeyse 10 yas varreger takarsam gönderrim miamoremm ama sen bendede vardi deyince takmadim birden
hoşbuldumm canım sımcıkk geldımmm katılırımm tabı ne demek mıdem de cok bulanıyor benım yaaa
oy ne mutlu sana ya inşallah hep öyle olur seninki bitanecim ya.5+3 ken başladi ve 2haftadırda çok şiddetli oluyorum oturup aglıyorum artık uyuyamıyorum
ya bilmiyorum yawrum ya valla dayancak gibi degl gidip serum vurdurdum deneyeyim dediklernı birde
Batıl tabiki ama her ay acabamı demektense gönderdim ben ne biliimyani dimi.. batil inanc demelerinin bir nedeni var bunlara.. batilll... yani tesadüflerden ibaret... kime ne tutacagi belli olmuyor yani:) ben cok inanmamaya calisirim....
oy ne mutlu sana ya inşallah hep öyle olur seninki bitanecim ya.5+3 ken başladi ve 2haftadırda çok şiddetli oluyorum oturup aglıyorum artık uyuyamıyorum
ya bilmiyorum yawrum ya valla dayancak gibi degl gidip serum vurdurdum deneyeyim dediklernı birde
anavallami edamm kuzucuk bundan kacis yok yarin bi ilk idrarla yapsana
Bitanemmm miamoreme yazmıştım sanada yazayım annem bana hamileyken gözünü açamazmış bulantıdan komidininin çekmecesine beyaz leblebiyle tuzlu kraker koymuş sabahları gözünü açar açmaz atarmış ağzına o zaman günü iyi geçermiş hafif olurmuş bulantısı.Umarım sizede iyi gelir bitanemmm
balımmm bıtanemm evde test yokkk suanda( almam gerek eczaneden ama ben pek umıtlıde deılımmm yaa arada oluyor bana
Batıl tabiki ama her ay acabamı demektense gönderdim ben ne biliim
yok bitanem bende yaramadı onlar kraker dediler yaptm,leblebi yaptım,naneli seker,muz denedim olmuyor olmuyor hersey kokuyor,evim,odam,mutfak,temizlık malzemeleri birde ustüne esim adam banyo yapıyor o bile kokuyor delirecem
iyi yaptin aklinda kalacagina gönderdin... batil inancta sorgulama olmaz. kimileri kulaklarini ceker, kimileri yere tükürü, kimileri saclarini cekerler falan. ama bebek esyalarinin erkenden biriktirilmesi demek umudun tavan yapmasi demektir. yani eger Allah korusun hamilelik biterse esyalara bakip bakip hergün aglarsin. ondan istemez büyükler evde o kadar cok hazirligi, hayirlisiyla dogsunda alinir dogsunda yapilir derler. mantikli yani... batil inanc degil. esyalar yüzünden bebek gelmiyor yada bebek gidiyor demek degil...
bu aciklama güzel oldu iste cok mantikli
ayyyy cok üzüzldüm simdiiiiiii. ben kendimi kötü saniyordum. sen hemen simdi yap zencefili internette bütün sitelerde bunu yaziyor ama sadece bir bardak günde sakin fazla icme. bitli caylarinin fazlasi bebek icin iyi degil...
iyi yaptin aklinda kalacagina gönderdin... batil inancta sorgulama olmaz. kimileri kulaklarini ceker, kimileri yere tükürü, kimileri saclarini cekerler falan. ama bebek esyalarinin erkenden biriktirilmesi demek umudun tavan yapmasi demektir. yani eger Allah korusun hamilelik biterse esyalara bakip bakip hergün aglarsin. ondan istemez büyükler evde o kadar cok hazirligi, hayirlisiyla dogsunda alinir dogsunda yapilir derler. mantikli yani... batil inanc degil. esyalar yüzünden bebek gelmiyor yada bebek gidiyor demek degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?