- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.041
off ya en ileri derecesini yasiyosun nuarinim rabbim yardimcin olsun:26:
deneyecem tşkler,sodayı da deneyecem inşallah azalır çok üzüluyorum ya bebegm beslenmezse diye
kaliyo
Enammmmm yok benim öyle batıl inançlarım saçımı çekiiim kulamı çekiim tükiriiim falan yok öyle şeyler ama sanki mantıklı geldi banada doğmamış bebeğe kıyafet eşya o yüzden annemde dursun dedim bende:)Onun olmayacağına göre:))))Bide diyorum batıl inancım olsa kedim beyaz olurdu:)))))
canımmm hamılelıkte mıde bulantısına özel ayak masajıda cok ıyı geldıgını duydummm bıtanemmmm cunku hamılelıkte bulantı reflekolojı oldugu ıcın normal bıtkısel seylerle geçırmeyeblır denemenı tavsıye ederm
canımmm hamılelıkte mıde bulantısına özel ayak masajıda cok ıyı geldıgını duydummm bıtanemmmm cunku hamılelıkte bulantı reflekolojı oldugu ıcın normal bıtkısel seylerle geçırmeyeblır denemenı tavsıye ederm
benim pc nin sarji bitmek üzre. kizlarr hepinizi cokk optum. yasakcitir mesajina bak . iyi gecelerrrrr...
edamm neka ilginc seyler söyledin meslekin neki senin
yasakcimm ben sana hepsini ögreticem merak etme:)))) telekom benimki yazdim iste orayaaaa...:)) hersey yavas yavas, aceleye gerek yok... cok öptümmm bye
canımsın sagol araştırayım bi onuda ne duyarsam deneyecem
ana sınıfı ögretmenıyım balım ama atamamı beklıyorumama hastanede bir cok arkadasım var canım bır araya gelınce bu tur konusları oturur konusuruz
yaw niye örtmen oldugun söylemedin edammmörtmenim derim sanada artikinn
du bi agzimi alistirimmörtmenim edammmmmm örtmenim edammmm örtmenim edammm
alistim bilemmm
hahahahahanekadandaaa yakıstııııı habıbtemeeee yawww yırımm agzınııııııııı yir yirrrr
yakisti demi örtmenim edammm
ayy benim bacaciklar benden ayri artikin hissetmiyorum bilemmm nasi cana getirecem bunlari simdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?