Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

doru ya kara oglanimiz var o nolacak beyaza mi boyasak acepp

benimde hic yok ya hancekim habbitem

canımmm hamılelıkte mıde bulantısına özel ayak masajıda cok ıyı geldıgını duydummm bıtanemmmm cunku hamılelıkte bulantı reflekolojı oldugu ıcın normal bıtkısel seylerle geçırmeyeblır denemenı tavsıye ederm

edamm neka ilginc seyler söyledin meslekin neki senin

canımsın sagol araştırayım bi onuda ne duyarsam deneyecem

benim pc nin sarji bitmek üzre. kizlarr hepinizi cokk optum. yasakcitir mesajina bak . iyi gecelerrrrr...

ayy bititmi sarjin neka güzel sohbet ediyodukkiyiy gecelerrr yarin ola hayrola nasi maceralarimiz olcekiyi gecelerr miamoremm

yasakcimm ben sana hepsini ögreticem merak etme:)))) telekom benimki yazdim iste orayaaaa...:)) hersey yavas yavas, aceleye gerek yok... cok öptümmm bye

ayy benim bacaciklar benden ayri artikin hissetmiyorum bilemmm nasi cana getirecem bunlari simdik

Son düzenleme:
ana sınıfı ögretmenıyım balım ama atamamı beklıyorum ama hastanede bir cok arkadasım var canım bır araya gelınce bu tur konusları oturur konusuruz

yaw niye örtmen oldugun söylemedin edammmörtmenim derim sanada artikinn

du bi agzimi alistirimm örtmenim edammmmmm örtmenim edammmm örtmenim edammm

alistim bilemmm

yaw niye örtmen oldugun söylemedin edammmörtmenim derim sanada artikinn

du bi agzimi alistirimm örtmenim edammmmmm örtmenim edammmm örtmenim edammm

alistim bilemmm

hahahahaha nekadandaaa yakıstııııı habıbtemeeee yawww yırımm agzınııııııııı yir yirrrr

örtmenim edamm süle bakim benim bacaciklarimda varis var nasi cana getirecem simcikk

bi cözümde bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…