- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.001
tamam dikkat edeyim barii. simdi kendi yemek seylerimi ayri yikasam olmaz ki:))) napsam kii
miamorem bende korktum ecep ondanmi düsük yapiyom diye annemin ördügü biseyler vardaa
yok kuzum bee. derler ya düsündügün sey basina gelir diye... düsünme. ben inanmiyorum. ama illa kafama takicam ben diyorsan paketle ablana gönder sinra geri alirsin...
kuzum yaaaa ben pek inanamicam cünkü ben patik almistim aylar önce hamile kalirsam bununla haber vericem diye.. evde bekledi kac ay...
bi görünüp bi kayboluyonnnn bi ses verrrr
yok kuzum bee. derler ya düsündügün sey basina gelir diye... düsünme. ben inanmiyorum. ama illa kafama takicam ben diyorsan paketle ablana gönder sinra geri alirsin...
ablamada gönderemem heemen kiskaniyo kocaman kadinnanneme küsüyo bi o kiymetli kizinmi var dermiss onlarkinede örmüstü ama gözü doymuyo
slmmm balllarımmmmmmmmm ben geldımmmmmm
yok kafama takmam sendede varmis cünkü ben ilk defa duydumda ondan sordumm bana kimse demedi cünkü
bana gönder ben senin icin saklarimm...
yaw kuzum merhaba mide bulantıları ve kusmalarla basım dertte bununla ilgliı topikleri okuyorum ama yok yok bi çözüm artık sinırden oturup aglıyorum
yaw kuzum merhaba mide bulantıları ve kusmalarla basım dertte bununla ilgliı topikleri okuyorum ama yok yok bi çözüm artık sinırden oturup aglıyorum
yaw hosgeldin edammm sizde katilin sohbetimizee
tesekür ederimm sözde ablamiz var ama benden cocuk
hoşbuldumm canım sımcıkk geldımmm katılırımm tabı ne demek mıdem de cok bulanıyor benım yaaa
yani bende bin tane yoktu ama sonucat bebek icin esya var mi var:))
olur öyle seyler... aranizda cok yas farki varsa kesin olur:))) takma hic bir seyi. sen zeki ve ttali bir insansin, herseyin üstesinden de kendin gelebilirsin. ben ciddiyim eger kafaya takacak olursan gönder bana ben senin icin saklarim istediginde de gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?