Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok kuzum bee. derler ya düsündügün sey basina gelir diye... düsünme. ben inanmiyorum. ama illa kafama takicam ben diyorsan paketle ablana gönder sinra geri alirsin...

ablamada gönderemem heemen kiskaniyo kocaman kadinn anneme küsüyo bi o kiymetli kizinmi var dermissonlarkinede örmüstü ama gözü doymuyo

kuzum yaaaa ben pek inanamicam cünkü ben patik almistim aylar önce hamile kalirsam bununla haber vericem diye.. evde bekledi kac ay...

Bak kendinde söylüyorsun bitanemm inanmadığımdan diyorsun ben öyle bikaç kişiden duydum acabamı dedim hemen gönderdim,aman dedim bellimi olur bide kafamın hep bir yerinde olup beni meşgul etmesindense dedim çıksın evimden annemde dursun dedim:)))

yok kuzum bee. derler ya düsündügün sey basina gelir diye... düsünme. ben inanmiyorum. ama illa kafama takicam ben diyorsan paketle ablana gönder sinra geri alirsin...

yok kafama takmam sendede varmis cünkü ben ilk defa duydumda ondan sordumm bana kimse demedi cünkü

yaw kuzum merhaba mide bulantıları ve kusmalarla basım dertte bununla ilgliı topikleri okuyorum ama yok yok bi çözüm artık sinırden oturup aglıyorum

canimmm bugün benimde cok fazlaydi. yarim tatli kasigi zencefil ve bir tatli kasigi bal cayi yaptim. cok iyi geldi maasalllah simdi bayagi iyi. birde hep soda iciyorummm

yaw kuzum merhaba mide bulantıları ve kusmalarla basım dertte bununla ilgliı topikleri okuyorum ama yok yok bi çözüm artık sinırden oturup aglıyorum

ayy cok gecmis olsun nuarinimm yawrukusumm:26:ben bi zencefili duydum ama neka doru bilmyorummm:26:ama miden ac kalmasin diyolar o bulantiyi daah cok tetikliyomus :26:

Peki birşey sorabişir miyim ne zamana kadar bu tutumu sürdürebilirsiniz? O zaman bebek gelene kadar hiç birşey akmayalım mobilyası kıyafetleri dahil?

Bitanemmm miamoreme yazmıştım sanada yazayım annem bana hamileyken gözünü açamazmış bulantıdan komidininin çekmecesine beyaz leblebiyle tuzlu kraker koymuş sabahları gözünü açar açmaz atarmış ağzına o zaman günü iyi geçermiş hafif olurmuş bulantısı.Umarım sizede iyi gelir bitanemmm

tesekür ederimm sözde ablamiz var ama benden cocuk

olur öyle seyler... aranizda cok yas farki varsa kesin olur:))) takma hic bir seyi. sen zeki ve ttali bir insansin, herseyin üstesinden de kendin gelebilirsin. ben ciddiyim eger kafaya takacak olursan gönder bana ben senin icin saklarim istediginde de gönderirim

yani bende bin tane yoktu ama sonucat bebek icin esya var mi var:))

bendede cok yok miamorem iki yelek iki patik ve bi sapka varrannem yigenlerime örerken banada örmüs iste onuda utanarak verdi ben sevmiyodum öyle cocuk konulari nedesimdide aman örme istemiyorum ortada bisey yok dedimm örmüyo kac sendir onlarida bi kac sene önce örmüstü

nerdeyse 10 yas varreger takarsam gönderrim miamoremmama sen bendede vardi deyince takmadim birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…