- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.981
Evet habibtem yaa bende yapmıştım annem tutma evde böyle dedi annemde,bide tupperdan biberon kaşık seti almıştım onlarıda aldı annem olmazmış evdeayy neka güzel takimlar öylee
neyse üryanlik yapmasinlarda sessizce oynasinalr bari
hahahahaha garantiye alalimmmmm diyorsun yaniiii.:))) bebegin cinsiyeti ne zaman belli olur ki??
Evet habibtem yaa bende yapmıştım annem tutma evde böyle dedi annemde,bide tupperdan biberon kaşık seti almıştım onlarıda aldı annem olmazmış evde((
Ayyyy bunlara baktıkca örgü aşkım depreşiyooo:))))
kiz atlasan tren e 4 saat sonra buradasin. gel bak bunlarin hepsni soymayan ne olsun:))) ayy can sikintimda giderdi gülerdik bol bol:))
Artık 4 boyutlularıda çıktıya şu ultrasonun 3 aydan itibaren belli oluyormuş miamoremmhahahahaha garantiye alalimmmmm diyorsun yaniiii.:))) bebegin cinsiyeti ne zaman belli olur ki??
miamoremm alamanyadakiler hemen söylemiyo en az 18, 20 haftaya kadar beklersin bence
yaw ben cok gülerim huylanirlar kapiya atarlar beni
sen dogur biberonunu ben aliriimmmmmmmmmmmmmmmmm....bebeisine buradan ne güzel seyler getiririm:))
Evet habibtem yaa bende yapmıştım annem tutma evde böyle dedi annemde,bide tupperdan biberon kaşık seti almıştım onlarıda aldı annem olmazmış evde((
Ayyyy bunlara baktıkca örgü aşkım depreşiyooo:))))
Aaaaaaah miamoremmm Allah razı olsun bitanemm,sen hele bi gel 2 ay sonra buraya bebişin cinsiyetide belli olur o zamana kadar oooow teyzesi neler yapar ona
kizim amac bu yaa isteeee.. gülecez catlayana kadar.....:)) sen birde is yapilarini gör mutfakta. bulasiklar deterjanli kaliyor bende bekliyom durulasinlarda kurulayim diye:))
miamorem aman onalrin yikadikalrindan bisey yeme ilacliymis iyyyybebis var cünkü
ee iyide onlarda hep hamileler ve doguruyorla. neden onalrinkine bisi olmuyor o zaman??
kendileri gibi bebeleri daha anne karnindayken alisiyobide miamorem dogabilir ama ilerde bi hastalik belkim ortaya cikabilir
ayy neka güzellgercekten öyle ttutmama gibi bisey varmi habbitem bebek olmazmiymiss
Ne kadar büyüğüm varsa hepsi neredeyse aynı şeyi söyledi habibtemm,evde bebek eşyası yada onunla ilgili herhangi bişey tutma dediler
Ne kadar büyüğüm varsa hepsi neredeyse aynı şeyi söyledi habibtemm,evde bebek eşyası yada onunla ilgili herhangi bişey tutma dediler
kuzum yaaaa ben pek inanamicam cünkü ben patik almistim aylar önce hamile kalirsam bununla haber vericem diye.. evde bekledi kac ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?