Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayy neka güzel takimlar öylee
Evet habibtem yaa bende yapmıştım annem tutma evde böyle dedi annemde,bide tupperdan biberon kaşık seti almıştım onlarıda aldı annem olmazmış evde((
Ayyyy bunlara baktıkca örgü aşkım depreşiyooo:))))

sen dogur biberonunu ben aliriimmmmmmmmmmmmmmmmm....bebeisine buradan ne güzel seyler getiririm:))

miamoremm alamanyadakiler hemen söylemiyo en az 18, 20 haftaya kadar beklersin bence

benim catlak söyler, adam süperrr zeki.. ve cok tatli. keske gelebilsen birde bu arap amcaya görünsen nasil iyi olur varyaa... cok gelen türk var hepside uzun yillardir buna gidiyorlarmis asla degistirmem diyorlar...

sen dogur biberonunu ben aliriimmmmmmmmmmmmmmmmm....bebeisine buradan ne güzel seyler getiririm:))

Aaaaaaah miamoremmm Allah razı olsun bitanemm,sen hele bi gel 2 ay sonra buraya bebişin cinsiyetide belli olur o zamana kadar oooow teyzesi neler yapar ona

ayy neka güzellgercekten öyle ttutmama gibi bisey varmi habbitem bebek olmazmiymiss

Aaaaaaah miamoremmm Allah razı olsun bitanemm,sen hele bi gel 2 ay sonra buraya bebişin cinsiyetide belli olur o zamana kadar oooow teyzesi neler yapar ona

aaa evet benim catlak arap söylemezse eger tr de baktirirveririm cinsiyetine... süper fikir.:)) insalllah kuzucukkkkk

kizim amac bu yaa isteeee.. gülecez catlayana kadar.....:)) sen birde is yapilarini gör mutfakta. bulasiklar deterjanli kaliyor bende bekliyom durulasinlarda kurulayim diye:))

miamorem aman onalrin yikadikalrindan bisey yeme ilacliymis iyyyybebis var cünkü

Ne kadar büyüğüm varsa hepsi neredeyse aynı şeyi söyledi habibtemm,evde bebek eşyası yada onunla ilgili herhangi bişey tutma dediler

kuzum yaaaa ben pek inanamicam cünkü ben patik almistim aylar önce hamile kalirsam bununla haber vericem diye.. evde bekledi kac ay...

Ne kadar büyüğüm varsa hepsi neredeyse aynı şeyi söyledi habibtemm,evde bebek eşyası yada onunla ilgili herhangi bişey tutma dediler

dorudur benimde varda ondan sordummm annem örmüstü hic öyle biseyde demedi sakla demistide ecep ben napsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…