- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.081
Haydi kuzum benim kocada geldi. Artik yatalim. İyu gecelerr
sabahın açılışı benden olsun günaydın kızlarrrgüzel ve musmutlu bir gün diliyorummmm hepimizeee
more hayirdir erkencisinn
Git şunu diğer odada yap burayımı buldun adamın karşısında derdi yada yasakımın dediği gibi mahkemeye giderdi galiba...Ama ben yaparmıydım oda var tabiki
Yaww anammm o değilde bunlar ne terbiyesi alıyorlar da bu tğrklerde yok bu yaaaaa
habibtem bunlar böyle gecen mesala üstteki komsunun suyu benim tavana gecti cicekmi ne sulamis tasmis oda..benim herif aksam onda kapilarina dayandi dikkat edin demeye..bunlarda erkenden yatmislar coluk cocuk..kapiyi caldim diyo kadin gecelikli cikmis daha 38 yasinda ne..esim demis dikat edin bakin su bize gecti diye kadin özür dilemis bide tam esim giderken kolundan tutup sarilmisesi icerde yatarken benimki hadi iyi aksamalr demis kacmis ordan bunlar böyle bunalrin yaptiklarini anlatmakla bitmezzz
bide esin iyi dayaniyo demis 6 bebek kaybetmis ama hic belli etmiyo demis ..esimde esim öyledir demis cok sabirlidirr inaclidir demis ..galiba kafayi bozmami bekliyo
bu sefer tasicaksin bebisleri hemde ikiz olucak insaalllah. hic üzülme sakin... hatta telefonda dert yanacaksin bunlar beni hic uyutmuyor diye:)))
ctesi ovülasyon testi sipariş ettim hayırlısı bakalım.. nedense çok umutluyum bu ayyy...
nisan ayı umarım hepimizi sevindirir
Görümcemde çok düşük ve bebek kaybı yaşadı bitanemmm,oda hiç yılmadı en son kromozomlarına baktırdılar enişteyle şimdi bu ay tüp bebek deneyecekler hayırlısıyla oda hep der yılmak yok devammmmmm diye,Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsınn inşallah tez zamanda
habbitem biz kromozomlarada baktirdik sükür temiz cikti ..bize tüp bebekte yapmiyolar hamile kalabiliyom diye cünkü yine düsük olabilir diye.dogal yoldan deniycen diyolarr:26:
Tek başına içilirmi habibtem bu melet buyrun canlarım benimmmm
Bende size bunlardan yapıp yapıp göndericemmm
iyi iste bende gelirim iki saat yolll. hayirlisiyla sen bir basarda, tutunmasi icin elimizden geleni yapariz... ayrica laptop u sakin vücuduna degdirmeee. ne hamileyken nede hamile degilken...
Evet habibtem yaa bende yapmıştım annem tutma evde böyle dedi annemde,bide tupperdan biberon kaşık seti almıştım onlarıda aldı annem olmazmış evde((
Ayyyy bunlara baktıkca örgü aşkım depreşiyooo:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?