Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sabahın açılışı benden olsun günaydın kızlarrr güzel ve musmutlu bir gün diliyorummmm hepimizeee

more hayirdir erkencisinn

yaww yasakım kociş yattıktan sonra yatıorumm
baa dedi hani dedi evlenince aynı zamanda yatağa gircektik dediii
ben seni kalk yatak dedğin zamnada yatyo dedi senn yatmıo dedii
üzüldüm bende şimdi o yataıom dediği zaman tamam diorum yatyommm

ben zati yapamam
açsam kocaya açarım utanmadannn

edepszzzzz

ctesi ovülasyon testi sipariş ettim hayırlısı bakalım.. nedense çok umutluyum bu ayyy...
nisan ayı umarım hepimizi sevindirir

bide esin iyi dayaniyo demis 6 bebek kaybetmis ama hic belli etmiyo demis ..esimde esim öyledir demis cok sabirlidirr inaclidir demis ..galiba kafayi bozmami bekliyo

kadının niyeti kötüüüü yasakımmmm
o bozmuş kafayııı onu bi kaşımak lasımmm her yanınıı
edepsizzz karııı

ctesi ovülasyon testi sipariş ettim hayırlısı bakalım.. nedense çok umutluyum bu ayyy...
nisan ayı umarım hepimizi sevindirir

inşallah canımm... nisanda hepimiz yazalım hamileyimmm diye .... bende bu ay olacak diye düşünüyorum nedense tuhaf bir his tabi önce şu regli bi atlatalım da denemelere başlayalım artık

Son düzenleme:

inşallahh hayırlısı olsun hancekimmm

habbitem biz kromozomlarada baktirdik sükür temiz cikti ..bize tüp bebekte yapmiyolar hamile kalabiliyom diye cünkü yine düsük olabilir diye.dogal yoldan deniycen diyolarr:26:

inşallah yasakımmm yawww tez vakkite güzel habarlerini alırızzz

iyi iste bende gelirim iki saat yolll. hayirlisiyla sen bir basarda, tutunmasi icin elimizden geleni yapariz... ayrica laptop u sakin vücuduna degdirmeee. ne hamileyken nede hamile degilken...

eet dizlere koyup kullanmak çok sakıncalımışşş

günaydın kısçelerr
akşamdan beri ovülasyon testim pozitif gösteriyor sanırım yumoşum çatladı..merakla bekliyorum...hayırlısı bakalım...

ooyy buu çok datlıı beyawwww
benim bile öresim geldiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…