- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.121
selam kızlar
dün misafirlerimi ağırladım sanki bizim evden çekirge sürüsü geçmiş gibiydi çok yoruldum
dün çamaşırıma kan geldi adet oluyorum sandım ama daha ne gelen var ne giden yaklasık 3cm falan kan vardı yerlesme kanaması böyle cok olurmu ? test yapsam cıkarmı acaba
ay hadi inşallah zikzak ım yaa, batın geçmeden yapma test çıkmıyo. tecrübeyle sabit bende... battan önce yaptım boşu boşuna üzmüşüm kendimi...
yorulma ağır kaldırma bi de emi bat ne zaman?
perşembe yani 14ü sende yerleşme kanaması olmuşmuydu olduysa nekadardı azmı çokmu adet oluyo olsam bugün yoğun olarak başlaması gerekirdi ama başlamadı anlamadım gitti
bende yerleşme kanaması olmadı, ama kişiden kişiye göre değişir bence miktarı ona çok takılma...
ayın 14 ünde hatta garanti olsun dersen 15i sabah ilk idrarınla yap sonuç çıkar Allahın izniyle...
neyse gören yok sanırım :113:
işteyim ben canım kopuk kopuk bakabiliyorum bazen hiç giremiyorumkusura bakma
Günün hayırlı olsun inşallah canım
kızlar hepinize mutlu haftalar... :13: :13: :13:
nasılsınız varmı haftasonunda güzel bi gelişme geçmiş çok fazla okuyamadım hepsini, yardımcı olunn bakimm canlarımm
Selam kizlar. ne kasvetli bi gun bugun hemde pazartesi. hayirlisi olsun bakem.
selam kızlar
hafta sonu baya yoğun ve yorucu geçti
özledim sizi
zikzakım hadi inşallah hayırlı haberler ver bize
selam kizlar.kızlar hepinize mutlu haftalar... :13: :13: :13:
nasılsınız varmı haftasonunda güzel bi gelişme geçmiş çok fazla okuyamadım hepsini, yardımcı olunn bakimm canlarımm
işteyim ben canım kopuk kopuk bakabiliyorum bazen hiç giremiyorumkusura bakma
Günün hayırlı olsun inşallah canım
kolay gelsin cnm
hoş geldinnnsanada mutlu haftalar olsun inşallahhh
aynen kendimi çok sinirli ve agrasif hissediyorum
hoş geldin bu arada
Hosbulduk canim simdi kacarimokula gelmek uzereyim
bende çıkıyorum cnm uğrarım işlerim bitince
sende gel emi
kolay gelsin cnm
hoş geldinnnsanada mutlu haftalar olsun inşallahhh
aynen kendimi çok sinirli ve agrasif hissediyorum
hoş geldin bu arada
selam kizlar.Ay bende yoktum haftasonu napti kizceler acaba yine cok calismislar.
Pazartesim nasilsin canim var mi agri bulanti fln Nasil hissediyosun kendini
Günaydınn canlarımmm,evimi temizleyip geleyim,kk açık ara ara molalarda takip ederim sizi..Havada pek bi karamsar bugün ya puslu bi hava var çok kasvetli insanın bişey yapası gelmiyo.Ev evlikten çıkmadan ben bi el atayım :))))
iyiyim ilhanazım sen den naber
bugün pazartesi çook işim varpazar günü dağıldı heryer
amin canım inşallahh... çalışmalar tüm hızıyla sürüyor ama rahimde tuhaf bir gerginlik var yoqun olarak hissettiriyor kendini...sanırım çatlama iqnesinden kaynaklanıyor....daha önce böyle bişey hissetmemiştim...
canım ben bu ay çatlatma iqnesi kullandııqm için iqneyi olunca yapmaya başladım..normalde reqlinin 9. günü yapmaya başla tek çizgi çıkıyorda gün aşırı yaparsın silik çizgi çıkarsa hergün yaparsın...
selam kızlar
dün misafirlerimi ağırladım sanki bizim evden çekirge sürüsü geçmiş gibiydi çok yoruldum
dün çamaşırıma kan geldi adet oluyorum sandım ama daha ne gelen var ne giden yaklasık 3cm falan kan vardı yerlesme kanaması böyle cok olurmu ? test yapsam cıkarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?