Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selam kızlar

dün misafirlerimi ağırladım sanki bizim evden çekirge sürüsü geçmiş gibiydi çok yoruldum

dün çamaşırıma kan geldi adet oluyorum sandım ama daha ne gelen var ne giden yaklasık 3cm falan kan vardı yerlesme kanaması böyle cok olurmu ? test yapsam cıkarmı acaba

ay hadi inşallah zikzak ım yaa, batın geçmeden yapma test çıkmıyo. tecrübeyle sabit bende... battan önce yaptım boşu boşuna üzmüşüm kendimi...
yorulma ağır kaldırma bi de emi bat ne zaman?

ay hadi inşallah zikzak ım yaa, batın geçmeden yapma test çıkmıyo. tecrübeyle sabit bende... battan önce yaptım boşu boşuna üzmüşüm kendimi...
yorulma ağır kaldırma bi de emi bat ne zaman?

perşembe yani 14ü sende yerleşme kanaması olmuşmuydu olduysa nekadardı azmı çokmu adet oluyo olsam bugün yoğun olarak başlaması gerekirdi ama başlamadı anlamadım gitti

perşembe yani 14ü sende yerleşme kanaması olmuşmuydu olduysa nekadardı azmı çokmu adet oluyo olsam bugün yoğun olarak başlaması gerekirdi ama başlamadı anlamadım gitti

bende yerleşme kanaması olmadı, ama kişiden kişiye göre değişir bence miktarı ona çok takılma...
ayın 14 ünde hatta garanti olsun dersen 15i sabah ilk idrarınla yap sonuç çıkar Allahın izniyle...

bende yerleşme kanaması olmadı, ama kişiden kişiye göre değişir bence miktarı ona çok takılma...
ayın 14 ünde hatta garanti olsun dersen 15i sabah ilk idrarınla yap sonuç çıkar Allahın izniyle...

hayal kırıklıgına ugradım yine bir an bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır bu

kafam cok karısıktı bi yazayım dedim evimi toparlayım işlerimi halledeyim gelirim canım hoscakal

selam kızlar
hafta sonu baya yoğun ve yorucu geçti
özledim sizi
zikzakım hadi inşallah hayırlı haberler ver bize

kızlar hepinize mutlu haftalar... :13: :13: :13:

nasılsınız varmı haftasonunda güzel bi gelişme geçmiş çok fazla okuyamadım hepsini, yardımcı olunn bakimm canlarımm

işteyim ben canım kopuk kopuk bakabiliyorum bazen hiç giremiyorum kusura bakma

Günün hayırlı olsun inşallah canım

kolay gelsin cnm

nasılsınız varmı haftasonunda güzel bi gelişme geçmiş çok fazla okuyamadım hepsini, yardımcı olunn bakimm canlarımm

hoş geldinnn sanada mutlu haftalar olsun inşallahhh
Selam kizlar. ne kasvetli bi gun bugun hemde pazartesi. hayirlisi olsun bakem.

aynen kendimi çok sinirli ve agrasif hissediyorum
hoş geldin bu arada

selam kızlar
hafta sonu baya yoğun ve yorucu geçti
özledim sizi
zikzakım hadi inşallah hayırlı haberler ver bize

selam kizlar. Ay bende yoktum haftasonu napti kizceler acaba yine cok calismislar.
işteyim ben canım kopuk kopuk bakabiliyorum bazen hiç giremiyorum kusura bakma

Günün hayırlı olsun inşallah canım

Pazartesim nasilsin canim var mi agri bulanti fln Nasil hissediyosun kendini

Günaydınn canlarımmm,evimi temizleyip geleyim,kk açık ara ara molalarda takip ederim sizi..Havada pek bi karamsar bugün ya puslu bi hava var çok kasvetli insanın bişey yapası gelmiyo.Ev evlikten çıkmadan ben bi el atayım :))))

kolay gelsin cnm

hoş geldinnn sanada mutlu haftalar olsun inşallahhh

aynen kendimi çok sinirli ve agrasif hissediyorum
hoş geldin bu arada

sağol tatlım...

selam kizlar. Ay bende yoktum haftasonu napti kizceler acaba yine cok calismislar.

Pazartesim nasilsin canim var mi agri bulanti fln Nasil hissediyosun kendini

haftasonu burda olan kızlar aydınlatın bizide lütfennn....

kolay gelsin canım, sanada güaydın...

iyiyim ilhanazım sen den naber
bugün pazartesi çook işim var pazar günü dağıldı heryer

aynen canım yawww benim dağınıklığım yoksa kadın psikolojisi
iila temizlicemm her haftaaa

saoll canımmmm o zaman ben buhüünden başlıyımm bakim çıkcak mi çizgii

oy inşallah yerleşme kanamasıdırr canımm ama senin daha bata var bekle bende biraz dahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…