- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.101
eet dizlere koyup kullanmak çok sakıncalımışşş
yaw kuzum merhaba mide bulantıları ve kusmalarla basım dertte bununla ilgliı topikleri okuyorum ama yok yok bi çözüm artık sinırden oturup aglıyorum
hoşbuldumm canım sımcıkk geldımmm katılırımm tabı ne demek mıdem de cok bulanıyor benım yaaa
Şu testi yarın sabahmı yapsan acaba,Allllaaaahhhhh kızlar benim ellerim kaşınmaya başladı halaymı çekiciiiz ne
kiscelerim durun bidaha bisey diycem mesajim 15,031 olmuss
yaw ama rütbem ayni sadece 5 kalpcik var amayaw yeni rütbe yokmu kk da:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
protesto ediyom kk yibaska mesaj yazmiycamm banane yeni rütbe istiyommmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sabahın açılışı benden olsun günaydın kızlarrrGüzel ve musmutlu bir gün diliyorummmm hepimizeee
günaydın canım ne güzel bir tabir olmuş bu böle, musmutluuuInşallah öyle bir gün ve hafta olur canım
günaydın kızlarrrr
ben hep dizlerime koyuyorum laptopumu :26: Masaya koysan sandalyede oturmak zorunda kalıcam oda belimi aqrıtıyor koltukta oturup dizlerime almak daha rahat oluyor...önüme sehpa koysam yine eqilmek zorunda kalıcam mecbur dizlerimde kalıyor..
ctesi ovülasyon testi sipariş ettim hayırlısı bakalım.. nedense çok umutluyum bu ayyy...
nisan ayı umarım hepimizi sevindirir
inşallah canımm... nisanda hepimiz yazalım hamileyimmm diye .... bende bu ay olacak diye düşünüyorum nedense tuhaf bir histabi önce şu regli bi atlatalım da denemelere başlayalım artık
günaydın kısçelerr
akşamdan beri ovülasyon testim pozitif gösteriyor sanırım yumoşum çatladı..merakla bekliyorum...hayırlısı bakalım...
günaaaaaaaaaaaydııııııııın
melekimmm günaydınnn cankuşummmmm
günaydınn bidenemmmm napyonnn nasılsınnnn
amin canım inşallahh... çalışmalar tüm hızıyla sürüyor ama rahimde tuhaf bir gerginlik var yoqun olarak hissettiriyor kendini...sanırım çatlama iqnesinden kaynaklanıyor....daha önce böyle bişey hissetmemiştim...hayırılısıııı arzıummmm çalışmala devam ozamannn
inş.. bu ayyy olu verir hayırlsı ileeee
arsumm canımm yaww bende ovulasyntesitini yapcamm ne zamn yapyosunn onuu şimdi ben nette hesapladım ben yumurtlamayı 12.mart gösterioo ozamanmı yapcammm :26::26::26:
tatlim çarşamba günü gidicem inşallah... inşallah bir sorun yoktur diye dua ediyorum hep, geçen çarşamba kan tahlili yaptırdım ama 1460 çıkmıştı, inşallah güzel güzel katlanmıştır...pazartesiseverimm nasilsindr gittinmi hic
inşallah nasip olsun canım... buradaki tüm kızlara isteyen herkese de Allah gönlüne göre bir bebek nasip etsin inşallah...günaydin canimmm, Aminnn hep beraber insaallah arkadasimmm.. büyüdü maasalllah teyzesi, seninki de yetisiyor insaalllah. Rabbim hayirlisiyla dünyaya getirmeyi sonrada hayirli ve saglikli evlat yetistirmeyi nasip etsin insalllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?