- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.141
hayal kırıklıgına ugradım yine bir an bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır bu
kafam cok karısıktı bi yazayım dedim evimi toparlayım işlerimi halledeyim gelirim canım hoscakal
selam kızlar
hafta sonu baya yoğun ve yorucu geçti
özledim sizi
zikzakım hadi inşallah hayırlı haberler ver bize
kızlar hepinize mutlu haftalar... :13: :13: :13:
nasılsınız varmı haftasonunda güzel bi gelişme geçmiş çok fazla okuyamadım hepsini, yardımcı olunn bakimm canlarımm
Selam kizlar. ne kasvetli bi gun bugun hemde pazartesi. hayirlisi olsun bakem.
Günaydınn canlarımmm,evimi temizleyip geleyim,kk açık ara ara molalarda takip ederim sizi..Havada pek bi karamsar bugün ya puslu bi hava var çok kasvetli insanın bişey yapası gelmiyo.Ev evlikten çıkmadan ben bi el atayım :))))
canımm napyonnn moreee naptın yarın test yapcann demiiii
kolayy gelsinnn hancekimmmmm
bende yapyomm ama hiç canım istemior beaaww
böle 1 süpürüm 2 otuorummm
dahada çok işim vaaa moreeeee
bilmiyorum kararsızım vallaha beklesem mı beklemesem mı dıye cunku haal kırıklıqı yasamak ıstemyrm cunkum .
Ben makinayı boşaltabildim :)))Şimdi yatak odasına gidip çarşafları çıkarıcam yenilerini sereceğim sonra ya Allah ya Bismillah başlarım temizliğe
doğru diosunnn canımmm
anam test yapmaktaaa zorlaşıo git gideee:30:
kızlarrrr çok üzgünüm adet oldumhem de erken 2 gün sonra bekliyordum içimdfen de olmam inşallah diyodum ama oldum hem de hamile biriyle konuştuktan sonra kadın 21 yaşında geçen yıl ikiz bebekleri oldu şimdi 6 aylık yine Allahım işin ne güzel diyorum başka da bir şey demiyorum
yaptınmı ovülasyon testini canım :26:saoll canımmmmo zaman ben buhüünden başlıyımm bakim çıkcak mi çizgii
canım senin bat ne zamandı :26:bilmiyorum kararsızım vallaha beklesem mı beklemesem mı dıye cunku haal kırıklıqı yasamak ıstemyrm cunkum .
kızlarrrr çok üzgünüm adet oldumhem de erken 2 gün sonra bekliyordum içimdfen de olmam inşallah diyodum ama oldum hem de hamile biriyle konuştuktan sonra kadın 21 yaşında geçen yıl ikiz bebekleri oldu şimdi 6 aylık yine Allahım işin ne güzel diyorum başka da bir şey demiyorum
canım senin bat ne zamandı :26:
cumartesı qunuydu ayın 9 uydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?