Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayal kırıklıgına ugradım yine bir an bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır bu

kafam cok karısıktı bi yazayım dedim evimi toparlayım işlerimi halledeyim gelirim canım hoscakal

yvaş yavaş yappp cankuşummm işiniii

kızlar hepinize mutlu haftalar... :13: :13: :13:

nasılsınız varmı haftasonunda güzel bi gelişme geçmiş çok fazla okuyamadım hepsini, yardımcı olunn bakimm canlarımm

Selam kizlar. ne kasvetli bi gun bugun hemde pazartesi. hayirlisi olsun bakem.

hoşgeldinizzz marimmmmm

evet burdada azcık dokuk bi hava vaaaa
bende bi süpürüom 2 oyuroumm bu temizlij bitmez bugünnnn

daha ütü yapcam sonraa anneme gitcemm iş çokk moreeee

kolayy gelsinnn hancekimmmmm
bende yapyomm ama hiç canım istemior beaaww
böle 1 süpürüm 2 otuorummm
dahada çok işim vaaa moreeeee

canımm napyonnn moreee naptın yarın test yapcann demiiii

kolayy gelsinnn hancekimmmmm
bende yapyomm ama hiç canım istemior beaaww
böle 1 süpürüm 2 otuorummm
dahada çok işim vaaa moreeeee

Ben makinayı boşaltabildim :)))Şimdi yatak odasına gidip çarşafları çıkarıcam yenilerini sereceğim sonra ya Allah ya Bismillah başlarım temizliğe

Ben makinayı boşaltabildim :)))Şimdi yatak odasına gidip çarşafları çıkarıcam yenilerini sereceğim sonra ya Allah ya Bismillah başlarım temizliğe

aynen bende dğiştircem ama işte yavaş yavaşşş yapcam bakalımmm

kızlarrrr çok üzgünüm adet oldum hem de erken 2 gün sonra bekliyordum içimdfen de olmam inşallah diyodum ama oldum hem de hamile biriyle konuştuktan sonra kadın 21 yaşında geçen yıl ikiz bebekleri oldu şimdi 6 aylık yine Allahım işin ne güzel diyorum başka da bir şey demiyorum

daha kalhvaltıda yapmadımm yahuuu
evde iyicee düzensizleştii yemek yeme işii

üüzlme canımm kısmet daha zamanımızz var demekk sen herzaman olumlu olmalaya çalışşş :26::26::26:
napalım kimileri hemencişk kalıo ama kimileri olmuo zaman gerekio napalımmm kısmett Raabbim hayırlsını versinn
sen pozitif düşünn inş. bu son hayal kırıklığın olurrrr

oturmanın faydası yokk kalkayım da devam edeyyim barimmmm

saoll canımmmm o zaman ben buhüünden başlıyımm bakim çıkcak mi çizgii
yaptınmı ovülasyon testini canım :26:
bilmiyorum kararsızım vallaha beklesem mı beklemesem mı dıye cunku haal kırıklıqı yasamak ıstemyrm cunkum .
canım senin bat ne zamandı :26:

canım hayırlısı olsun üzülme dicem ama üzülüyor insan... topla kendini gülümse lütfen yaşıyoruz hayattayız saqlıklıyız ve zamanımız var şükürler olsun...inşallah bebişlerimiz en doqru ve en hayırlı zamanda gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…