- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.281
xwz canım diqer bebiş topiqinde hamiş kalan herkes o ay neler uyguladıqını yazıyordu hadi anlat bakalım bu ay özel bişey uyguladınmı
Hamilesin canimmm insaallah. Benim de aynisiydi. Kan testi yaptir istersen. Yerlesme kanamasida olmustu bende kahverengi ve bir iki damla...
gidicem canım akşama anca işte, malum çalışınca geç saate gidebilyom, dr da zaten akşamları orda oluo canım..
hiçbir belirtim ibarem yok ne adete ne de bebişe dair, gidem de artk ne vercekse versin yordu beni çok bu durum
:102::102::102:Teldeyim canlarım
rabbim insaallah bebek özlemiyle yanan herkese nasip etsin AMIN
canımmmmmmmmm tebrik ederim bebişin seninle...
kucağına aldığın haberlerine verirsin inşallah bizlere...
inşallah hayalim inşallah.burda kardeşlerimizden güzel haberleri aldıkça ümitsizliğim çaresizliğim bitiyo.artık hep umutluyummmmmmmmmmm
bende bende:111::111::102::102::102::102:
Canım inşallah sevinç çıqlıklarımızı yarında senin için atarız
inşallah pazartesim bide gözlerim dolup dolup geri gidiyo kendimi toparlamaya calısıyorum bakalım yaa herşey Allahtan
Cok sevindim hayilri olsun :) bizlere ümit oluyorsun :)
stres yaptinmi yoksa hic düsünmedinmi bebis olacakmi diye? yani ne bileyim, bende simdi bu ay yumurtlama zamanini hesapladim netten.
son günleri girdinizmi iliskiye yani yumurtlama zamanin gectikten sonra, bazileri diyor girmeyin diye iliskiye zarari varmis?
gülüm bende aynı senin gibiydim...gözlerim doluyodu bi bebek görsem...adet belirtilerim başlasa yine mi diye üzülüyodum.....ama hiç ummadığım bi anda Rabbim bana hediyemi verdi inşşalllah...
Tüm namazlarımda dua ediyorum....Rabbim bütün bbebek isteyenlerin kucağını boş koyma diye
sabır gülüm sabır...
Kankamla konuşuyorum istanbulda o haziranda düğünü var kız bişey soruyo ben duruyorum sen naapıyorsun sorularıma cevaaaaappppp veeeeeeeeeeeeeeeer diye bağırıyo arabada:)))))Kendimi veremedim pınarımın resmini gördükten sonra şimdi cafeye giriyo kahve sipariş etti onu bekliyorum:))))
aminnnn canım aminnn...Rabbim kimseyi kucağı boş koymasınnn...
saoll canomm..allah razı olsun....
Allahümme Salli ve Sellim Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
Ey Yüce Rabbim;
Mevsim yaza dönmeden
Umutlarımız sönmeden
Gülen yüzler solmadan
Hayırlı evlat ver Ya Rab!
Herşeyi isteriz senden
Dualarımız ise candan
Emanetindir bu beden
Hayırlı evlat ver Ya Rab!
Resul-u ekrem efendimiz yüzü hürmetine, mubarek zatlar hürmetine, günahsız kulların hürmetine, dualarımızı kabul et, hayırlı ve sağlıklı evlatlar ihsan et Allahım. Önce bu topikteki bütün içten dileyen arkadaşlarıma ver, sonra bana da ver Ya Rabbi. Amiin ...
Allahümme Salli ve Sellim Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
Kankamla konuşuyorum istanbulda o haziranda düğünü var kız bişey soruyo ben duruyorum sen naapıyorsun sorularıma cevaaaaappppp veeeeeeeeeeeeeeeer diye bağırıyo arabada:)))))Kendimi veremedim pınarımın resmini gördükten sonra şimdi cafeye giriyo kahve sipariş etti onu bekliyorum:))))
Cok sevindim hayilri olsun :) bizlere ümit oluyorsun :)
stres yaptinmi yoksa hic düsünmedinmi bebis olacakmi diye? yani ne bileyim, bende simdi bu ay yumurtlama zamanini hesapladim netten.
son günleri girdinizmi iliskiye yani yumurtlama zamanin gectikten sonra, bazileri diyor girmeyin diye iliskiye zarari varmis?
hosgeldin basa caniminsaalah rabbim herkese nasip ederr
canlar sancılarım azaldı biraz ben kalkayım evi toparlayım yavas yavas dün misafirim vardı çoluk çocuk fena dağıldı ev tv ekranında boş yer kalmamış hep parmak izi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?