Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

xwz canım diqer bebiş topiqinde hamiş kalan herkes o ay neler uyguladıqını yazıyordu hadi anlat bakalım bu ay özel bişey uyguladınmı

canımsın açıkçası hiçbişey yapmadım biliyo musun?yumurtlama günümü netten hesapladım ve o günden 1 hafta önce ve sonra ve o gün özellikle deneme yaptık...başkada hiçççççççbişey yapmadım....ilişkiden sonra yarım saat uzanıyodum o kadar...
hatta hiç beklemiyodum ...aynı adet olacak gibiydim...göğüslerim ağrıyodu,,,idrarım çok koyuydu...o yüzden inanamadım

Hamilesin canimmm insaallah. Benim de aynisiydi. Kan testi yaptir istersen. Yerlesme kanamasida olmustu bende kahverengi ve bir iki damla...

bende de 1-2 gün önce 1-2 damla leke geldi o kadarcık.

ANLADIM IPEKIM BENDE merak etmistim gittinmi diye insaallah ya biseyler olur olur artik ya bebek yada regl

Cok sevindim hayilri olsun :) bizlere ümit oluyorsun :)

stres yaptinmi yoksa hic düsünmedinmi bebis olacakmi diye? yani ne bileyim, bende simdi bu ay yumurtlama zamanini hesapladim netten.
son günleri girdinizmi iliskiye yani yumurtlama zamanin gectikten sonra, bazileri diyor girmeyin diye iliskiye zarari varmis?

bende bende:111::111::102::102::102::102:

Kankamla konuşuyorum istanbulda o haziranda düğünü var kız bişey soruyo ben duruyorum sen naapıyorsun sorularıma cevaaaaappppp veeeeeeeeeeeeeeeer diye bağırıyo arabada:)))))Kendimi veremedim pınarımın resmini gördükten sonra şimdi cafeye giriyo kahve sipariş etti onu bekliyorum:))))

inşallah pazartesim bide gözlerim dolup dolup geri gidiyo kendimi toparlamaya calısıyorum bakalım yaa herşey Allahtan

gülüm bende aynı senin gibiydim...gözlerim doluyodu bi bebek görsem...adet belirtilerim başlasa yine mi diye üzülüyodum.....ama hiç ummadığım bi anda Rabbim bana hediyemi verdi inşşalllah...

Tüm namazlarımda dua ediyorum....Rabbim bütün bbebek isteyenlerin kucağını boş koyma diye

sabır gülüm sabır...

Allahümme Salli ve Sellim Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed

Ey Yüce Rabbim;

Mevsim yaza dönmeden
Umutlarımız sönmeden
Gülen yüzler solmadan
Hayırlı evlat ver Ya Rab!

Herşeyi isteriz senden
Dualarımız ise candan
Emanetindir bu beden
Hayırlı evlat ver Ya Rab!

Resul-u ekrem efendimiz yüzü hürmetine, mubarek zatlar hürmetine, günahsız kulların hürmetine, dualarımızı kabul et, hayırlı ve sağlıklı evlatlar ihsan et Allahım. Önce bu topikteki bütün içten dileyen arkadaşlarıma ver, sonra bana da ver Ya Rabbi. Amiin ...

Allahümme Salli ve Sellim Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed

hosgeldin basa caniminsaalah rabbim herkese nasip ederr

sabrediyorum canım şükrediyorum yinede

bende ablamla konusuyomm

aminnnn canım aminnn...Rabbim kimseyi kucağı boş koymasınnn...

saoll canomm..allah razı olsun....

Canımmm çok ama çok sevindim adapte olamadım ilk önce telefonda olunca Sporu yavaş tempoda yap artık bitanemmm oooooooooohhhhhhh benim ellerim boşuna kaşınmıyormuş arkadaşım yaaaa tutmayın beniiiiiiiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:

canlar sancılarım azaldı biraz ben kalkayım evi toparlayım yavas yavas dün misafirim vardı çoluk çocuk fena dağıldı ev tv ekranında boş yer kalmamış hep parmak izi

aminnn

canımsınnn....çok saol benimle aynı şeyleri paylaşıp bana güç oldunuz...Rabbim sizede nasip etsin inş..

Saol canımsın ....ümit olabildiysem ne mutlu... bende burdan umut alıyodum hep...stres çok fazla yapmadım ama ...oldu mu olmadı mı diye arada düşünüyodum tabikide....işte adetime 5-6 gün kalasıya ya kadar denedik gülüm...bilemiyorum bi zararı olur mu açıkçası...çünkü herkesin yumurtlama günü aynı diil.bazıları geç yumurtluyo.o hihtimala karşı denedik yani.adetim bitince 4-5 gün sonra başladık yani....Rabbimde nasip etti....darısı size gülüm..

hosgeldin basa caniminsaalah rabbim herkese nasip ederr

Insallah canim, hosbulduk...bizde 6 aydir deniyoruz bu ayda 7 denememiz insallah olur....bende nette ne var ne yok okudum, bu ayda okumamaya calisiyorum, yani akllima getirmemeye calisiyorum. öncedende korunmadim.

allahim herkese versin.....Tüm isteyenlere ......AMIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…