Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

merhabalar ben aranızda çok yeniyim 8 aylık evliyim 51 gün önce kist ameliyatı oldum doktorum 1 en geç 2 ay içinde hamile kalabileceğimi söyledi en son şubat 9 da regl oldum. 8 martta test yaptım sonuç negatif bugün kan testi yaptırdım 0.10 çıktı ama hala regl olmadım 4 5 gün önce regl olcakmışım gibi ağrım vardı aşırı derecede yemek yeme isteği olmayacak şeyler burnuma kokuyordu arada birde mide bulantısı ama şimdi öyle bir agrımda yok belirti de hamile olma olasılığım var mı sizce bana yardımcı olurmusunuz?

kızlar nasılsınız?,

pureipek canım ne oldu senin dua listen bitti mi? en son halini göremedim de sorayım dedim,
bittiyse şimdi kime okucaz arkadaşlar...

ANLADIM IPEKIM BENDE merak etmistim gittinmi diye insaallah ya biseyler olur olur artik ya bebek yada regl

canım ya evet çok uzadı bu iş, bu akşam zaten ilaç alsam daha bunun kullanım ve bekleme süresi var ama neyse olsun da artık ilerleyelim deneme yapamadıktan sonra zaman bile sanki boşa geçiyo benm içn

o kadar duygulandım ki bak neler döküldü birden dilimden, Rabbim dualarımızı çevirmesin inşallah ...

hamis mi var hayirli olsun her pazartesi bi haber aliyoruz. masallah

evt cnm xwz hamiş darısı hepimize olsun ...

cok okuma basa canim netler cok yaniltiyo moral bozuyoburaya gel konusuruzz moral bulursun

Aminnnn.....

sabrediyorum canım şükrediyorum yinede

benim hiç ummadığım bi anda oldu. adet olcam diyodum belim nasıl ağrıyodu....Ama çıkmadık candan ümit kesilmezmişş

ayyyy canımsınnnn benim yaaaa.....çekelim valla halayyyyyyy :118::118::118::118::118::118::118::118::118::

hamis mi var hayirli olsun her pazartesi bi haber aliyoruz. masallah

saol canımsın....darısı herkese inşallahhh

Ya insallah canim tsk ederim aciklaman icin...evet bende anlamiyorum, bazilari yumurtlama zamanindan sonra iliskiye girmeyin diyorlar, ama bazi kisilerde adete yakin zamanda hamile kalyior...bende bilmiyorum nasil yapsak diye....
Silkelenme olayini yaptinizmi :)
birde bir soru daha, bilerekmi 5-6 gün adetinden önce yapmadiniz

kızlar nasılsınız?,

pureipek canım ne oldu senin dua listen bitti mi? en son halini göremedim de sorayım dedim,
bittiyse şimdi kime okucaz arkadaşlar...

mrb canocanimmkuzucuk simdik ilhanaza basladik insaallhh.iki meryem suresi okunacak ikide tilavet secdesi yapilacakk kuzucukk

aminnn canımmmmm

insaalah rabbim yolundan tüm engelleri kaldirsinn

ay bi türlü sabit kalamadım pc başında kızlar sohbet edemedik adam gibi sizinle yahuuu

simdilik yok canim ya bilmiyorum belkim gec döllenmede olabilirr:44:bide yeni ameliyat olmussun ya belki regl gecte sökülebililr

Gülüm silkelenme nedir blmiyom inanki...
bana sorarsan adetten temizlenince başlamalı ve gün aşırı yapılmalı....5-6 gün öncesine kadar bırakmamın sebbeide adete 5-6 gün kalasıya yumurtlama olmaz demişti doktorum o yüzden yapmadım.

mrb canocanimmkuzucuk simdik ilhanaza basladik insaallhh.iki meryem suresi okunacak ikide tilavet secdesi yapilacakk kuzucukk

canım sağol yazdığın için , liste varsa atsana sayfaya, tamam ben okumaya başlıyayım, ne zaman bitiricez peki gün var mı?
birde sakıncası yoksa ricam olucak ilhannazz dan sonra bana okunabilir mi başka isteyen yoksa, haftaya bat ım belkim, dualarımız kabul olurda bebişim gelir...

canlarımmmm ben çıkayım artık ütü,alışveriş,yemek daha bir sürüşey beni bekler...vakitbulursam yine gelirim.dua ile.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…