- 3 Ağustos 2010
- 342
- 33
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.301
ANLADIM IPEKIM BENDE merak etmistim gittinmi diye insaallah ya biseyler olur olur artikya bebek yada regl
aminnn
hamis mi var hayirli olsun her pazartesi bi haber aliyoruz. masallah
Insallah canim, hosbulduk...bizde 6 aydir deniyoruz bu ayda 7 denememiz insallah olur....bende nette ne var ne yok okudum, bu ayda okumamaya calisiyorum, yani akllima getirmemeye calisiyorum. öncedende korunmadim.
allahim herkese versin.....Tüm isteyenlere ......AMIN
Allahümme Salli ve Sellim Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
Ey Yüce Rabbim;
Mevsim yaza dönmeden
Umutlarımız sönmeden
Gülen yüzler solmadan
Hayırlı evlat ver Ya Rab!
Herşeyi isteriz senden
Dualarımız ise candan
Emanetindir bu beden
Resul-u ekrem efendimiz yüzü hürmetine, mubarek zatlar hürmetine, günahsız kulların hürmetine, dualarımızı kabul et, hayırlı ve sağlıklı evlatlar ihsan et Allahım. Önce bu topikteki bütün içten dileyen arkadaşlarıma ver, sonra bana da ver Ya Rabbi. Amiin ...
Allahümme Salli ve Sellim Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
sabrediyorum canım şükrediyorum yinede
Canımmm çok ama çok sevindim adapte olamadım ilk önce telefonda olunca Sporu yavaş tempoda yap artık bitanemmm oooooooooohhhhhhh benim ellerim boşuna kaşınmıyormuş arkadaşım yaaaa tutmayın beniiiiiiiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:
hamis mi var hayirli olsun her pazartesi bi haber aliyoruz. masallah
canımsınnn....çok saol benimle aynı şeyleri paylaşıp bana güç oldunuz...Rabbim sizede nasip etsin inş..
Saol canımsın ....ümit olabildiysem ne mutlu... bende burdan umut alıyodum hep...stres çok fazla yapmadım ama ...oldu mu olmadı mı diye arada düşünüyodum tabikide....işte adetime 5-6 gün kalasıya ya kadar denedik gülüm...bilemiyorum bi zararı olur mu açıkçası...çünkü herkesin yumurtlama günü aynı diil.bazıları geç yumurtluyo.o hihtimala karşı denedik yani.adetim bitince 4-5 gün sonra başladık yani....Rabbimde nasip etti....darısı size gülüm..
kızlar nasılsınız?,
pureipek canım ne oldu senin dua listen bitti mi? en son halini göremedim de sorayım dedim,
bittiyse şimdi kime okucaz arkadaşlar...
Ey Yüce Rabbim;
Mevsim yaza dönmeden
Umutlarımız sönmeden
Gülen yüzler solmadan
Herşeyi isteriz senden
Dualarımız ise candan
Emanetindir bu beden
Resul-u ekrem efendimiz yüzü hürmetine, mubarek zatlar hürmetine, günahsız kulların hürmetine, dualarımızı kabul et, hayırlı ve sağlıklı evlatlar ihsan et Allahım. Önce bu topikteki bütün içten dileyen arkadaşlarıma ver, sonra bana da ver Ya Rabbi. Amiin ...
canım ya evet çok uzadı bu iş, bu akşam zaten ilaç alsam daha bunun kullanım ve bekleme süresi var ama neyse olsun da artık ilerleyelim deneme yapamadıktan sonra zaman bile sanki boşa geçiyo benm içn
o kadar duygulandım ki bak neler döküldü birden dilimden, Rabbim dualarımızı çevirmesin inşallah ...
evt cnm xwz hamişdarısı hepimize olsun ...
hayırlı olsun canım allah kucağınada almayı nasip etsin darısı bizim başımızaEki Görüntüle 654330
:26::26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:
merhabalar ben aranızda çok yeniyim 8 aylık evliyim 51 gün önce kist ameliyatı oldum doktorum 1 en geç 2 ay içinde hamile kalabileceğimi söyledi en son şubat 9 da regl oldum. 8 martta test yaptım sonuç negatif bugün kan testi yaptırdım 0.10 çıktı ama hala regl olmadım 4 5 gün önce regl olcakmışım gibi ağrım vardı aşırı derecede yemek yeme isteği olmayacak şeyler burnuma kokuyordu arada birde mide bulantısı ama şimdi öyle bir agrımda yok belirti de hamile olma olasılığım var mı sizce bana yardımcı olurmusunuz?
Ya insallah canim tsk ederim aciklaman icin...evet bende anlamiyorum, bazilari yumurtlama zamanindan sonra iliskiye girmeyin diyorlar, ama bazi kisilerde adete yakin zamanda hamile kalyior...bende bilmiyorum nasil yapsak diye....
Silkelenme olayini yaptinizmi :)
birde bir soru daha, bilerekmi 5-6 gün adetinden önce yapmadiniz
mrb canocanimmkuzucuk simdik ilhanaza basladik insaallhh.iki meryem suresi okunacak ikide tilavet secdesi yapilacakk kuzucukk
hayırlı olsun canım allah kucağınada almayı nasip etsin darısı bizim başımıza
ilhannazimm rabbim kabul etsinn 3 tane meryem suresi okudummm adinaa
simdilik yok canim ya bilmiyorum belkim gec döllenmede olabilirr:44:bide yeni ameliyat olmussun ya belki regl gecte sökülebililr
hayalimm bu listede hani bende olacaktım niye yokum bakimmilhannazimm rabbim kabul etsinn 3 tane meryem suresi okudummm adinaa
amin gülüm darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh....
kızlar ben namazımı kılayım gelirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?