Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayrılsı olsnn bitanemmm bide kanda baktırr inş.. bebeğin senleeee

Pınarrrrrrrrrrımmmmmmm çok güzeeeeeeeel çok ama çok seviiiindimmmm,hemen kan tahlili yaptır hemeeeeeeeeennnnnnnn

bu sevinci bizde tadabilsek keşke inş hamişsindir canım mutlu oldum senin adına

:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hepinize ayrı ayrı teşekkürler on defa bin defaaa....offff ben bende diilimmmm.....kızlarrrrrrr inanamıyorum hala ben.....

Rabbim cümlenize nasip etsin inş.....umudunuuzu kesmeyin umut hep var

hemen kan testi yaptıramıycam....çünkü şehre çok uzağım...eşimde okulu bırakamaz...biraz beklemem lazım...

elim ayağım titriyooo....sizde bakın gerçek mi?var mı,,,,ne bu ne...gözümğn önünü göremiyom ağlamaktannnn...ne yazdım bilmiom.vallaaaaa mı yaaaaaaaaaaa
vallla mıııııııııı

ayy pınarımsonunda ağlattın beni.duygularını o kadar hissediyoruzki hepimiz.vallla canım hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.hadi kan testi de yaptıır damutluuğumuz tavan yapsın canımm

ayy pınarımsonunda ağlattın beni.duygularını o kadar hissediyoruzki hepimiz.vallla canım hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.hadi kan testi de yaptıır damutluuğumuz tavan yapsın canımm

ınslalah hepımızın olcacak buryukummm

xwz canım diqer bebiş topiqinde hamiş kalan herkes o ay neler uyguladıqını yazıyordu hadi anlat bakalım bu ay özel bişey uyguladınmı

pazartesim çok saol....daha testi bug ün sabah yaptım canım...bildiğim başka bişey yok

amin inşallah canımmm darısıisteyen herkese inşallah....

hele sen beni sor bi ağlamaktan ekranı göremiyom....darısı hepinize canlarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…