Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

OOooooooooooowww purem ipeğiimmm canım benim kız ne güzel yazmışsınn ayyyyyy hayvanseverim hemide deli gibi:))))))))
Sağol bitanemmmmm

yaklasık 2 yada 3cm falandı cok az pembemsi geldi bugün

bat 14 cnm

yawww zikzakımm avatarındakii çocuğu gördükçe kulacıklarından tutuppp yanıma çekesimm gelyoooo çok datlı marimmm

tüstüm hani bana

yaklasık 2 yada 3cm falandı cok az pembemsi geldi bugün

bat 14 cnm

git test yap derim...benimde 20 sinde bir damla kahverengi bisiler geldi. regl oldum sandim yaprak ped koydum. eve geldim bisi yok. ama ped kaldi. 21 inde sabah saat 7 de uyandim baktim, evde test vardi zaten hemen yaptim. disimi fircalarken test e baktim ama umursamiyorum hic, silik bir cizgi. hemen arkadasimi aradim hastanaede doktor sekiz de gel dedi test yaptikkk

darısı inş.bizeee

tesekkürler ipek kizcemmmmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::114::114::115::115::115::115::115::115::115:

yarına kadar bekleyimde çarş sabahı yaparım canım

onu yeme beni ye ilhanazımm

evet öle demişşş amcmm duydumm amaa anna olcan beyawww
sen genede az iç bidenemmm neyin kime ne kada zararı ne kada yararı olcağı bilinmezz

Doğru ama ben seneleeeerdir içiyorum be kuzzum bırakmak zor olacak ama şu aralar içebildiğimi içeyim maalum sonra içemeyeceğim:)))

yarına kadar bekleyimde çarş sabahı yaparım canım

onu yeme beni ye ilhanazımm

senide yiirinn maoree yaww zikzakım biz seni gömedik demiiiii
ahandaa koysana datlım bi resimcikk göreeekkkk

Doğru ama ben seneleeeerdir içiyorum be kuzzum bırakmak zor olacak ama şu aralar içebildiğimi içeyim maalum sonra içemeyeceğim:)))

pekiii hancekimm sen bilinnn ama şu da birçekk zemin ne kada temiz olusa inşaaat o kada sağlam oluuu

Allah kabul etsin inşallahhh [/QUOTE]

innsaaallllah kuzum böyle cok yalniz kaldimmmm. lütfen yanima yoldas gelin birlik bulansin midemiz:))

inşallahhh cankuşumm nasılll istoruzz o bulantıları sende en az bizim kada ii bilirsinnn
inş. seni yalnız bırakmıcazz hep beraber büyütces önce göbüşlerimizi sonra bebişlerimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…