- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.421
yasakım ne kada iyisin yawww
Rabbim yüzün kada gönlünüde güzell yaratmışş
inşallah tez vakkite sana senşn akda ii ve güzel bi evlat verirr
Evet canim burdan eklermisin, ben bulamiyorum bir türlü yaaa neden cikmiyor bende...
sanirim anladim herseyi, insallah dogru yaparim....allah yardimcimiz olsun kizlar, zamanim olunca yapacam...iki sefer degilmi meryem süresini okicam iki kerede namaz kilacam...yani her süreden sonra bir namaz?
hosbulduk canim, ama sende sanirim bekleyenlerdensin? regl oldun mu öyle mi okudum yoksa yerlesme kanamasi gibi bisi mi?
ilhanazım elimden geleni yapıcam zaten canım, olmazsa da birini yasakım alıcak :13:
hepiniz çok iyisiniz, hepimizin gayesi bir, inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın sarı şekerim benm
yasakımın da inşallah tez vaiktte kendi gibi sıcak bi evlatcığı olsun
vallaa hancekimm kahve oluncada bahanen çok olyoooo
bit kadamış az iç azcık ne olcakkkkk
hoşş geldnnn canımmmmmm
xwz mmizzz hamişşşş
buldunmu meryem suresini
Aşk olsun moremm küstümm
insaallah daha iyi haberlerini aliriz. test resmini öglen bir ara gördüm. benim ki daha silikti. ama ben reglimden 7 gün önce bakmistim. ayni gün kan testi yaptirdim 230 cikmisti. bir dahada kan testi sonucu alamadim gerci simdi nedir bilmiyorum:)))
evt beklemedeyim canım adetmi yerleşmemi belli değil dün kan bulasmıs çamaşırıma adet sandım gelen giden yok adet olsa bugün çok yoğun olurdu bilemedim:26:
iyi akşamlarr arkadaşlarrr ben kaçıyımm şimdilikk dahaa yemek yapmadımm namaz kılmadımmm işlerimi bitiripp gelirim yinee
senin iyiliğin içinnn diorum moree az iç :105::105::105::105: zararı olu dieee:85::85::85::85:
Biliyoum moremm benimmm,ama koliğim işte ben napcan içmeden duramıyorum:)))Zaten erkan topuz amcamda benden yana çıktı günde en az 4-5 fincan için diyoooo:))))))
şimdi daha iiyidir cankuşummmm
ne kadar var adet tarihine, gelen leke ne kadar di? dünden beri baska hic bisi gelmedi mi cis ten sonra falan?
hancekimm hayvanseverim benm
mersahım örtmenm canım benmm
karamelim hemen dua edenimmm
zeynebim şanlı zeynebim
yasakım anaç bacım
ilhanazım sarışekerim
miomorem hamişim benm
zikzakım vuslata 5 varım
canommm canım cancağzım balımm
basam hoşgeldin canım yeni anne adayım
hepiciğiniz neka güzelsiniz ben kadınlar gününde giremedim nete şimdi kutluyorum işte
hancekimm hayvanseverim benm
mersahım örtmenm canım benmm
karamelim hemen dua edenimmm
zeynebim şanlı zeynebim
yasakım anaç bacım
ilhanazım sarışekerim
miomorem hamişim benm
zikzakım vuslata 5 varım
canommm canım cancağzım balımm
basam hoşgeldin canım yeni anne adayım
hepiciğiniz neka güzelsiniz ben kadınlar gününde giremedim nete şimdi kutluyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?