Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakım ne kada iyisin yawww
Rabbim yüzün kada gönlünüde güzell yaratmışş
inşallah tez vakkite sana senşn akda ii ve güzel bi evlat verirr

ilhanazım elimden geleni yapıcam zaten canım, olmazsa da birini yasakım alıcak :13:
hepiniz çok iyisiniz, hepimizin gayesi bir, inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın sarı şekerim benm
yasakımın da inşallah tez vaiktte kendi gibi sıcak bi evlatcığı olsun

tamam basa canim ben link igönderecemmmevet canim mesala niyet etim allahim ilhanaz arkadasimiz in hayirli ve saglikli evladi olmasi icin meryem suresini okumaya dersin besmele cekip okursun insalalhh..mesala iki meryem suresi okuycan ardindan iki tilavet secdesi yapacann yani namazin ikilacan iki tanede.. bide ilk baslamdan önce 21 tane estefurullah cek kuzucukk oda listeni naltinda yaziyo nasi cekilecegi zatenn

Son düzenleme:
hosbulduk canim, ama sende sanirim bekleyenlerdensin? regl oldun mu öyle mi okudum yoksa yerlesme kanamasi gibi bisi mi?

evt beklemedeyim canım adetmi yerleşmemi belli değil dün kan bulasmıs çamaşırıma adet sandım gelen giden yok adet olsa bugün çok yoğun olurdu bilemedim:26:

amin gülümmm inşallahh Rabbim hepicimize nasip etsin inşalahhhh

hoşş geldnnn canımmmmmm
xwz mmizzz hamişşşş

insaallah daha iyi haberlerini aliriz. test resmini öglen bir ara gördüm. benim ki daha silikti. ama ben reglimden 7 gün önce bakmistim. ayni gün kan testi yaptirdim 230 cikmisti. bir dahada kan testi sonucu alamadim gerci simdi nedir bilmiyorum:)))

iyi akşamlarr arkadaşlarrr ben kaçıyımm şimdilikk dahaa yemek yapmadımm namaz kılmadımmm işlerimi bitiripp gelirim yinee

şimdi daha iiyidir cankuşummmm

pazartesiyi sevmiyorummmmmmmm.... son 15 dk iş bitse de çıksam yoruldum kızlarrrr

evt beklemedeyim canım adetmi yerleşmemi belli değil dün kan bulasmıs çamaşırıma adet sandım gelen giden yok adet olsa bugün çok yoğun olurdu bilemedim:26:

ne kadar var adet tarihine, gelen leke ne kadar di? dünden beri baska hic bisi gelmedi mi cis ten sonra falan?

iyi akşamlarr arkadaşlarrr ben kaçıyımm şimdilikk dahaa yemek yapmadımm namaz kılmadımmm işlerimi bitiripp gelirim yinee

ii akşamların olsun inşallahh canımmmm
koay gelsnnn inşallahhhh

senin iyiliğin içinnn diorum moree az iç :105::105::105::105: zararı olu dieee :85::85::85::85:

Biliyoum moremm benimmm,ama koliğim işte ben napcan içmeden duramıyorum:)))Zaten erkan topuz amcamda benden yana çıktı günde en az 4-5 fincan için diyoooo:))))))

hancekimm hayvanseverim benm
mersahım örtmenm canım benmm
karamelim hemen dua edenimmm
zeynebim şanlı zeynebim
yasakım anaç bacım
ilhanazım sarışekerim
miomorem hamişim benm
zikzakım vuslata 5 varım
canommm canım cancağzım balımm
basam hoşgeldin canım yeni anne adayım

hepiciğiniz neka güzelsiniz ben kadınlar gününde giremedim nete şimdi kutluyorum işte

Son düzenleme:
Biliyoum moremm benimmm,ama koliğim işte ben napcan içmeden duramıyorum:)))Zaten erkan topuz amcamda benden yana çıktı günde en az 4-5 fincan için diyoooo:))))))

evet öle demişşş amcmm duydumm amaa anna olcan beyawww
sen genede az iç bidenemmm neyin kime ne kada zararı ne kada yararı olcağı bilinmezz

saoll moreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…