- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.401
daha iyiyim canım bacaklarım kasıklarım belim ağrıyor yine ama fazla değil cok az pembemsi kan gelmiş başka bişey yok
inş canım uzanıyorum toparladım evi yormadan kendimi aksama kasar belli olur ne oldugu
Sağol habibtemmmm,kız oğluşum batırmıyor hiç kıyamam ona:)))
Amaaaan şu yolun tozu varya deli ediyo beni hergün toz oluyo evimmm
Hmmm güzel olur pazıda ama bak ben bi onu saramadım bu hafta almayı planlıyorum pazardan onuda deneyeceğim
kizlarrrrr merhaba, ben geldim.. okuyamadim cok yazilmiss,.... ne oldu hamile var galina yada hamileler mi? kimlerrr??
kizlarrrrr merhaba, ben geldim.. okuyamadim cok yazilmiss,.... ne oldu hamile var galina yada hamileler mi? kimlerrr??
yaww sen değilmi ki böyle dualar okuyosun hemencik içtenlikle, senden güzeli olur mu be zeynebim
arefe gününde bayram ayında zeynebim allı zeynebimm 5 köyün iççinde şanlı zeynebim
canım sağol quzum benm, çalışmasam varya hiç bişe değilama nazım gibi bazen de uykusuz kalyrum snra çok yorgun oluorum inanki, işe filan gelesim yok hiç ama napıcan mcburiyet akşamları eve git yemek ne yap, kociş gelsin ye yıka derken gece oluo mutfaktan çktğmda, gücüm kalırsa bişeyler okuyorum işte, bir de haftasonları okuyabilyrum quzum..
bu hafta da başka bi doktordan randevu aldım bir de ona görünecem bakalım, birde türbe ziyareti yapıcam inşallahhepiciğinize şifalar evlatlar dilicem oracıkta da rabbim nasip etsin..
yok moreee içmeeeee
teze içtindi zatiiii
anliyorum ipekimm sen ne okursan bi tanede olsa yada olurya belki hic okayamaya bilirsin söyle bana ben hemen yerine okurummmm..yeterki sende artikin bi hayirli haberle gel..görün ipekim gerekirse tüm doktor kapilarini asindir icine sinen bi doktoru bulana kadar...vala napalim yilmadan devam edecez yolumuza..
hosgeldn miamoremmm
anliyorum ipekimm sen ne okursan bi tanede olsa yada olurya belki hic okayamaya bilirsin söyle bana ben hemen yerine okurummmm..yeterki sende artikin bi hayirli haberle gel..görün ipekim gerekirse tüm doktor kapilarini asindir icine sinen bi doktoru bulana kadar...vala napalim yilmadan devam edecez yolumuza..
bende ilk yapacam daah önce mercimekli yemegini yapmistim cok sevmistim bide sarmasini yapim dedim habbitemm
hosgeldn miamoremmm
Piiiiiiiiiiiiiii çok oldu beyaa içeli benim onu ema canım istiyor be more zaten bit kadardı yaptığın fincan bişey anlamadımki ben ondan
bende ilk yapacam daah önce mercimekli yemegini yapmistim cok sevmistim bide sarmasini yapim dedim habbitemm
yasakım ne kada iyisin yawww
Rabbim yüzün kada gönlünüde güzell yaratmışş
inşallah tez vakkite sana senşn akda ii ve güzel bi evlat verirr
basa canim meryem suresini bulamazsan ben bu topige linki verimm istersenn...adin eklendi simdik ilhanaz arkasimiza okuyoz sirasiyla..bu arkadasimizin adina niyetlenip iki meryem suresi okuyup tilavet secdesinide yapacan kuzucuk..sorun varsa sorabilirsin anlamadigin yer olursaaa
miamorem hosgeldinn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::131::131::131:
moremm sizlerden o iyiligi aliyorum bende karsiligini veriyommm hepiniz öylesinizöyle hissetmesem vala burda bi dakika durmam olsun morem nolurki agzim yorulmaz ya eksikleri elimden geldigince tammalarimm..bi kizce bu vesileyle hamile kalirsa ne mutlu bana:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?