Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kizlarrrrr merhaba, ben geldim.. okuyamadim cok yazilmiss,.... ne oldu hamile var galina yada hamileler mi? kimlerrr??

daha iyiyim canım bacaklarım kasıklarım belim ağrıyor yine ama fazla değil cok az pembemsi kan gelmiş başka bişey yok

:115::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::125::125::125::125::125::125:

bende ilk yapacam daah önce mercimekli yemegini yapmistim cok sevmistim bide sarmasini yapim dedim habbitemm

anliyorum ipekimm sen ne okursan bi tanede olsa yada olurya belki hic okayamaya bilirsin söyle bana ben hemen yerine okurummmm..yeterki sende artikin bi hayirli haberle gel..görün ipekim gerekirse tüm doktor kapilarini asindir icine sinen bi doktoru bulana kadar...vala napalim yilmadan devam edecez yolumuza..

yasakım ne kada iyisin yawww
Rabbim yüzün kada gönlünüde güzell yaratmışş
inşallah tez vakkite sana senşn akda ii ve güzel bi evlat verirr

ben bitaneyi kesin okurum diğeri yetişmezse sana bildirimz nazcığm için tatlım

yaw yasakım bu yavrucak çook yoruldu anasıyla babasını ittirmekten ayacıkları kalmadı minik yavrunun yaww
benmki de hâlâ delirmiş gibin uçuo anacığına uçuyosa nabıyo aceba süpürgeme atla diyom gelmio da

Son düzenleme:
bende ilk yapacam daah önce mercimekli yemegini yapmistim cok sevmistim bide sarmasini yapim dedim habbitemm

Yemeğini bilmiyorumda sarmasını yemiştim çokta beğenmiştim ama ben hiç saramadım hala:)))Ama bende yapıcam sen yap beğenirsin umarım habibte habibim benimmmmmmmm

Piiiiiiiiiiiiiii çok oldu beyaa içeli benim onu ema canım istiyor be more zaten bit kadardı yaptığın fincan bişey anlamadımki ben ondan

vallaa hancekimm kahve oluncada bahanen çok olyoooo
bit kadamış az iç azcık ne olcakkkkk

yasakım ne kada iyisin yawww
Rabbim yüzün kada gönlünüde güzell yaratmışş
inşallah tez vakkite sana senşn akda ii ve güzel bi evlat verirr

moremm sizlerden o iyiligi aliyorum bende karsiligini veriyommm hepiniz öylesiniz öyle hissetmesem vala burda bi dakika durmamolsun morem nolurki agzim yorulmaz ya eksikleri elimden geldigince tammalarimm..bi kizce bu vesileyle hamile kalirsa ne mutlu bana:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Evet canim burdan eklermisin, ben bulamiyorum bir türlü yaaa neden cikmiyor bende...

sanirim anladim herseyi, insallah dogru yaparim....allah yardimcimiz olsun kizlar, zamanim olunca yapacam...iki sefer degilmi meryem süresini okicam iki kerede namaz kilacam...yani her süreden sonra bir namaz?

inşallahhh yasakım inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…