- 14 Nisan 2012
- 773
- 69
- 68
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.621
gelsin baya zun konuşcammm:))
öyle ya bazen neye kızdığımı unutup gülüyom kendi kendime:)
balahım bi ara konuşmuştuk bağcılardanım die sen de başak şehirdeydin galiba.
buyruk bende bende oyleyım aşırı derece alınqanım ben de postaı koydum telefonu kapadım . açmıycamda.
zorluklarla kavusunca zaten eşeoleşşek pek datlı oluyor :))
bazen hak ediyolar ama onlarsız da olmuyo deme kız:)
heminde ne datlı kız bi bilsen candan kandan öte oluyo:)
bak sindik özledim sıpayu gelsin de öpim barışım
+++++ Bnm yerimedeeee
cimcimemmm nasilsinregl yok demi daha
buyruk bende bende oyleyım aşırı derece alınqanım ben de postaı koydum telefonu kapadım . açmıycamda.
zorluklarla kavusunca zaten eşeoleşşek pek datlı oluyor :))
bazen hak ediyolar ama onlarsız da olmuyo deme kız:)
heminde ne datlı kız bi bilsen candan kandan öte oluyo:)
bak sindik özledim sıpayu gelsin de öpim barışım
yok ben hemen brarışmıyacaqım bu sefer ! yarın burnundan fitil fitil qetrcem .
yok reqlım ıdrarım hala temız sol kasıkımda sancı qırıyor cıkıyor . sabahleyın test yapcam ısde hayırlısı bakalım yasakım
bacaklarim cok agriyo habbitem herifimde gel gezdirim dedidün cok hareket etmedimya cok aci cekiyom belkim hareketlenirsen kan dolasimim iyi olur diye..yürüyerek gezecez bu arada paziyi sardim cok güzel oldu herifim cok begendi baska yok az sarmistim dedimm
yok reqlım ıdrarım hala temız sol kasıkımda sancı qırıyor cıkıyor . sabahleyın test yapcam ısde hayırlısı bakalım yasakım
hadi hayirlisi
3-4 ay olunca büyümesi duruomuş biraz sonra 7.aydan sonrada şişiomuş:)
benimkilerde baya büyüdüler şimdide yumuşacıklar:)
sadece hala süt gelio kaç hafta olmasına rağmen
olsun bacım bırak büyüsünler kocaman olsunlar yiyeceklere karşı tiksinme varrmı yemek yiyebiliomusun ?
yok ben hemen brarışmıyacaqım bu sefer ! yarın burnundan fitil fitil qetrcem .
anammmmmm kız ben kendime eli maşalıyım diyodum sen ben dende eeli maşalımışsn yaaaa:)
bazen anlasın die insan kolay dönmek istemiyo ama canım inan onlar iş falan derken kavgayı bilem unutuyolar.akşam geliyo öpüyo sarılıyo hiç bişi yok gibi.biz de akşam gelinceye kadar kuduruyozzzzzz
hayırlısı dıyorum bende acaba bıraz daha mı beklesem dıyede dusunuyoum ya test yapıp olumsuz qormekdense dırek kırmızıları qormek daha ııyı olabılır dıye dusunuyrum anammm blmıyrum valla kafam çarman çurman
hancekım ssarmalar ıcın rabbım tekrar razı olsun senden anacaqım harıka olmus yaaaaa ole yyıp duruyorum bol lımonlu ımmmmmm ımmmmmm :)))
işte geldim burdayımmmmm
hayırlısı dıyorum bende acaba bıraz daha mı beklesem dıyede dusunuyoum ya test yapıp olumsuz qormekdense dırek kırmızıları qormek daha ııyı olabılır dıye dusunuyrum anammm blmıyrum valla kafam çarman çurman
hancekım ssarmalar ıcın rabbım tekrar razı olsun senden anacaqım harıka olmus yaaaaa ole yyıp duruyorum bol lımonlu ımmmmmm ımmmmmm :)))
Tabiii gez bitanemmm yürümen lazım senin bacakların için aslında gelirken bişeye kar koysanda bacaklarına onunla şok yapsan varya nasıl olur biliyormusun ooooof..
Afiyet bal şeker olsun habibtemmm bende alınca yapıcam yazarım burdan size afiyet bal şeker olsun sen yaparsında çirkinmi olur hiç
tamm bacım hatırladım seni bahçeşehirdeyim maaleseff
yakın olsak görüşürdük
aslında yakında ama burası gıcık bir yer olduğu için otobüs yok adam gibi
Ben bu işte ustayım diyorsun yani
beste hosgeldinn güzel sescikli kizcemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?