Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gelsin baya zun konuşcammm:))
öyle ya bazen neye kızdığımı unutup gülüyom kendi kendime:)
balahım bi ara konuşmuştuk bağcılardanım die sen de başak şehirdeydin galiba.

tamm bacım hatırladım seni bahçeşehirdeyim maaleseff
yakın olsak görüşürdük
aslında yakında ama burası gıcık bir yer olduğu için otobüs yok adam gibi

Tabiii gez bitanemmm yürümen lazım senin bacakların için aslında gelirken bişeye kar koysanda bacaklarına onunla şok yapsan varya nasıl olur biliyormusun ooooof..
Afiyet bal şeker olsun habibtemmm bende alınca yapıcam yazarım burdan size afiyet bal şeker olsun sen yaparsında çirkinmi olur hiç

hayırlısı dıyorum bende acaba bıraz daha mı beklesem dıyede dusunuyoum ya test yapıp olumsuz qormekdense dırek kırmızıları qormek daha ııyı olabılır dıye dusunuyrum anammm blmıyrum valla kafam çarman çurman

hancekım ssarmalar ıcın rabbım tekrar razı olsun senden anacaqım harıka olmus yaaaaa ole yyıp duruyorum bol lımonlu ımmmmmm ımmmmmm :)))

yok bacim daha baslamadi bende cok sükür. ama bazi seyler kokuyor... bende süt falan gelmiyor daha, sadece cokkk aciyor. aglatacak kadar cok. kasik agrilarim var halaaa ve gazim cok fazlaa:)))

bence bana kalirsa biraz daha bekle cimcimemmm en azindan cumaya kadar bekle derimm

Bence yapki bil olup olmadığını hem koşa koşa eczaneye benmi gittim,nasıl sabredeceksin o test evde dururken,hem benim içime 2 kırmızıyıda göreceğiz diye doğuyor hayırlısıyla...

Afiyet bal şeker olsun bitanemmm ne demek beğendiysen sen istedikce ben yolarım,sendende Allah razı olsun canımmm cümlemizden

abov kara dayansam iyi olurdasoka tüm vücudum ugrar valla

tamm bacım hatırladım seni bahçeşehirdeyim maaleseff
yakın olsak görüşürdük
aslında yakında ama burası gıcık bir yer olduğu için otobüs yok adam gibi

bahçeşehirin ne tarafındasınız canım?biz de bi ara güvercintepeden ev alcaktık ama vazgeçtik.
eşin bişi demezse görüşelim kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…