- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.741
Nitsem nirelere kaçsam anammmmmmmmmmm:18::18:
canlarım ben çıkıorum kendinize cici bakın allaha emanet olun tek tek tek tek öptüm sizi
ALLAHIM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle
HAKKIMDA olanı gönlüme razı eyle........................................
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
selamm canlarımmmmm nasılsınızz ne yaparsınızz bakemmmmm
bu ne güzel birşeyy olmuşş gönlünee sağlıkk canımmmm
yaaaaa yetenek sizsinizdekiii baha gibii tatlıı mı tatlıı bi oğluşumm olsunn istiyorummmmm
hadı yaaaa nezaman aldııı bu haberıııııı ayyy nekadanda mutluuu oldummm hemsommm hamısmısss sıra samsuna geldıgıne gore demekkııı pesındende ben almalıyım bu guzel haberıııııııı
hadı yaaaa nezaman aldııı bu haberıııııı ayyy nekadanda mutluuu oldummm hemsommm hamısmısss sıra samsuna geldıgıne gore demekkııı pesındende ben almalıyım bu guzel haberıııııııı
kaçabilisin ama saklanamasınnn hancekimmmmziti açımm gel buraaaa
inşalllahhh eddammmmm
şimdi batı geçen bi sen bii cimcimem vaa inş.. güzel haberlenizi alcazzz
Kız beni nitcen yiyipte midene otururum :)))Daha çıtırlarımız var maalum benden çıktı çıtırlık:))
iyi geceler canlar bende atlıyım artıkın süpürgeme
bol bebişli rüyalar görün inş
inş canım bigün bizde senin gibi sevinçten ağlarız.............
xwz mmmmm canımmmmmmm ne zaman ögrendınnn hamıs oldugunu tebrıkkk edermmmmm hemsommmmm ayyyy nekadanda guzelllll sıra bana gelmıs olmalııı dımııııııı
inşallahhh nazımmmmm ınsallahh cokkk duaa edınnn emııııııııı noluyyyyyyy allahımmm bızlerede verısınnnnnnnnnnn ınsallah nekadar mutlu olurum ne kadar aglarım sewınctennn anlatammmm yaaaaaa
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
onu elime geçirisem vaaaa yicemm paramparça etcemm eşşk sıpasıı pek datlıııı
bennn olgunnn yemişlerinii seviorummm hancekim böle ağzımaa ısınncaa bal akcakkk sen iice ballanmışındırrr artıkkk
bendee elimee verselerr dee ısırsamm her yerinii
neye şaştın gülümmmmmmmmmmm?????
bendee ne zamann girsemm kimseciklerr olmuyorrr neysee bendee cıkıyımm barıııı öptümm sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?