Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyiyim canım benim kırmızılar yavaştan yavaştan yola çıktığı için biraz moralim bozuk ama çook şükür iyiyim yinede

oılsunn melekim bunada şükürr pak ipekimee kuzumunn gelmioooo :26::26::26::26: kırmızılarrııı hiçolmassa halimize şükür çoğumuzz dzenli adet görüozzz Rabbimm inş. bekletmesinnnn napak mevla ne eyler ne eylerse güzel eylerrr

canlarım ben çıkıorum kendinize cici bakın allaha emanet olun tek tek tek tek öptüm sizi

ALLAHIM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle
HAKKIMDA olanı gönlüme razı eyle........................................
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

inş sarı papatyam inş
canlarım ben çıkıorum kendinize cici bakın allaha emanet olun tek tek tek tek öptüm sizi

iyi geceler bitanem allah rahatlık versin bende kaçıcam az sonra unutma beni sakın duanda

ii geceler canımmmm bidenem Allahım rahatık vesinnnn
sabaha görüşürüzzz inş...

ALLAHIM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle
HAKKIMDA olanı gönlüme razı eyle........................................
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn melekimmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selamm canlarımmmmm nasılsınızz ne yaparsınızz bakemmmmm

bu ne güzel birşeyy olmuşş gönlünee sağlıkk canımmmm

:111::111::111::111::111::111::111:

ayyyy çok romantikkk :)))))

kuzum darısı başınıza valla....Ben bugünü size tarif edemem....

iyiyim canım benim kırmızılar yavaştan yavaştan yola çıktığı için biraz moralim bozuk ama çook şükür iyiyim yinede

kuzum Rabbimden ümit kesilmez...inanki hiç ummadığım bi anda aldım gzel haberiiii....sen dirayetli ol yeter ki

Oooooooooohhhhh deymeyin keyfinize vallahi maşallah kuzuummm Allahım kucağına almayıda nasip etsin sağlıcakla inşallah..Kan tahliline ne zaman gideceksin bitanemmm

aminnnnnnnnnnn......sizede inşallah canlarım kuzularım....bulunduğum yer şehre çok uzak...eşimin görevinden dolayı....o yüzden 1-2 hafta sonra gidim de gitmişken keseyi meseyi hepsini görim.her zaman inemiyom çünkü,yolda midem bulanıyo...

iyi geceler canlar bende atlıyım artıkın süpürgeme
bol bebişli rüyalar görün inş

ballım aldın kaveyi geçtinn kenaraaa
nirdesin moreeeeee

xwz miz hamişşş beaaaa darısı bize artıkınnnnn

hadı yaaaa nezaman aldııı bu haberıııııı ayyy nekadanda mutluuu oldummm hemsommm hamısmısss sıra samsuna geldıgıne gore demekkııı pesındende ben almalıyım bu guzel haberıııııııı

inş canım bigün bizde senin gibi sevinçten ağlarız.............

yaaaaa yetenek sizsinizdekiii baha gibii tatlıı mı tatlıı bi oğluşumm olsunn istiyorummmmm

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
onu elime geçirisem vaaaa yicemm paramparça etcemm eşşk sıpasıı pek datlıııı

Son düzenleme:

xwz mmmmm canımmmmmmm ne zaman ögrendınnn hamıs oldugunu tebrıkkk edermmmmm hemsommmmm ayyyy nekadanda guzelllll sıra bana gelmıs olmalııı dımııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…