- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.721
iyiyim canım benim kırmızılar yavaştan yavaştan yola çıktığı için biraz moralim bozuk ama çook şükür iyiyim yinede
Hımmmm peki canım bunuda içerim ben teşekkür ederim ellerin dert görmesin sağol:76::76::76::76::76::76::76::76:
iyiyim canım benim kırmızılar yavaştan yavaştan yola çıktığı için biraz moralim bozuk ama çook şükür iyiyim yinede
Hımmmm peki canım bunuda içerim ben teşekkür ederim ellerin dert görmesin sağol:76::76::76::76::76::76::76::76:
inş sarı papatyam inşoılsunn melekim bunada şükürr pak ipekimee kuzumunn gelmioooo :26::26::26::26: kırmızılarrııı hiçolmassa halimize şükür çoğumuzz dzenli adet görüozzzRabbimm inş. bekletmesinnnn napak mevla ne eyler ne eylerse güzel eylerrr
canlarım ben çıkıorum kendinize cici bakın allaha emanet olun tek tek tek tek öptüm sizi
canlarım ben çıkıorum kendinize cici bakın allaha emanet olun tek tek tek tek öptüm sizi
ALLAHIM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle
HAKKIMDA olanı gönlüme razı eyle........................................
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
hancekimm hayvanseverim benm
mersahım örtmenm canım benmm
karamelim hemen dua edenimmm
zeynebim şanlı zeynebim
yasakım anaç bacım
ilhanazım sarışekerim
miomorem hamişim benm
zikzakım vuslata 5 varım
canommm canım cancağzım balımm
basam hoşgeldin canım yeni anne adayım
hepiciğiniz neka güzelsiniz ben kadınlar gününde giremedim nete şimdi kutluyorum işte
ayyyy çok romantikkk :)))))
Oooooooooohhhhh deymeyin keyfinize vallahi maşallah kuzuummm Allahım kucağına almayıda nasip etsin sağlıcakla inşallah..Kan tahliline ne zaman gideceksin bitanemmm
xwz miz hamişşş beaaaadarısı bize artıkınnnnn
:111: :111: :111: :111: :111: :111: :111:
kuzum darısı başınıza valla....Ben bugünü size tarif edemem....
kuzum Rabbimden ümit kesilmez...inanki hiç ummadığım bi anda aldım gzel haberiiii....sen dirayetli ol yeter ki
aminnnnnnnnnnn......sizede inşallah canlarım kuzularım....bulunduğum yer şehre çok uzak...eşimin görevinden dolayı....o yüzden 1-2 hafta sonra gidim de gitmişken keseyi meseyi hepsini görim.her zaman inemiyom çünkü,yolda midem bulanıyo...
iyi geceler canlar bende atlıyım artıkın süpürgeme
bol bebişli rüyalar görün inş
seni yime pozisyonunu aldımm hancekimmmmafiyet olsunnnn
yaaaaa yetenek sizsinizdekiii baha gibii tatlıı mı tatlıı bi oğluşumm olsunn istiyorummmmm
:111: :111: :111: :111: :111: :111: :111:
kuzum darısı başınıza valla....Ben bugünü size tarif edemem....
kuzum Rabbimden ümit kesilmez...inanki hiç ummadığım bi anda aldım gzel haberiiii....sen dirayetli ol yeter ki
aminnnnnnnnnnn......sizede inşallah canlarım kuzularım....bulunduğum yer şehre çok uzak...eşimin görevinden dolayı....o yüzden 1-2 hafta sonra gidim de gitmişken keseyi meseyi hepsini görim.her zaman inemiyom çünkü,yolda midem bulanıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?