Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İyiyim bitanemmm sen nasılsın:)))Ayyy bi ağırlık çöktüya benim üstüme:)))
Sözde nazımız akşama keyif kahvesi yapacaktı ama bilemiyorum

ben senii vayaaa kahvenin yanında lokumm die bi yiriinn görüsünnnnn

üzülme melekimmm hemen oluosa vardor zamanı rabbim bilirr en doğrusu nu tez vakkite veriri innşallhhhh

stresss yok stresss söz verdin unutma
hamilelik belirtileride adet belirtisi gibi kuzum
hem bu ay kırmızılar gelirse eğer bu ay daha çok çalışıosun kocişe aç karnına çörekotlu bal yediriosun tabi günü nasıl geçirir o enerjiyle onu bilemem:)))
bide zencefil çayı içiriosun ama sen demle hazır olmasın :)))
durmak yok yola devam:)))))
umudunu kaybetmek kaybetmenin taaaaa kendisidir:)))
daaa dur 8+2 evler alıcaz bizim bebişler sığmıcak eve
ha bu arada ben eve şimdiden bakmaya başladım fiyatları görünce onun yerine kocişe 8+2 çadır siparişi verdirmeye karar verdim:)))

üzülme melekimmm hemen oluosa vardor zamanı rabbim bilirr en doğrusu nu tez vakkite veriri innşallhhhh

bak bugüne kadar çook şey denedik ama bu dediklerini duymamaıştım canım neyse bitkisel ilaç listemizi uzatıp bunlarıda ekliyelim bari

inş can kuşum dediğin gibi olur

hoşbuldum guzummmmmmm

hoşbuldum dadlımmmm...sabah testi beraber yaptık saten...ağlaya ağlaya sevindikkkk görseydin halimizi

Oooooooooohhhhh deymeyin keyfinize vallahi maşallah kuzuummm Allahım kucağına almayıda nasip etsin sağlıcakla inşallah..Kan tahliline ne zaman gideceksin bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…