- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.701
Selam kıslar...nasılsınız?
İyiyim bitanemmm sen nasılsın:)))Ayyy bi ağırlık çöktüya benim üstüme:)))
Sözde nazımız akşama keyif kahvesi yapacaktı ama bilemiyorum
kızlarrr napıonuzzzz:2::2::2::2:
hoşbulduk bitanem
bende sizi çook sevdim canım biliyomusun o bebeğine yazmış olduğun mektubu okuyunca o kadar üzüldüm ağladım ki...yaşadıklarını bebeğine olan sevgini öyle içten anlatmışsın ki
ben o duyguyu hiç tatmadım ama inan bana sanki kendi evladımı kaybetmişcesine çook üzüldüm....
allah sana ve tüm bebeğini kaybedenlere sabır versin canım....rabbim tez zamanda doldursun kucağını
bide sana maalesef kötü bi haberim var hiç gelsin istemediğim halda benim kırmızılar işaret vermeye başladı ben geliyorum dedi yani
hoşbulduk bitanem
bende sizi çook sevdim canım biliyomusun o bebeğine yazmış olduğun mektubu okuyunca o kadar üzüldüm ağladım ki...yaşadıklarını bebeğine olan sevgini öyle içten anlatmışsın ki
ben o duyguyu hiç tatmadım ama inan bana sanki kendi evladımı kaybetmişcesine çook üzüldüm....
allah sana ve tüm bebeğini kaybedenlere sabır versin canım....rabbim tez zamanda doldurdun kucağını
bide sana maalesef kötü bi haberim var hiç gelsin istemediğim halda benim kırmızılar işret vermeye başladı ben geliyorum dedi yani
Çok yaşa,torunlarını okşa:)))Kayınvalidem öyle der bana her hapşurduğumda:)))
hoşgeldin bestem naberkızlarrr napıonuzzzz:2::2::2::2:
inş canım ya sizin ve tüm arkadaşlarımın duası ile inş ben de hamile kalrımda tüm kk yı hamileyim diye inletirim artıküzülme melekimmm hemen oluosa vardor zamanı rabbim bilirr en doğrusu nu tez vakkite veriri innşallhhhh
hoşgeldin bestem naber
inş canım ya sizin ve tüm arkadaşlarımın duası ile inş ben de hamile kalrımda tüm kk yı hamileyim diye inletirim artık
üzülme melekimmm hemen oluosa vardor zamanı rabbim bilirr en doğrusu nu tez vakkite veriri innşallhhhh
bak bugüne kadar çook şey denedik ama bu dediklerini duymamaıştım canım neyse bitkisel ilaç listemizi uzatıp bunlarıda ekliyelim baristresss yok stresss söz verdin unutma
hamilelik belirtileride adet belirtisi gibi kuzum
hem bu ay kırmızılar gelirse eğer bu ay daha çok çalışıosun kocişe aç karnına çörekotlu bal yediriosun tabi günü nasıl geçirir o enerjiyle onu bilemem:)))
bide zencefil çayı içiriosun ama sen demle hazır olmasın :)))
durmak yok yola devam:)))))
umudunu kaybetmek kaybetmenin taaaaa kendisidir:)))
daaa dur 8+2 evler alıcaz bizim bebişler sığmıcak eve
ha bu arada ben eve şimdiden bakmaya başladım fiyatları görünce onun yerine kocişe 8+2 çadır siparişi verdirmeye karar verdim:)))
hoşş geldinnn canımmmm benimmmm
Selam canımm hoşgeldinnn,eşine söyledinmi??Söylediysen nasıl söyledin bitanemmm???
hoşbuldum guzummmmmmm
hoşbuldum dadlımmmm...sabah testi beraber yaptık saten...ağlaya ağlaya sevindikkkk görseydin halimizi
melekçimmm hoşbulduk iyiyimmm sen nasılsınnn
hoşgeldin bestem naber
inş canım ya sizin ve tüm arkadaşlarımın duası ile inş ben de hamile kalrımda tüm kk yı hamileyim diye inletirim artık
Oooooooooh şöyle beyaaaaa
Hoşgeldin NAZımmmmm hoşgeldinnnnn:))))
Ellerine sağlık bitanemm mis olmuş yine misssss
hoşbuldum guzummmmmmm
hoşbuldum dadlımmmm...sabah testi beraber yaptık saten...ağlaya ağlaya sevindikkkk görseydin halimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?