- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.801
Kronikleşmek demek yenilemek demek habibtem zaten ama sen ağrılarını dindir en azından,sonuçlarınımı almaya gideceksin bitanemmm???Ama sen şu aspirinini bide soğuk şokunu ihmal etme bitanecik habibtemmmmm
ÖĞLEN YAZDIĞIM SAYFADAN İTİBAREN 60 SAYFA ATMIŞ
kızlar sizi maaşa bağlamalı çok çalışıyonuz beyaaa
Allah kabul etsin inşallahhh
edam sen ciktinmi listeden
edam sen ciktinmi listeden[/Q
Anaammmmm kızlar ben yarın geç gelebilirim annem komşusuyla bana gelecekmiş,zaten yarın abdestimi alacağım onlar gittikten sonra okuyabilirim inşallah...
Lazer tedavisinin etkili olduğunu söylüyorlar ama bilemiyorum habibtemm yaaa,Vardır tabiki onunda bir tedavisi 1 doktoramı sordun sen onu hemen karamsarlığa kapılmayalım habibte habibimhe anladim yani bunun kökten iyilesme umud varmi yani yada ecep
karamelim duymadinmi bu topik son günlerin en hizli ve en aktif topigi secildi gelen her kizce sasiriyo
Lazer tedavisinin etkili olduğunu söylüyorlar ama bilemiyorum habibtemm yaaa,Vardır tabiki onunda bir tedavisi 1 doktoramı sordun sen onu hemen karamsarlığa kapılmayalım habibte habibim
aman maşallah diyelim nazar değmesin dilimizi ısıralım azcıkta kaşınalım bari
anacım dua listesinde olduğumu niye demiyonuzz ben onu şimdiye okurdumbak şimcik üzüldüm yarına tamamdır allahın izniyle
sayfalar arada kaynıyor geçmişi okuyamıyorum bana dua listesi yenilenirken mesaj atın olurmu en azından kısa sürede tamamlansın inşallah
yada sık sık dua listesini alıntı yapınki görünsün
hayırrrr ben lıstedee yokmusum kiii zatennn bende az once farkettımm :26::26:
he gördüm kuzum rabbim nasip edecek ya iyiki bu saatte gelmişim
ppeki istiyomusun edam simdiden söylede belki sonrada eklemede olmayabilir o zaman senin adinada okumayabilrr:26::26::26::26::26::26::26::26:
daha dün gece yaptik karamelimmm..ben seni gördün sanmistim.simdi ilhanaz arkasimiza okuyoz sadece iki meryem suresi okuycan ikide tilavet secdesi yapilacakk
istıyorummmmmm tabii habıbtemmmm ıstememmmııı yazın benidee
elim ayağım titriyooo....sizde bakın gerçek mi?var mı,,,,ne bu ne...gözümğn önünü göremiyom ağlamaktannnn...ne yazdım bilmiom.vallaaaaa mı yaaaaaaaaaaa
vallla mıııııııııı
doktor öyle iyilesmez ne demedide bazilari kroniklestiyse kalici diyorlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?