- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.821
moreye benmi özelden yazim yosam burayi görmeyebilirrrr
Bide yaş olarak kronikleşmez habibtem seninki daha çıtırcıksın sen bebeğim ne kronikleşmesi Allah aşkına
aminnnnnnnben çıkıyorum canlar
hepinize hayırlı geceler bol bebişli günler bizimle olsun
Allah kabul etsin inşallahhh
edam sen ciktinmi listeden
rapora dr yazmis habbitem bende sasirdim allla allaa bu yasta basima ne isler gelmiste haberim yokmus dedimm
anam neyin var ne çıkmış raporunda ciddi değil umarım
yaz sennn bitanemmm sana zahmett olmasa
canlarım bende çıkayımda biraz bişeyler yapiiim yarına öpüyorum hepinizi canlarım Allaha emanet olunnn
canlarım bende çıkayımda biraz bişeyler yapiiim yarına öpüyorum hepinizi canlarım Allaha emanet olunnn
ben hallederim edam sen merak etme o güzel renkteki sacciklarin icin 100 mesaj atarimmm
iyi gecelerrr bıtanemm kendıne ıyı bakkkk
neyim yokki ababyyim ne bulduysam kan ve damar hastalikalrindan budum bu yaslarda
bide kan pihtilasmasindan haricc kroniklesmis gizli varisim varbacakcikalrim co kagriyoda kiscelere onu anlatiyom
tamam habbitemoff yarin seni az görecez misafirin varmis
iyi geceler allaha emanet ol
Sizde bitanemmm benimmm bak sabah senden haber bekliyorum her şekilde yaz bitanemm tamammı kuzzummmmm
geçmiş olsun canım valla başımıza ne geliyorsa pıhtılaşmadan geliyo bende de varis var eşimde de derin varis var annemde de var bi ara baktırmıştım derin değildi yaktılar şimdi ne alemde derinlerde bişey var mı yok mu bilmiyom kan herşeydir anlayacağın tüm organlarımızı etkiliyo bakalım sırada tansiyon çıkmazsa iyidir Allah şifamızı versin inş. ha bu arada sen aslan burcuydun dimi aslanların dolaşımla ilgili rahatsızlıkları oluyormuş diye duydum.
Evet habibtem sen gelene kadarda ben çıkmış olurum artıkın akşama görüşürüz eşim maç izlerken bende sizinle olurum:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?