Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

edam sen ciktinmi listeden

canım ben adetim malesef sureyi okuyamıyacam benim yerime biri okusa ben de sonra telafi etsem olmaz mı[/QUOTE]

tamam kuzucuk mazeretin var cünkü biz tamamlariz senin yerine sen merak etme

Son düzenleme:
anam neyin var ne çıkmış raporunda ciddi değil umarım

neyim yokki ababyyim ne bulduysam kan ve damar hastalikalrindan budum bu yaslarda

bide kan pihtilasmasindan haricc kroniklesmis gizli varisim var bacakcikalrim co kagriyoda kiscelere onu anlatiyom

canlarım bende çıkayımda biraz bişeyler yapiiim yarına öpüyorum hepinizi canlarım Allaha emanet olunnn

ben hallederim edam sen merak etme o güzel renkteki sacciklarin icin 100 mesaj atarimmm

yerımmmm seniiii fstıgımmmmm benımm güzell habıbtemm benımmmm tesekkur edermmm [/QUOTE]

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::111::111::111::111::111::112::112::112::112::112::112:

bende cıkayımm kızcelerr yarınn bankaya gıdıcemm baya işlerimm varrr gorusmekk uzeree iyi gecelerrr optummm

neyim yokki ababyyim ne bulduysam kan ve damar hastalikalrindan budum bu yaslarda

bide kan pihtilasmasindan haricc kroniklesmis gizli varisim var bacakcikalrim co kagriyoda kiscelere onu anlatiyom

geçmiş olsun canım valla başımıza ne geliyorsa pıhtılaşmadan geliyo bende de varis var eşimde de derin varis var annemde de var bi ara baktırmıştım derin değildi yaktılar şimdi ne alemde derinlerde bişey var mı yok mu bilmiyom kan herşeydir anlayacağın tüm organlarımızı etkiliyo bakalım sırada tansiyon çıkmazsa iyidir Allah şifamızı versin inş. ha bu arada sen aslan burcuydun dimi aslanların dolaşımla ilgili rahatsızlıkları oluyormuş diye duydum.

ayy sendedemi var varisss biz napacagiz bu kanimizi ababyyim valla bu kan herseyimizi etkiledi bebeklerimizi bilem.

yok ben balik burcundayimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…