Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar çok mutluyum çoooook gözümden uyku akıyor ama size yazmadan çıkmak istemedim :)))

bugün kan testi verdim ve 5+1 günlük hamileyim ve beta hcg değerim 1045 çok şükür. dr nihayet gebelik var dedi ve ilerliyor dedi... bu aşama içinse değerin seviyesinin iyi olduğunu söyledi rabbime hamd olsun...

ne sıkıntılar çektim 2 gündür ama çok şükür bugün huzurlu bi şekilde uyuyacağım...

verdiğiniz destekler için çooooook teşekkür ederim Allah ım en tez zamanda hayırlısıyla birlikte sizlere ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah

hepinizi çok öpüyyorum iyi geceler veee her zamanki gibi;

güzel haberler almak ve vermek duasıyla Allah a emanet olun canlarım

ayy gözünaydin hopeforummmmyaw bak gördünmü dedigimiz gibi cikti bosuna hem kendini hem findigimizi üzdün masallah degerin cok güzel artiyoinsallah kalp atisini ,tekmelerini ve dogumunuda hayirlisiyla görecen tabi bizdeinsalalh hopeforum darisi bizlere olsunn rabbim o güzel duyguyu isteyen herkese yasatsin insaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhböyle olsun isteyen tüm kiscelerrrr aminn

Allah kabul etsin inşallahhh [/QUOTE]

erken kalkan cok yol alir bizde hizlica okuyalimki listede cok yol alalimherkescikler dualansin ve bi an önce bebelerimize kavusalimböyle olalim

Kızlar blgsyrım bzuldu açılmy0r ya :-( 2. Cızgiyi çok çok çok hafif şekilde çikdı :-D:-D yarn bda test yapcm snra kan testi wermeye gdcem öptm hepnızi.

selam kızlar günaydın herkese

ben hala adet olmadımbugün test alıcam yarın sabah ilk idrarımla yapcam çift çıkarsa hemen kan vercem yarın

bugün gezmeye gidiyorum sözüm vardı kuzenime hiçde gidesim yok evde yatsam iyi olcaktı ağrı giriyor arada

Günaydın kızlar.... benim kırmızılar geldiği için malesef duaya katılamıyorum ama eğer uzayacak olursa,,cuma günü okuyabilirim ....

Keşke bugün yapsaydın canımm.. hadi bakalım inşallah hayırlı haberle gel...

Son düzenleme:
Cok sevindim canim hayirli haberlerle gel.
Kızlar blgsyrım bzuldu açılmy0r ya :-( 2. Cızgiyi çok çok çok hafif şekilde çikdı :-D:-D yarn bda test yapcm snra kan testi wermeye gdcem öptm hepnızi.
Karabiberim noluyo silik mi cikti.

İnsallah canim vardir bebis. topik costu herkes patir patir hamis kaliyo

seda sayanın dediği gibi çatır çatır doğururuz inşallah hep birlikte

ben kaçtım mersahım evimi toparlayım diye uyumadımda misafirliğe gitcem öğlen hoscakal kendine iyi bak

Dua edin bana olurmu

Ben ne zaman gorecegim cift cizgi. dun gece yine bebisim aklima geldi agladim kardesini hemen yolla bebisim anne yorgun gucsuz

canım bat perşembe yarın yapıyım diyorum o yüzden ilk idrarla daha kesin cıkıyomus ya ondan dedim bugün yapcaktımda evde test yok

ben bat geçti sandım o zaman bir iki gün daha beklemek de fayda var haklısın tatlımm

Ben ne zaman gorecegim cift cizgi. dun gece yine bebisim aklima geldi agladim kardesini hemen yolla bebisim anne yorgun gucsuz

kıyamam sana ben 2. ayda kaybedince toplayamadım kendimi sen çok ilerleyen dönemlerde kaybetmişsin üzülmen ağlaman çok doğal ama kendini yıpratma.. Rabbim öyle büyük ki............. sağlıklı,hayırlı bir evlat verecek inşallah en kısa zamanda..... sen kendine iyi bak yeter ...........

kızlarrr günaydınlar hepinize, nasılsınız bakayım...

yeni hamiş haberi var sanırım tebrik ederim, hipofor arkadaşım, rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah,

zikzak tatlım inşallah yaptığın testte çift çizgiyi görürsün..

mersah üzülme tatlım, bende 5 aylık ikizlerimi kaybettim çok zor durum, ama biz ne kadar üzülürsek yeni meleklerimiz gelmekte direniyorlar, moralimiz yüksek olmalı ki yavrularımız sağlıklı bir annenin karnına gelsinler, kıyamam yaşadıkların çok zor seni en iyi aynı duyguları yaşayanlar anlar...

Canom sen de mi besaylik kaybettin balah da ole diyodu. benimde bes aylikti.gecmis olsun canim. seninde mi kalbi durdu. sanki bazen gucum hic kalmiyo sanki o minicikseymis bana guc veren. rabbim hepimize sabir versin.

İnsallah canim ya bide regl sonrasi bole oluyo. yeni ay yeni umutlar baslarim calismalara.

size dün akşam gördüğüm bi rüyadan bahsetmek istiyorum çok etkilendim.. Rüyamda 3 tane yatak var güya orası bizim yatak odamızmış yan yana 3 yatak ve hepsi tek kişilik.. biri benim biri eşimin.. diğeri ne alaka bilmiyorum.. biz gene normal hayattaki gibi gebe kalmamı beklediğim dönemlerdemişiz. Bi tane 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu var ama kap kara zenci gibi.. ne hikmetse biz onu evlat edinmeye karar veriyoruz. etraftaki herkez de bak çocukları olmuyo diyemi evlat ediniyonuz olsun üzülmeyin bunu seversiniz artık filan diye konuşuyorlar. o kız çocuğunu alıyorum yıkıyorum güya çok yorulmuş yıkandıktan sonra ve benim yatağımda uyuyakalmış.. ben onu alıp o boş olan 3. yatağa yatırıyorum. sevgiyle bakıyorum ona ve çocuğun annesile beraber bi yokuş gibi bi yere çıkarken konuşuyoruz ve ben kadını evlatlık vermesi için ikna etmeye çalışıyorum... derken uyandım. bugün işe gelip bilgisayarımı açar açmazda rüya tabirlerine baktım.. 2 yoru m varmış.
1) anne baba kaybı (ki allah korusun)
2) çocuk özlemi duyduğuma ve hayatımda önemli iyi gelişmeler olacağına işaretmiş..

sizce ne? hayra yoralım hayra çıksın..
bence sanırım ben kafayı yiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…