Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende de düşükk tansionn vaa cankuşumm bak şimdiii içim bi ttuaf olduuu

cnm korkma kendini belli ediyor şiddetli baş ağrısı öyle hemen başlamıyor önce hafif hafif sonra ağırlaşıyor ağrı bide migren gibi miğde bulantısı yapıyor bırakınca geçiyor eğer bunlardan biri olursa doktoruna sor olurmu ve kan tahlili yaptırtmadan doktorunun peşini bırakma bazen doktorları biliyorsun umursamaz olabiliyorlar

doktorum o yüzden bana hafta da 3 gün demiş olabilir o zaman herşeyin fazlası zarar idrar filan hikaye demekki..... doktorun tavsiyesine uyalım o zaman teşekkürler hatırlatma için canımmm

rica ederim cnm benim yapptığım hatayı yapmayın diye söyledim bende burdan öğrenip kullanmaya başlamıştım hata yapmışım

meleğim hoş geldin görmedim sayfalar atlıyor hemen

evet moree ben taa burdayınnnn n apammm mesai saatim dolmadıı dahaaa

ayyyyy inşallahhh hadi bakem.hayırlısı olsun topik bebiş dolsun.....aminnn

selam melekimmm hoşgeldin bacımmm
hoşbulduk canım nasılsın

hoşbulduk karamelim valla ben daha yazmayı bitirmeden bi bakmışım yeni sayfaya geçilmiş

evet moree ben taa burdayınnnn n apammm mesai saatim dolmadıı dahaaa
ben varya kk yönetimine mesaj atıcam yazık seni kk bi maaşa bağlasın

hoşbulduk canım nasılsın

hoşbulduk karamelim valla ben daha yazmayı bitirmeden bi bakmışım yeni sayfaya geçilmiş

ben varya kk yönetimine mesaj atıcam yazık seni kk bi maaşa bağlasın

bede yasakıma rütbe istecemmm 15,000 küsür mesajııı

iyiyim ruyabusem sen nasılsın kızcen de iyimi ısırıver benim için kızceni yanaklarından
hoşbuldum morem
sen nasılsın sen daha sabah beri hiç çıkmadın mı burdan kk bekçisimisin kızım sen
Ben de iyiym melekim...Kızçem de iyi çok şükür...Şimdi uyandı o yüzden çıkmak zorunda kaldım...Ama ara ara yine gelirim siz yazın....................

hoşş geldiinnn canımmmmmmmmmmmmm
hoşbuldukkk
evet sabah test yapmışş silik çıkmışşşş
mutluktann giremedii herhalll
yada pc arıza çıkarıo dediidiiii
inşş. hamilerimz çoğalıoooo

anam o geçen test yaptı yok dedi. varmıymış
karakızımız hamiş mi inşallah baklalım hayırlı haberlerle gelsin

evet sabah test yapmışş silik çıkmışşşş
mutluktann giremedii herhalll
yada pc arıza çıkarıo dediidiiii
inşş. hamilerimz çoğalıoooo

karabiber hamile mi...............Nsıl yani silik çıkmış testi , sonradan üzülmesin bir de eminmiki acaba............

nerde o karabiber gelsin de bir tebrik edem halay çektirem bari..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…