- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.081
ayyyyy inşallahhh hadi bakem.hayırlısı olsun topik bebiş dolsun.....aminnn
selam melekimmm hoşgeldin bacımmm
bende de düşükk tansionn vaa cankuşumm bak şimdiii içim bi ttuaf olduuu
doktorum o yüzden bana hafta da 3 gün demiş olabilir o zamanherşeyin fazlası zarar idrar filan hikaye demekki..... doktorun tavsiyesine uyalım o zaman teşekkürler hatırlatma için canımmm
iyiyim ruyabusem sen nasılsın kızcen de iyimi ısırıver benim için kızceni yanaklarından
hoşbuldum morem
sen nasılsın sen daha sabah beri hiç çıkmadın mı burdan kk bekçisimisin kızım sen
Allah kabul etsiinn karamelimm Ağzına diline sağlıkkkk
iyiyim ruyabusem sen nasılsın kızcen de iyimi ısırıver benim için kızceni yanaklarından
hoşbuldum morem
sen nasılsın sen daha sabah beri hiç çıkmadın mı burdan kk bekçisimisin kızım sen
hemennn mersahımm yaw sen istanbulda değilmidinnn :44::44::44::44::44:
doktorum o yüzden bana hafta da 3 gün demiş olabilir o zamanherşeyin fazlası zarar idrar filan hikaye demekki..... doktorun tavsiyesine uyalım o zaman teşekkürler hatırlatma için canımmm
hoşbulduk canım nasılsın
ayyyyy inşallahhh hadi bakem.hayırlısı olsun topik bebiş dolsun.....aminnn
selam melekimmm hoşgeldin bacımmm
hoşbulduk karamelim valla ben daha yazmayı bitirmeden bi bakmışım yeni sayfaya geçilmişcnm korkma kendini belli ediyor şiddetli baş ağrısı öyle hemen başlamıyor önce hafif hafif sonra ağırlaşıyor ağrı bide migren gibi miğde bulantısı yapıyor bırakınca geçiyor eğer bunlardan biri olursa doktoruna sor olurmu ve kan tahlili yaptırtmadan doktorunun peşini bırakma bazen doktorları biliyorsun umursamaz olabiliyorlar
rica ederim cnm benim yapptığım hatayı yapmayın diye söyledim bende burdan öğrenip kullanmaya başlamıştım hata yapmışım
meleğim hoş geldin görmedim sayfalar atlıyor hemen
ben varya kk yönetimine mesaj atıcam yazık seni kk bi maaşa bağlasın
evet moree ben taa burdayınnnnn apammm mesai saatim dolmadıı dahaaa
karabiberim nerde hamiş mi
ewet nazım tatlı mı getireceksin
bi namazımı kılayım.gelriim kızçelerim...
hoşbulduk canım nasılsın
hoşbulduk karamelim valla ben daha yazmayı bitirmeden bi bakmışım yeni sayfaya geçilmiş
ben varya kk yönetimine mesaj atıcam yazık seni kk bi maaşa bağlasın
Ben de iyiym melekim...Kızçem de iyi çok şükür...Şimdi uyandı o yüzden çıkmak zorunda kaldım...Ama ara ara yine gelirim siz yazın....................iyiyim ruyabusem sen nasılsın kızcen de iyimi ısırıver benim için kızceni yanaklarından
hoşbuldum morem
Allah kabul etsiinn karamelimm Ağzına diline sağlıkkkk
bi namazımı kılayım.gelriim kızçelerim...
Ben geldiiiiiiiiiiiiimmm:))))
Ben geldiiiiiiiiiiiiimmm:))))
hoşbuldukkkhoşş geldiinnn canımmmmmmmmmmmmm
evet sabah test yapmışş silik çıkmışşşş
mutluktann giremedii herhalll
yada pc arıza çıkarıo dediidiiii
inşş. hamilerimz çoğalıoooo
Ben de iyiym melekim...Kızçem de iyi çok şükür...Şimdi uyandı o yüzden çıkmak zorunda kaldım...Ama ara ara yine gelirim siz yazın....................
evet sabah test yapmışş silik çıkmışşşş
mutluktann giremedii herhalll
yada pc arıza çıkarıo dediidiiii
inşş. hamilerimz çoğalıoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?