- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.061
selammm
folik asit demeyin banakendi kafama göre başladım 10 gün içtim sonra ara ara baş ağrılarım başladı umursmadım bir gün gece yarısına kadar uyutmadı onada neyse dedim ama bir taraftan alla alla benim başım ağrımazdı diyorum sonra hafta sonu gece yarısı hastanelik oldum tansiyon 17-10 olmuş nedeni araştırdık ne bilim hiç aklıma gelmiyor
sonra doktor sordu bişeye sinirlendinizmi yokkkkk
ilaç kullanıyormusunuz yokkkkkk ba ba ba baaa folik asit ne oluyosa
sonra dank ettidedim vitamin alıyorum kan tahlilleri falan yapıldı fazla gelmiş size vücunuzun ihtiyacı yok o yükseltmiş demezmi
eşimin bana bir bakışı vardı
o oldu içmedim bi dahabir kutu duruyor evde hamiş birini bulsamda doktoru önerdiyse versem bariii
bu arada nazım duam bitti allah kabul etsinnnn
inşallah okunanların yüzüsuyu hürmetine rabbim sana meleğini bekletmeden gönderir
hee atılıyo
benim vücut manyadı sanırım damarlarla direk beyne atmış
aman kızlar siz siz olun dikkat edin ne olursa olsun doktorunuza sormadan almayın en basiti bile neler yapabilir anladık ben normalde düşük tansiyona sahip biri olduğumdan beynimin damarlarının ne hale girdiğini hissettim anam diyim sakın sakınnnnn
kIzçem de iyi çok şükür NAZIM.....Onu uyuttum ben de sizin yanınıza geldim............
Ama az sonra uyanır ozaman ben yine kaçarım..........
SLm....................NAsılsın melekim..............slm kızlar
içç canımmm inş.. ii olcakkk aslında civan perçemi ile aslan pençesinedemi başlasadınn hastasın zati dmiii adetliken içilio yaaa
anaaa geçmiş olsunnn karamelimmmm :26::26::26:
bna doktorum dedii ilk adetin bitsin folik asite başla die bende 1 dene içyomm gündee
öp biizm içinn rüyamm kızçeniii
bu arada duamız yarın akşam sonn can kuşumm aklın ada bıulun sunn olumuuu
selammm
folik asit demeyin banakendi kafama göre başladım 10 gün içtim sonra ara ara baş ağrılarım başladı umursmadım bir gün gece yarısına kadar uyutmadı onada neyse dedim ama bir taraftan alla alla benim başım ağrımazdı diyorum sonra hafta sonu gece yarısı hastanelik oldum tansiyon 17-10 olmuş nedeni araştırdık ne bilim hiç aklıma gelmiyor
sonra doktor sordu bişeye sinirlendinizmi yokkkkk
ilaç kullanıyormusunuz yokkkkkk ba ba ba baaa folik asit ne oluyosa
sonra dank ettidedim vitamin alıyorum kan tahlilleri falan yapıldı fazla gelmiş size vücunuzun ihtiyacı yok o yükseltmiş demezmi
eşimin bana bir bakışı vardı
o oldu içmedim bi dahabir kutu duruyor evde hamiş birini bulsamda doktoru önerdiyse versem bariii
bu arada nazım duam bitti allah kabul etsinnnn
inşallah okunanların yüzüsuyu hürmetine rabbim sana meleğini bekletmeden gönderir
doktorum o yüzden bana hafta da 3 gün demiş olabilir o zamanhu huuuuuuuu
iyiyim ruyabusem sen nasılsın kızcen de iyimi ısırıver benim için kızceni yanaklarındanSLm....................NAsılsın melekim..............
hoşbuldum moremhoşş geldinnn moree melekimmm can lkuşummmm
buarada canlaaa karabiberimde test yapmışş çok silik çıktıı dediiii
odaa hamişşşşşşş
Ben de iyiyim canım çpk şükür.....Güzel haberlerini aldım daha da iyi oldum.........
slm kızlar
evet tatlım hastayım o ne işe yarıyor birkaç defa gördüm konuşmalarınızda ama sanki adet söktürücü gibi geldi bana... hiç birşey denememiştim ben daha önce folik asit dışında zaten deneyecek vaktim olmadan hamile kalmıştım... şimdi de biraz korku var bitki çayları vs gibi şeylere ... ama sen zahmet olmazsa neden kullanıldığını ve nasıl yapılıp,hangi zamanlarda içildiğini yazarsan sevinirim... adetliyken denemkten zarar gelmez tatlımm
ohhhh sonunda gördü biri beni
yazdıklarımı kendimde bulamıyom
nazım bitti dualar allah kabul etsinnnn
NAzımm benim okumam gereken yasinlerim var........Bu seferki duaya katılamıcam mecburen olur mu..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?