- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.041
sElam canlar.........nasılsınız
bende artık anne olmak bu duyguyu tatmak ve yaşamak istiyorum. bat 16 mart ama umudum yok gibibu ayda olmazsa dr gideceğiz eşimde bende. daha erken (bu ikinci denememiz )biliyorum ama yine de çok istiyorum.
CaNIm zaten folikasiti devamlı kullanın......Çok faydalı ,, bebeğin için vücudn şimdiden depolasın.....
Hamile kaldığında çookk fazla ihtiyaç duyacak bebiş folikasite......
canım ben evleneli 3 sene olcak.son 4 aydır istiyoduk...bu dördüncü aydı işte.NAsip oldu şükürler olsun...daha erken canım doktorlar 1 sene diyor...çoğu insan son ayında bile hamile kalıyolar...geçekten bu işi takıntı yapmamak bu işin püf noktası....sadece sabır etmeniz lazım ....bide olumsuz bişey düşünmeyin...olucak diyin...ama bu ay ama başka aylar...
Rabbiim isteyen herkese en hayırlısını versinnn...aminnn
evet bende başladım 15 gündür içiorum gnde 1 tene inş.. sağlıklı bebiş olsun diee ama kısmett iştehayırlsıı olsunnn
bende artık anne olmak bu duyguyu tatmak ve yaşamak istiyorum. bat 16 mart ama umudum yok gibibu ayda olmazsa dr gideceğiz eşimde bende. daha erken (bu ikinci denememiz )biliyorum ama yine de çok istiyorum.
sElam canlar.........nasılsınız
ben folik asiti adetlkende içtim canım bi zarı yok muşş
ben folik asiti adetlkende içtim canım bi zarı yok muşş
HOşbuklduk NAZım.............NASIlsın canım benim.....hoşş geldinnnn canımmmmmmmmmmm
İç ilhanazım hamiş olduğunda bebeğine bal şeker olsun inşllh...ivettt öleymiişşş rüyammmmmbende içyomm sağlık osunnn dieee inşallahhh
folik asitin zaten fazlası idrarla atılıyor ondan değil de coraspinden korktum biraz ama zararı olacağını sanmıyorum ya....... bugünden itibaren ikisine de devam
sağol canım. yapımda sabırsızlık var. eşimde kasık fıtığı var ondan süpheleniyorum. ondan kaynaklıyorsa bir an önce ameliyat olsunsabırlı ol gülüm daha çok yenisniz doktorlar 1 yılı dolmadan bişy ypamıyorlarrr zaten sende sabrett dua et inş olucakkk
XVz hamile misin canım....................
ayYy çoookkkkk mutlu oldum ...............Allahım tamamına erdirsin...............
tsk ederim canim...
ama ümitsizliye kapildim bile..gecen ay cok ümitliydim ben, midem bulaniyordu, basim dönüyordu, birde akintim coktu...bu hep aldigim haplardan oluyormus, doktora sordum.
XVz hamile misin canım....................
ayYy çoookkkkk mutlu oldum ...............Allahım tamamına erdirsin...............
HOşbuklduk NAZım.............NASIlsın canım benim.....
İç ilhanazım hamiş olduğunda bebeğine bal şeker olsun inşllh.....
sağol canım. yapımda sabırsızlık var. eşimde kasık fıtığı var ondan süpheleniyorum. ondan kaynaklıyorsa bir an önce ameliyat olsun
folik asitin zaten fazlası idrarla atılıyor ondan değil de coraspinden korktum biraz ama zararı olacağını sanmıyorum ya....... bugünden itibaren ikisine de devam
Ben de iyiyim canım çpk şükür.....Güzel haberlerini aldım daha da iyi oldum.........iç gülüm iyi yaparsın...erken doğumu ,düşük riskini,bide bebeğin sırtında oluşabilcek bi yara varmış onu engelliyomuş...vücut yeterince alamıyomuş folik asidi...o yüzden takviye lazım yani...
daha çok erken gülüm...16 marta bişey kalmamış...olumlu düşünürsen olumlu olur ancak....doktora erkenden gidipte kendinizi daha şimdiden strese sokmayın bence....
hoşgeldin canımmm...iyiyiz şükür seni sormalı...
iç gülüm iyi yaparsın...erken doğumu ,düşük riskini,bide bebeğin sırtında oluşabilcek bi yara varmış onu engelliyomuş...vücut yeterince alamıyomuş folik asidi...o yüzden takviye lazım yani...
daha çok erken gülüm...16 marta bişey kalmamış...olumlu düşünürsen olumlu olur ancak....doktora erkenden gidipte kendinizi daha şimdiden strese sokmayın bence....
hoşgeldin canımmm...iyiyiz şükür seni sormalı...
kIzçem de iyi çok şükür NAZIM.....Onu uyuttum ben de sizin yanınıza geldim............ayynııı beaaaa
sen napyoo kızçennn nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?