Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende artık anne olmak bu duyguyu tatmak ve yaşamak istiyorum. bat 16 mart ama umudum yok gibi bu ayda olmazsa dr gideceğiz eşimde bende. daha erken (bu ikinci denememiz )biliyorum ama yine de çok istiyorum.

sabırlı ol gülüm daha çok yenisniz doktorlar 1 yılı dolmadan bişy ypamıyorlarrr zaten sende sabrett dua et inş olucakkk

CaNIm zaten folikasiti devamlı kullanın......Çok faydalı ,, bebeğin için vücudn şimdiden depolasın.....
Hamile kaldığında çookk fazla ihtiyaç duyacak bebiş folikasite......

ivettt öleymiişşş rüyammmmm bende içyomm sağlık osunnn dieee inşallahhh

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td] Dua Sahipleri [/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td][td] Durum [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2​
[/td]
[td] 4 ad. okudu [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
3​
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] ErGiNSeNa [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
***​
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Canomm [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Balah [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhh

XVz hamile misin canım....................
ayYy çoookkkkk mutlu oldum ...............Allahım tamamına erdirsin...............

tsk ederim canim...

ama ümitsizliye kapildim bile..gecen ay cok ümitliydim ben, midem bulaniyordu, basim dönüyordu, birde akintim coktu...bu hep aldigim haplardan oluyormus, doktora sordum.

evet bende başladım 15 gündür içiorum gnde 1 tene inş.. sağlıklı bebiş olsun diee ama kısmett işte hayırlsıı olsunnn

iç gülüm iyi yaparsın...erken doğumu ,düşük riskini,bide bebeğin sırtında oluşabilcek bi yara varmış onu engelliyomuş...vücut yeterince alamıyomuş folik asidi...o yüzden takviye lazım yani...

bende artık anne olmak bu duyguyu tatmak ve yaşamak istiyorum. bat 16 mart ama umudum yok gibi bu ayda olmazsa dr gideceğiz eşimde bende. daha erken (bu ikinci denememiz )biliyorum ama yine de çok istiyorum.

daha çok erken gülüm...16 marta bişey kalmamış...olumlu düşünürsen olumlu olur ancak....doktora erkenden gidipte kendinizi daha şimdiden strese sokmayın bence....

sElam canlar.........nasılsınız

hoşgeldin canımmm...iyiyiz şükür seni sormalı...

buarada canlaaa karabiberimde test yapmışş çok silik çıktıı dediiii
odaa hamişşşşşşş

ben folik asiti adetlkende içtim canım bi zarı yok muşş

selammm
folik asit demeyin bana kendi kafama göre başladım 10 gün içtim sonra ara ara baş ağrılarım başladı umursmadım bir gün gece yarısına kadar uyutmadı onada neyse dedim ama bir taraftan alla alla benim başım ağrımazdı diyorum sonra hafta sonu gece yarısı hastanelik oldum tansiyon 17-10 olmuş nedeni araştırdık ne bilim hiç aklıma gelmiyor
sonra doktor sordu bişeye sinirlendinizmi yokkkkk
ilaç kullanıyormusunuz yokkkkkk ba ba ba baaa folik asit ne oluyosa
sonra dank etti dedim vitamin alıyorum kan tahlilleri falan yapıldı fazla gelmiş size vücunuzun ihtiyacı yok o yükseltmiş demezmi
eşimin bana bir bakışı vardı
o oldu içmedim bi daha bir kutu duruyor evde hamiş birini bulsamda doktoru önerdiyse versem bariii
bu arada nazım duam bitti allah kabul etsinnnn
inşallah okunanların yüzüsuyu hürmetine rabbim sana meleğini bekletmeden gönderir

folik asitin zaten fazlası idrarla atılıyor ondan değil de coraspinden korktum biraz ama zararı olacağını sanmıyorum ya....... bugünden itibaren ikisine de devam

içç canımmm inş.. ii olcakkk aslında civan perçemi ile aslan pençesinedemi başlasadınn hastasın zati dmiii adetliken içilio yaaa

sabırlı ol gülüm daha çok yenisniz doktorlar 1 yılı dolmadan bişy ypamıyorlarrr zaten sende sabrett dua et inş olucakkk
sağol canım. yapımda sabırsızlık var. eşimde kasık fıtığı var ondan süpheleniyorum. ondan kaynaklıyorsa bir an önce ameliyat olsun

tsk ederim canim...

ama ümitsizliye kapildim bile..gecen ay cok ümitliydim ben, midem bulaniyordu, basim dönüyordu, birde akintim coktu...bu hep aldigim haplardan oluyormus, doktora sordum.

canım bazen vücut piskolojik de yapıyomuşşş....sen o kadar bebeğin olsun istiyosun ki vücudunda sana oyun oynyo....miden bulanıyomuş başın dönüyomuş gibi oluyo...

XVz hamile misin canım....................
ayYy çoookkkkk mutlu oldum ...............Allahım tamamına erdirsin...............

inşallah hamileyim gülüm...dünn silik çizgiyi gördümmm...çok saol darısı sizlere inşallah gülümmm

sağol canım. yapımda sabırsızlık var. eşimde kasık fıtığı var ondan süpheleniyorum. ondan kaynaklıyorsa bir an önce ameliyat olsun

haa anladımmm canımmmmm ozaman git bi danışş böleken böle dee sana bişey yapmazla ama belki eşinin fıtığına bakalaa
hayırlsıı olsunnn inşaşallahhhh ii haberlerrleee

folik asitin zaten fazlası idrarla atılıyor ondan değil de coraspinden korktum biraz ama zararı olacağını sanmıyorum ya....... bugünden itibaren ikisine de devam

hee atılıyo
benim vücut manyadı sanırım damarlarla direk beyne atmış
aman kızlar siz siz olun dikkat edin ne olursa olsun doktorunuza sormadan almayın en basiti bile neler yapabilir anladık ben normalde düşük tansiyona sahip biri olduğumdan beynimin damarlarının ne hale girdiğini hissettim anam diyim sakın sakınnnnn

Ben de iyiyim canım çpk şükür.....Güzel haberlerini aldım daha da iyi oldum.........

ayynııı beaaaa
sen napyoo kızçennn nasılll
kIzçem de iyi çok şükür NAZIM.....Onu uyuttum ben de sizin yanınıza geldim............
Ama az sonra uyanır ozaman ben yine kaçarım..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…