Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Habibtemm doktora gidecekti bugün onuda bekleyelim onsuz olmaz kutlama karpuz kavun ondan peynir nazımdannn

bende merak ediyorum noldu acaba????gelseydi cimcimemiz...

kasıkalrım çatlıyor aqrıdan kızlar yumoşlar çatladı bitti hala niye aqrıyor yaa yürüyemicem nerdeysee :84::84:

kıyamam sana sıcak tut kendini tatlım...

maşallah sana, bi denemizi ilem atlamadan yazmışın ya elal olsun beaaa

atlamam gülüm kimse gönül koymasın kırılmasın isterim ben...

evettt hancekimmm ben şimdi markete gifdeyim dee 2000 geç kalmayaayımm moreeee

hade koş koş ge kalma balım....

ben başakşehirdeymmmm yakınımışızzzz beaaaa
un kurabiyesiyle su böreği yap oturmaya geliommm :)
başakşehirin neresi ben başakşehir neresi çözemedim daha boğazköy var orasıda başakşehir geçio gölet var orasıda ama taaaaaaa halkalıya gidion yine başakşehir belediyesi yazıo neresi kuzum bu başakşehirrrr:)

bendee akşamaa dışarı cıkaçağımm amaa inşallahh yetişirimm kutlamalaraa canım çok yaş pastaa istiyoo bu aralarr zatennn

hoşbuldumm canımm nazımmmmm nassınn eysin inşallahh

evett canımm bendee yasağımıı merak ettimm ne yaptı gelemedi halaa inşallah güzel haberlerlee gelirrr

İnşallah zeynebimmm güzel haberlerle gelir inşallah aklım onda,öğlen gideceğim demişti yanlış hatırlamıyorsam

kızcelerim benim net bugün gidip geliyo sinir oldum tam giriyom kk ya hoooop dışarı çıkoyom bu ne ya

evet canımm bebiş varmııı yokmuu nekadardırr istiyorsunn hepsinee cvpp bekliyorumm

canım bebiş yok şuan daha 6 aylık evliyim. bi 2 - 3 sene düşünmüyorum bebiş
geçenlerde 8 gün geciktim ben şüphelenmiştim o zaman yazdım buraya kızlar baya ilgilendiler sonra bir baktım abone olmuşum buraya sürekli girmeye başladım

kızçelerim hepinizi öpüyorum.çıkıyorum. benim de kasıklarım ağrım var niyeki acep.bata da var daha ama.....

herkese merhabaaaaaa, kisa ve öz olarak bugünü özetlermisiniz geriye dönüp okumayimm:))

Hoşgeldin miamoremmmm,karabibreimiz sanırım hamile silik çift çizgiyi görmüş,habibtem doktorda onu bekliyoruz,,edammda geldi ama yazmadı henüz,bide hepoferimizde hamiiş o öncede yazmıştı galiba ama beta hcg si 1000lerin üzerindeymiş,dün xwz mizinde hamiş olduğunu öğrenmiştik o zaman burdaydın sanırım...Bildiğim bu kadar kuzzum güzel haberlerin devamını bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…