- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.201
Habibtemm doktora gidecekti bugün onuda bekleyelim onsuz olmaz kutlama karpuz kavun ondan peynir nazımdannn
kasıkalrım çatlıyor aqrıdan kızlar yumoşlar çatladı bitti hala niye aqrıyor yaa yürüyemicem nerdeysee :84::84:
maşallah sana, bi denemizi ilem atlamadan yazmışın ya elal olsun beaaa
evettt hancekimmm ben şimdi markete gifdeyim dee 2000 geç kalmayaayımm moreeee
un kurabiyesiyle su böreği yap oturmaya geliommm :)ben başakşehirdeymmmm yakınımışızzzz beaaaa
sayfa yazamayız zaten dimi mooremm habibtemmm yetişir o saate kadarevettt hancekimmm ben şimdi markete gifdeyim dee 2000 geç kalmayaayımm moreeee
herkesin bir becerisi var balım maşallah sana ben dinleyemedim gerçi ama burdan yayınla mutlaka görebileceğimz zamanları
korkma quzum daha çok vaa yaww çeneler ne ka kuvetlı da olsa :99::99::99::99::99: yetişrsingeceye anca olur bu
hoşbuldumm canımm nazımmmmm nassınn eysin inşallahh
evett canımm bendee yasağımıı merak ettimm ne yaptı gelemedi halaa inşallah güzel haberlerlee gelirrr
aaa dinleyemedin mi canım
işte burdaaaa
Beste Öztürk - Takvimlerden Haberin Yok Mu - YouTube
canımmm hoşgeldin sendee aramızaa tanışamadık ben pek giremiyorumm ondan kaynaklandıı bundan sonraa görüşürüz inşallahh
İnşallah zeynebimmm güzel haberlerle gelir inşallah aklım onda,öğlen gideceğim demişti yanlış hatırlamıyorsam
hoşbulduk canımm evet bende seni pek görmedim buralarda
olsun artık görüşürüz bol bol
hadi hoşçakalın kızlar..................
evet canımm bebiş varmııı yokmuu nekadardırr istiyorsunn hepsinee cvpp bekliyorumm
kızcelerim benim net bugün gidip geliyo sinir oldum tam giriyom kk ya hoooop dışarı çıkoyom bu ne ya
seniz olurmu hiç güzel kızçem sen serenat yapcan ya bize
olur olur yaparım kızlar siz isteyin yeterkiiiartık bu ifade de benle özdeşleşti hee
herkese merhabaaaaaa, kisa ve öz olarak bugünü özetlermisiniz geriye dönüp okumayimm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?