- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.241
canımm bendee senin gibiydimm vajınısmusuu çok zor yendimmm sonraa bebek düşünmeyee başladıkk altı ay olmadıı tabii bu süredee korkumdan doktoradaa gitmedimmm ama yasak hayalımm git gitt diyodu bana sonraa bi gittimm sbikaç sorun çıktıı boş yeree korunmuşuzz yanıı şimdii o zamanlar içinn üzülüyorumm
bizdee yapalımm n' oooooooooooooooooooooluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr çok güzell olurrrrrr ayetell kürsininn faziletii ççok buyukk
kızçeler hadi ama kimse yorumlayamıcakmı progesteron sonucumu.çok merak ediyorum
değerim:10.71
miamorem,hancekim,ipeğim,zeynebm haden yaw bilmiyonuz musiz de.nette okudum bişi anlmdm
kızçeler hadi ama kimse yorumlayamıcakmı progesteron sonucumu.çok merak ediyorum
değerim:10.71
miamorem,hancekim,ipeğim,zeynebm haden yaw bilmiyonuz musiz de.nette okudum bişi anlmdm
annnem valla progesteron ne bilmiyorum ki. ben hic anlamam öyle seylerden...
isterseninz ayrica hepiniz icin ben okurum tek basima.... ne demekkk.... ama 41 ayri hamielden de toplayalim
canım sanırm bu süt hormonu ve yüksek çıkrsa hamile kalmak zor oluyo bi netten baksaydın değerleri kaç olmalıymış
canım sanırm bu süt hormonu ve yüksek çıkrsa hamile kalmak zor oluyo bi netten baksaydın değerleri kaç olmalıymış
vallaa bilmiyorumm kii canımm hiç doktorr bana progestan diyee bi ilaç verdii ama kullanmadımm bu adetin 17.cı günü başla dedii amaa bu senınkii başka birşeyy sanırımm
tatlım bu yumurtlamanın aloup olmadığını anlamak için yapılan test.netten anlamadm bişi.
bazıları 10 bazıları 15 bazıları da 6dan yukarı olursa yumurtlama var demek miş öyle yazmşlr
ama ben bu ay biyopsi ile yumurtlamamın olmadığını öğrenmiştim
canımm süt hormonuu prolaktınn bendedee oldugundan biliyorummm bu başka birşeyyyy sanırımmm
kızlar kusura bakmayın ya ben prolaktinle progestoronu karıştırmışımtatlım bu yumurtlamanın aloup olmadığını anlamak için yapılan test.netten anlamadm bişi.
bazıları 10 bazıları 15 bazıları da 6dan yukarı olursa yumurtlama var demek miş öyle yazmşlr
ama ben bu ay biyopsi ile yumurtlamamın olmadığını öğrenmiştim
saqol canım benimmbende merak ediyorum noldu acaba????gelseydi cimcimemiz...
kıyamam sana sıcak tut kendini tatlım...
atlamam gülüm kimse gönül koymasın kırılmasın isterim ben...
hade koş koş ge kalma balım....
ben iqneyi cumartesi oldum hala geçmedi uzun sürdü ozaman benimkisibelli olmuyo canm bende bir defasında hiç olmamıştı mesela, birinde de iğneden sonra 2. gün geçmişti galiba ???
zeynebim şanlı zeynepim ısmarlaym sana ben pasta beya
cnm bu parçayı da çok severim ya.. neka güzel ağzına sağlık güzel kızçem benm :)))
canımm güle güle hamişim tatlişim
benm de çok oluo öle yaww
güle güle buryukum hadi dinlen birz bakem
aaaaa ikii kalpçığımm olmuşşşş şimdii gördümmmmm
vatana millete hayırlı olsun canım
yasakım burda olsaydıı odaa sevinirdiii
kızlarrrrben çıkıorum
kendinize cici bakınnn
allaha emanetsiniz :)
gelemezsemde akşam eğer 3 gün sonra görüşürük::::)
nazaaaa söylersiniz dualar tammdır diye
annem yaa bak eskiden ebeler bebegi olmayan anneler icin bir cay kürü uygularlarmis. netten arastir bakk. eskiden yumurtlama neyin bilmediklerinden yumurtlarin döl tutmasi icin aslan pencesi ve civan percemi cayi kürleri var. bir yil icinde sadece 15 gün icebilirsin. o kadar etkili demekki,, bence bir bak arastir.
kızlarrrrben çıkıorum
kendinize cici bakınnn
allaha emanetsiniz :)
gelemezsemde akşam eğer 3 gün sonra görüşürük::::)
nazaaaa söylersiniz dualar tammdır diye
hayırlı yolculuklar canım
o zaman beni çok iyi anlarsın sen korkumu daha doğrusu .ben hap falan kullanmıyorum korunma için zararlı olduğunu düşünüyorum çünkü , aslında benimde eşiminde gitmesi lazım doktora , onda göre bir plan yapmamız lazım:26:
peki ilk gidince ne yapıyor doktor biraz bahseder misin?
aynenn canımmm çok korkuyordumm altı ay direndimm gitmedimmm ama her ay üzülüyordumm neden olmuyoo diyeee meğerr rahımdee yara vee iltihap varmışş bidee bi hormonum yuksek amaa bendee hiç bir sorun yoktuu belirti felan sendee gitt baktırr ona göree sonraa korunursunnn canımm ilk gidinceee tahlıl yapıyoo kan tahlılıı bidee ultrasonlaa bakıyoo yaraa felan varmı diyee bana bidee hsgg çekelimm falan demişti yumurtalıklardaa tıkanıklık varmı diyee bakmak için ama ben onu yaptırmadımm biraz kendimii alıştırmamm lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?