Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aaa daha çok yeniymişşş tazee gelin sayılırsınn dahhaa evett buraya girincee öylee oluyoo çok sıcak bir ortam varr

ama sana bii tavsiyee bizdee senın gibii 2 3 yıl düşünmuyodukk delii gibii korunuyoduk eşimlee sonraa bu sitee dee ve çevremdee bir sürü sorunları olanları duyuncaa korkuyooo insann bi doktoraa görünn bencee ondann sonraa karar vermek daha iyiii tabii bu sadecee benım fikrimm

ne zaman geçiyor pekii :26::26:

belli olmuyo canm bende bir defasında hiç olmamıştı mesela, birinde de iğneden sonra 2. gün geçmişti galiba ???

bendee akşamaa dışarı cıkaçağımm amaa inşallahh yetişirimm kutlamalaraa canım çok yaş pastaa istiyoo bu aralarr zatennn

zeynebim şanlı zeynepim ısmarlaym sana ben pasta beya

cnm bu parçayı da çok severim ya.. neka güzel ağzına sağlık güzel kızçem benm :)))

hadi hoşçakalın kızlar..................

canımm güle güle hamişim tatlişim

kızcelerim benim net bugün gidip geliyo sinir oldum tam giriyom kk ya hoooop dışarı çıkoyom bu ne ya

benm de çok oluo öle yaww

kızçelerim hepinizi öpüyorum.çıkıyorum. benim de kasıklarım ağrım var niyeki acep.bata da var daha ama.....

güle güle buryukum hadi dinlen birz bakem

aaaaaaaaa kızlar progesteron sonucum çıkmış netten baktım.sonuç:10.71 bilgisi olan ne olur hemen yorumlar mı

canımm akşamm burdaa kutlamalardaa yiycezz inşallahh düşünmen yeterr tabiiii hayatımmmm

aminnn insaaalllah sizdeb bekliyoruz insaalllahhhhhh.... yaa kasin anneleri topigine bakmistim birisi söyle yazmis." 41 hamileden ayetül kürsü topluyorlarmis hamile kalmak isteyen arkadaslari icin" bizde toplayalim mi bizim topik icin??

aminnn insaaalllah sizdeb bekliyoruz insaalllahhhhhh.... yaa kasin anneleri topigine bakmistim birisi söyle yazmis." 41 hamileden ayetül kürsü topluyorlarmis hamile kalmak isteyen arkadaslari icin" bizde toplayalim mi bizim topik icin??

yaaa ne güzell birşeyy mişş bizdee yapalımm hamilelerinn duasıı kabull olurrr onlarr melek sayılırlarrr

aslında haklısın ki benim eşimde varikosel sorunu da var zamanında ameliyat geçirmiş tekrardan olması bile gerekebilir , birde ben vajinismustum kızlar 4 ay kadar 2 ay oldu yeneli ondan doktora gitmeyede korkuyorum açıkçası:18::18::18:

Evet canım olabilir ayetel kursi yada yasin okunuyormuş hamileler okuyormuş hamile kalmak isteyenler için bende duymuştum miamoremm

kızçeler hadi ama kimse yorumlayamıcakmı progesteron sonucumu.çok merak ediyorum
değerim:10.71

miamorem,hancekim,ipeğim,zeynebm haden yaw bilmiyonuz musiz de.nette okudum bişi anlmdm

Son düzenleme:

canımm bendee senin gibiydimm vajınısmusuu çok zor yendimmm sonraa bebek düşünmeyee başladıkk altı ay olmadıı tabii bu süredee korkumdan doktoradaa gitmedimmm ama yasak hayalımm git gitt diyodu bana sonraa bi gittimm sbikaç sorun çıktıı boş yeree korunmuşuzz yanıı şimdii o zamanlar içinn üzülüyorumm

Evet canım olabilir ayetel kursi yada yasin okunuyormuş hamileler okuyormuş hamile kalmak isteyenler için bende duymuştum miamoremm

bizdee yapalımm n' oooooooooooooooooooooluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr çok güzell olurrrrrr ayetell kürsininn faziletii ççok buyukk

bestem ya ben bunu hep tv den duyuyorum da eğer seni rahatsız etmeyecekse anlatsana hiç eşinle birlikte olamadınmı kaç ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…