- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.221
canım bebiş yok şuan daha 6 aylık evliyim. bi 2 - 3 sene düşünmüyorum bebiş
geçenlerde 8 gün geciktim ben şüphelenmiştim o zaman yazdım buraya kızlar baya ilgilendiler sonra bir baktım abone olmuşum buraya sürekli girmeye başladım
ne zaman geçiyor pekii :26::26:
bendee akşamaa dışarı cıkaçağımm amaa inşallahh yetişirimm kutlamalaraa canım çok yaş pastaa istiyoo bu aralarr zatennn
aaa dinleyemedin mi canım
işte burdaaaa
Beste Öztürk - Takvimlerden Haberin Yok Mu - YouTube
hadi hoşçakalın kızlar..................
kızcelerim benim net bugün gidip geliyo sinir oldum tam giriyom kk ya hoooop dışarı çıkoyom bu ne ya
kızçelerim hepinizi öpüyorum.çıkıyorum. benim de kasıklarım ağrım var niyeki acep.bata da var daha ama.....
bağlantılardaa sorun varr canımm ondannn galibaaaa
insanı sinir ediyoo
kızçelerim hepinizi öpüyorum.çıkıyorum. benim de kasıklarım ağrım var niyeki acep.bata da var daha ama.....
belli olmuyo canm bende bir defasında hiç olmamıştı mesela, birinde de iğneden sonra 2. gün geçmişti galiba ???
zeynebim şanlı zeynepim ısmarlaym sana ben pasta beya
cnm bu parçayı da çok severim ya.. neka güzel ağzına sağlık güzel kızçem benm :)))
canımm güle güle hamişim tatlişim
benm de çok oluo öle yaww
güle güle buryukum hadi dinlen birz bakem
Hoşgeldin miamoremmmm,karabibreimiz sanırım hamile silik çift çizgiyi görmüş,habibtem doktorda onu bekliyoruz,,edammda geldi ama yazmadı henüz,bide hepoferimizde hamiiş o öncede yazmıştı galiba ama beta hcg si 1000lerin üzerindeymiş,dün xwz mizinde hamiş olduğunu öğrenmiştik o zaman burdaydın sanırım...Bildiğim bu kadar kuzzum güzel haberlerin devamını bekliyoruz inşallah
bu beste kızcesi benim pabucumu dama atcak gibi baksanıza seranat yapacakmış küstüm ama o seranat işi benim di hani
aminnn insaaalllah sizdeb bekliyoruz insaalllahhhhhh.... yaa kasin anneleri topigine bakmistim birisi söyle yazmis." 41 hamileden ayetül kürsü topluyorlarmis hamile kalmak isteyen arkadaslari icin" bizde toplayalim mi bizim topik icin??
aaa daha çok yeniymişşş tazee gelin sayılırsınn dahhaa evett buraya girincee öylee oluyoo çok sıcak bir ortam varr
ama sana bii tavsiyee bizdee senın gibii 2 3 yıl düşünmuyodukk delii gibii korunuyoduk eşimlee sonraa bu sitee dee ve çevremdee bir sürü sorunları olanları duyuncaa korkuyooo insann bi doktoraa görünn bencee ondann sonraa karar vermek daha iyiii tabii bu sadecee benım fikrimm
cnm bu parçayı da çok severim ya.. neka güzel ağzına sağlık güzel kızçem benm :)))
aminnn insaaalllah sizdeb bekliyoruz insaalllahhhhhh.... yaa kasin anneleri topigine bakmistim birisi söyle yazmis." 41 hamileden ayetül kürsü topluyorlarmis hamile kalmak isteyen arkadaslari icin" bizde toplayalim mi bizim topik icin??
yaaa ne güzell birşeyy mişş bizdee yapalımm hamilelerinn duasıı kabull olurrr onlarr melek sayılırlarrr
aslında haklısın ki benim eşimde varikosel sorunu da var zamanında ameliyat geçirmiş tekrardan olması bile gerekebilir , birde ben vajinismustum kızlar 4 ay kadar2 ay oldu yeneli ondan doktora gitmeyede korkuyorum açıkçası:18::18::18:
kızçeler hadi ama kimse yorumlayamıcakmı progesteron sonucumu.çok merak ediyorum
değerim:10.71
miamorem,hancekim,
Evet canım olabilir ayetel kursi yada yasin okunuyormuş hamileler okuyormuş hamile kalmak isteyenler için bende duymuştum miamoremm
bestem ya ben bunu hep tv den duyuyorum da eğer seni rahatsız etmeyecekse anlatsana hiç eşinle birlikte olamadınmı kaç ay boyuncaaslında haklısın ki benim eşimde varikosel sorunu da var zamanında ameliyat geçirmiş tekrardan olması bile gerekebilir , birde ben vajinismustum kızlar 4 ay kadar2 ay oldu yeneli ondan doktora gitmeyede korkuyorum açıkçası:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?