- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.261
evet miamorem duymuştum bu çayları .ama reglken başlayıp bitince bırakılıyomuş.yanlş hatrlamıyosam öle okumştum.4 gün var reglim.olunca başlıcam inşallah.inşallah şifambu çaylardadır
içeriye girip bakmıolar dimi ben ondan korkuorum canım:18::18::18:
içeriye girip bakmıolar dimi ben ondan korkuorum canım:18::18::18:
senıı korkutmak istemem canımm ama bakıyolarr bendee bakmıycak diyee gittimm bakmazz dedilerr çunkiii sonraa şok oldummm çok kötüyduu ama pek hissetmiyo insan Allahtan doktorumm iyi çıktıdaa süreklii acıyomu felan diyee sorduu
reglinii 2 yada a 3. günü gidiyosunn sakın aldan maa bakmazlar diyee benim gibii öylee iken bakıyolarr canımmm
su an hamile olma riskin yoksa hemen basla... regl de baslamanin tek nedeni hamilelik riski. bebek düsürmede de kullaniliyor cünküü.... eger hamile olmadigina eminsen hemen basla regl bitinceye kadar kullan.. reglin bitince de gün asiri calisma. sakin yumurtladim yumurtlamadim düsünme.... calis sadece..
tamam peki o zaman bir sonrakinde yada ondan sonrakinde yada ondan sonraki hastalığımda giderim artık
ahahahahahah, iyiydiiii.... bende bu korkuyla 37 yasimda 4 ay önce gittim ilk defa doktora... doktor sordu en son muayen ne zamandi diye. bende bu ilk dedimm, asagilar gibi afeerimmm cok iyi yapmissin brao sana dedi:))) aslida asgilar gibi degildi, resmen asagiladi:)))
canlarımm ben kalkıyımm artıkk 6 daa eşim geliyoo daha çorbaa yapcammm yemekin yanınaa hadıı öptümm hepiniziiiii yasakımdaa gelmediii inşallah iyi sonuçlarla gelirrr
ahahahahahah, iyiydiiii.... bende bu korkuyla 37 yasimda 4 ay önce gittim ilk defa doktora... doktor sordu en son muayen ne zamandi diye. bende bu ilk dedimm, asagilar gibi afeerimmm cok iyi yapmissin brao sana dedi:))) aslida asgilar gibi degildi, resmen asagiladi:)))
tamam peki o zaman bir sonrakinde yada ondan sonrakinde yada ondan sonraki hastalığımda giderim artık
ya bilmiyorum ki miamorem.netten ovulasynumu hesaplayıp bu ay çalıştım ama...olabilir de olmayabilir de.reglime 4 gün var.en iyisi regl olunca başlıyayım.bi aşım da var belki bebiş vardır deyip yaptırmadm.hayırlısı yaa.bu aydan çok umutluydum ama gebelik varsa progesteron baya yüksek çıkarmış.benim sınırdaymış.netten okuduğum kadarıyla.ümitsizlik yok yola devammm..:)))
sen neler yapıyon bakem fındığımız nasıl?
devam ediyo mu bulantıların?
Bende gidersem ilk olacak miamorem
benimki 6 buçukta geliyo ama yemek bile yok daha.buraya geldim mi takılıyom kız size kalkamıyom pc nin başından...
yasakımı iyice merak ettm gelmedi daha yaw.hadikolay gelsin zeynebimmmm
aynıı kendimii gördümm sendeee canımmmm amaa aynıııııııııııııııııı
Bende gidersem ilk olacak miamorem
hancekim sen de mi yaw.yapmyın böle gidin.inanın biçokşeyi doktorlar öle farkediyo.
oooooooooooooo beni bilseniz.kapıdan geçerken,doktoru görünce korkardm.şimdi muayene etcem dedi mi doktordemeden ben yatıyom:)
napem korkunun ecele faydası yokmuşonu anladım:)))))
hamilelik olabilir diyorsan sakin iccmeeeee.. ayni zamanda bu cayi düsük icin kullaniyorlar.
iyiyim tatlim yaa benim mide acaip. uyanir uyanmaz basliyor, gece yatincaya kadar devam ediyr. ama daha hic cikarmadim, hemen her seyi yiyorum hatta cok bile yiyorum. yerken bulanmiyor. ama her daim bulaniyor. soda iciyorum. simdi bi zencefil cayi yapayim o biraz iyi geliyor. doktor hap verdi günde 4 tane icebilirmisim bitkisel ama bir kere kullandim dahaaaa. basim cok agriyor, burnum tikaniyor kaniyor,, bebek olusurken kana ihtiyac varmis o yüzden burun kanarmis. dayanmaya calisiyorum güzelim ne diyim, cok sükür bu halimize....
bendee ilk gittimmm hancekimm sendemii gitmedinnn yaaaaa git sendee bi baktırr benim gibiii
neysee ben kaçtım bu seferrrrrrr
Dün benim eşimde erkencikten geldi aldıpcyi elimden yarım saattin içinde 3 çeşit yemeği hazırladım yedik,sende yetiştirirsin bitanemm...
Yasakım sonuçları göstermeye gidecekti hastaneye öğleden sonra diyordu bide orası bizden 1 saat önde gelmek üzeredir canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?