Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet miamorem duymuştum bu çayları .ama reglken başlayıp bitince bırakılıyomuş.yanlş hatrlamıyosam öle okumştum.4 gün var reglim.olunca başlıcam inşallah.inşallah şifambu çaylardadır

su an hamile olma riskin yoksa hemen basla... regl de baslamanin tek nedeni hamilelik riski. bebek düsürmede de kullaniliyor cünküü.... eger hamile olmadigina eminsen hemen basla regl bitinceye kadar kullan.. reglin bitince de gün asiri calisma. sakin yumurtladim yumurtlamadim düsünme.... calis sadece..

içeriye girip bakmıolar dimi ben ondan korkuorum canım:18::18::18:

senıı korkutmak istemem canımm ama bakıyolarr bendee bakmıycak diyee gittimm bakmazz dedilerr çunkiii sonraa şok oldummm çok kötüyduu ama pek hissetmiyo insan Allahtan doktorumm iyi çıktıdaa süreklii acıyomu felan diyee sorduu

reglinii 2 yada a 3. günü gidiyosunn sakın aldan maa bakmazlar diyee benim gibii öylee iken bakıyolarr canımmm

canlarımm ben kalkıyımm artıkk 6 daa eşim geliyoo daha çorbaa yapcammm yemekin yanınaa hadıı öptümm hepiniziiiii yasakımdaa gelmediii inşallah iyi sonuçlarla gelirrr

tamam peki o zaman bir sonrakinde yada ondan sonrakinde yada ondan sonraki hastalığımda giderim artık

ya bilmiyorum ki miamorem.netten ovulasynumu hesaplayıp bu ay çalıştım ama...olabilir de olmayabilir de.reglime 4 gün var.en iyisi regl olunca başlıyayım.bi aşım da var belki bebiş vardır deyip yaptırmadm.hayırlısı yaa.bu aydan çok umutluydum ama gebelik varsa progesteron baya yüksek çıkarmış.benim sınırdaymış.netten okuduğum kadarıyla.ümitsizlik yok yola devammm..:)))
sen neler yapıyon bakem fındığımız nasıl?
devam ediyo mu bulantıların?

tamam peki o zaman bir sonrakinde yada ondan sonrakinde yada ondan sonraki hastalığımda giderim artık

ahahahahahah, iyiydiiii.... bende bu korkuyla 37 yasimda 4 ay önce gittim ilk defa doktora... doktor sordu en son muayen ne zamandi diye. bende bu ilk dedimm, asagilar gibi afeerimmm cok iyi yapmissin brao sana dedi:))) aslida asgilar gibi degildi, resmen asagiladi:)))

napim ama elimde değil korkuyorummm artık çocuk yapmayı düşününce bir sene öncesi giderim

canlarımm ben kalkıyımm artıkk 6 daa eşim geliyoo daha çorbaa yapcammm yemekin yanınaa hadıı öptümm hepiniziiiii yasakımdaa gelmediii inşallah iyi sonuçlarla gelirrr

benimki 6 buçukta geliyo ama yemek bile yok daha.buraya geldim mi takılıyom kız size kalkamıyom pc nin başından...
yasakımı iyice merak ettm gelmedi daha yaw.hadikolay gelsin zeynebimmmm

Bende gidersem ilk olacak miamorem

hamilelik olabilir diyorsan sakin iccmeeeee.. ayni zamanda bu cayi düsük icin kullaniyorlar.

iyiyim tatlim yaa benim mide acaip. uyanir uyanmaz basliyor, gece yatincaya kadar devam ediyr. ama daha hic cikarmadim, hemen her seyi yiyorum hatta cok bile yiyorum. yerken bulanmiyor. ama her daim bulaniyor. soda iciyorum. simdi bi zencefil cayi yapayim o biraz iyi geliyor. doktor hap verdi günde 4 tane icebilirmisim bitkisel ama bir kere kullandim dahaaaa. basim cok agriyor, burnum tikaniyor kaniyor,, bebek olusurken kana ihtiyac varmis o yüzden burun kanarmis. dayanmaya calisiyorum güzelim ne diyim, cok sükür bu halimize....

Bende gidersem ilk olacak miamorem

hancekim sen de mi yaw.yapmyın böle gidin.inanın biçokşeyi doktorlar öle farkediyo.
oooooooooooooo beni bilseniz.kapıdan geçerken,doktoru görünce korkardm.şimdi muayene etcem dedi mi doktordemeden ben yatıyom:)
napem korkunun ecele faydası yokmuşonu anladım:)))))

benimki 6 buçukta geliyo ama yemek bile yok daha.buraya geldim mi takılıyom kız size kalkamıyom pc nin başından...
yasakımı iyice merak ettm gelmedi daha yaw.hadikolay gelsin zeynebimmmm

Dün benim eşimde erkencikten geldi aldıpcyi elimden yarım saattin içinde 3 çeşit yemeği hazırladım yedik,sende yetiştirirsin bitanemm...
Yasakım sonuçları göstermeye gidecekti hastaneye öğleden sonra diyordu bide orası bizden 1 saat önde gelmek üzeredir canımmmm

Yaaa bide ben 12 sene sağlık işindeydim düşün halimii,ama o koltuk beni korkutuyor:)))Bebek düşündüğümüz zaman 4 aydan sonra gittik dr a muayene etmek istedi ben istemedim o zaman sen 1 senen dolsun olmazsa o zaman gel dedi bana:)))Tahlil bile yapmadı yani kızdı bana zaaar pis adam:)))

2düşük yaptım.korkuyom artık herşeyden.sebep bumudur deyip şüpheleniyom.regl olunca başlıcam inşallah:)
arkadaşım da öleydiama çıkarırdı da.hergün doktordaydı dayanamıyom die.doktorbulantılar normal bebeğiniz yerini bulmaya gelişmeye çalışıyo demişti.bebeğin sağlığını midebulantısı etkilemezmiş.ama bulanıyo deyip yememezlik yapma emi?fındığımıza iyi bak.yer teyzesi onu ya.ufacıkkk:)az kaldı 1.5 aya bişeykalmaz bulantıdan inşallah

yok beee burada hic bisey saatinde olmaz. her yerde saatlerce beklersin. bir doktora gidersin randevulu asla saatinde girmezssinn. iki saat bekledigimi bilirimm... herseyleri yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…