Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yawww nette bugünn yumurtala günü die sölüoo test yaptım tek çıktı çizgiii
yumurtalarım günümü şaşırdı kiii

eeeeeeeeeee
buda benim tarifimmm:)
yok be bacım sıyırdım zati kafayı iyice adama allah kolaylık versin 5 saniyede 5 kere kavga edip 10 kere barışabilme başarısına sahibim bu aralar oda alttan alıo napsın...
Canim normal cok yeni aciyacak canin. kavga da et. Agla . uzul. Acini yasayacaksin onemli olan isyan etmemek. enistede katlanir merak etme...benim acimi yasamama bile izin vermediler simdi heran aglama kapasitesine sahip olarak dolasiyorum.
hoşşş geldinnn örtmenimmmm ,
sormaa torpağımmm formundaa Allah ağlatmasınn inş.. hiç birimizii

Amin canim ... noluyoz topragim fln hemsericilik yapip bizi dislamayin

yawww nette bugünn yumurtala günü die sölüoo test yaptım tek çıktı çizgiii
yumurtalarım günümü şaşırdı kiii

yaa ben size ne diyorummmm.. regl bitince hemen basla gün asiri yada iki güne bir...... bazi kadinlar ayd iki kere yumurtluyor. doktor bana 11 subatta dedi. veb 3 subatta oldum. analdin miiii

canım akşama kadar işyerinde okuma imkanım yok malef abdest tilavet filan yapamam işyerinde, ama akşam işten geldikten sonra bu saatlerde okuyabilirm eğer geç kalmış olmazsa :26::26::26:

canım sen nasıl istersennn perşemebeye kada okucass perşemde kalanları yasakımla tamamlıcas sonraa kesşn okucam dien canlala okucasss böle karışıı okunmuoo son güne kalyo vs vss
Allah okuyan canlardan da okuyamayan canladan da razı olsunn inşallahhh hepicimizz hamiş olurss çoşarız coşturuzzz

yaa ben size ne diyorummmm.. regl bitince hemen basla gün asiri yada iki güne bir...... bazi kadinlar ayd iki kere yumurtluyor. doktor bana 11 subatta dedi. veb 3 subatta oldum. analdin miiii

öle yaptımmm moree dinledim seniii
işte okada para vedim yapim dedi testı ama onunda tek çizgi çıkkası geldiii

perşembeye kaldıysa zaten yarın akşam okurum canım... ben çarşamba son die bilydum da ondan didim .. öbürünüm de yarın okur sana özelden yazarım quzum..
Dualarımız kabul olsun inşallah, İlhanazımın niyetine hayırlı evlar için ddidim öle okudum snra hemn tilavetini de yaptım quzum, yarın da diğerini hallederim merak etme sen

Testte cift cizgiden sonraki gun yumurtlama oluyo. sen bu gun ilk mi yaptin ki

ilkes yaprım cankuşummm netteki hesaba göre bugün yumurtlamam lasım bunu düşnerek yaptımm ama tek çıktıı

çok haklsısın kuzum sana şiddetle katılıorum :)))
hergee çalışcan dimi kız yumurtlama gününde değil yumurtalar ıskalar sonra :))))

bir gün herkes yumurtucaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk

yawww bizz sizii dışlamıyıkkk hele senii cankuşum hele sen hani baa gelcem dedinn kocam geldii kaçtnnn
bende çayı demlicektimmmm

tamam ipekimm dualarımz hepimizee inş.. Rabbim duysn kabul etsinn inş...

çok haklsısın kuzum sana şiddetle katılıorum :)))
hergee çalışcan dimi kız yumurtlama gününde değil yumurtalar ıskalar sonra :))))

bir gün herkes yumurtucaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk

her gece olmaz seker. o zaman spermlerin kalitesi düser... gün asiri yada iki güne birr...

yawww bizz sizii dışlamıyıkkk hele senii cankuşum hele sen hani baa gelcem dedinn kocam geldii kaçtnnn
bende çayı demlicektimmmm
Geliyodum kocis sacimdan tuttu simdi mac izliyo bende telden bakiyom. ama gelmem mi hamarat hatun nerde ben oradayim. ( bole diyince kendimi asalak gibi hissettim)
işte o yumurtadan doğan bebelerin hepici FB li olucak en büyük FB

Gs gs gs

örtmenm sen nabıyon beya ??

xwz taze hamişim nassın iyimisn anangiller babngiller nassılll :))))

balahım taze kanım damardan giriyon yaww her türlü

işte o yumurtadan doğan bebelerin hepici FB li olucak en büyük FB

hepsi değilkızzzzzzz 6 tanesi bursasporluuuuuu
bursa bursa bursa
:)))))
ayyy bu arada futboldan da nefret ederim ama kocişle bursaya gidince minik forma alcam ama 6 tane değil bitane
sırayla giyerler :))))

Geliyodum kocis sacimdan tuttu simdi mac izliyo bende telden bakiyom. ama gelmem mi hamarat hatun nerde ben oradayim. ( bole diyince kendimi asalak gibi hissettim)

Gs gs gs

örtmenm sen naptın beyaww kankim benm olmadı şimdi hiç olmadı

hancekimmm pisipisimmm bapıyo beya ???

edaaaacım avatardaşım senden naber quzum ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…