- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.501
Canim normal cok yeni aciyacak canin. kavga da et. Agla . uzul. Acini yasayacaksin onemli olan isyan etmemek. enistede katlanir merak etme...benim acimi yasamama bile izin vermediler simdi heran aglama kapasitesine sahip olarak dolasiyorum.eeeeeeeeeee
buda benim tarifimmm:)
yok be bacım sıyırdım zati kafayı iyice adama allah kolaylık versin 5 saniyede 5 kere kavga edip 10 kere barışabilme başarısına sahibim bu aralar oda alttan alıo napsın...
hoşşş geldinnn örtmenimmmm,
sormaa torpağımmm formundaa Allah ağlatmasınn inş.. hiç birimizii
yawww nette bugünn yumurtala günü die sölüoo test yaptım tek çıktı çizgiii
yumurtalarım günümü şaşırdı kiii
yawww nette bugünn yumurtala günü die sölüoo test yaptım tek çıktı çizgiii
yumurtalarım günümü şaşırdı kiii
canım akşama kadar işyerinde okuma imkanım yok malef abdest tilavet filan yapamam işyerinde, ama akşam işten geldikten sonra bu saatlerde okuyabilirm eğer geç kalmış olmazsa :26::26::26:
yaa ben size ne diyorummmm.. regl bitince hemen basla gün asiri yada iki güne bir...... bazi kadinlar ayd iki kere yumurtluyor. doktor bana 11 subatta dedi. veb 3 subatta oldum. analdin miiii
canım sen nasıl istersennn perşemebeye kada okucass perşemde kalanları yasakımla tamamlıcas sonraa kesşn okucam dien canlala okucasss böle karışıı okunmuoo son güne kalyo vs vss
Allah okuyan canlardan da okuyamayan canladan da razı olsunn inşallahhh hepicimizz hamiş olurss çoşarız coşturuzzz
Testte cift cizgiden sonraki gun yumurtlama oluyo. sen bu gun ilk mi yaptin ki
yaa ben size ne diyorummmm.. regl bitince hemen basla gün asiri yada iki güne bir...... bazi kadinlar ayd iki kere yumurtluyor. doktor bana 11 subatta dedi. veb 3 subatta oldum. analdin miiii
Canim normal cok yeni aciyacak canin. kavga da et. Agla . uzul. Acini yasayacaksin onemli olan isyan etmemek. enistede katlanir merak etme...benim acimi yasamama bile izin vermediler simdi heran aglama kapasitesine sahip olarak dolasiyorum.
Amin canim ... noluyoz topragim fln hemsericilik yapip bizi dislamayin
çok haklsısın kuzum sana şiddetle katılıorum :)))
hergee çalışcan dimi kız yumurtlama gününde değil yumurtalar ıskalar sonra :))))
bir gün herkes yumurtucaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk
perşembeye kaldıysa zaten yarın akşam okurum canım... ben çarşamba son die bilydum da ondan didim .. öbürünüm de yarın okur sana özelden yazarım quzum..
Dualarımız kabul olsun inşallah, İlhanazımın niyetine hayırlı evlar için ddidim öle okudum snra hemn tilavetini de yaptım quzum, yarın da diğerini hallederim merak etme sen
çok haklsısın kuzum sana şiddetle katılıorum :)))
hergee çalışcan dimi kız yumurtlama gününde değil yumurtalar ıskalar sonra :))))
bir gün herkes yumurtucaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk
Karabiberim geldi mi noldu yaa haber yok mu
Geliyodum kocis sacimdan tuttu simdi mac izliyo bende telden bakiyom. ama gelmem mi hamarat hatun nerde ben oradayim. ( bole diyince kendimi asalak gibi hissettim)yawww bizz sizii dışlamıyıkkk hele senii cankuşum hele sen hani baa gelcem dedinn kocam geldii kaçtnnn
bende çayı demlicektimmmm
işte o yumurtadan doğan bebelerin hepici FB li olucaken büyük FB
işte o yumurtadan doğan bebelerin hepici FB li olucaken büyük FB
cankuşum ben 2013 eylül ağustos ve mayıs annelerine yasdım moreeeeher gece olmaz seker. o zaman spermlerin kalitesi düser... gün asiri yada iki güne birr...
Geliyodum kocis sacimdan tuttu simdi mac izliyo bende telden bakiyom. ama gelmem mi hamarat hatun nerde ben oradayim. ( bole diyince kendimi asalak gibi hissettim)
Gs gs gs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?