Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Geliyodum kocis sacimdan tuttu simdi mac izliyo bende telden bakiyom. ama gelmem mi hamarat hatun nerde ben oradayim. ( bole diyince kendimi asalak gibi hissettim)

Gs gs gs

ben miiym marimmm hamaratt hatunnnn
hancekimm oooo hamarattt
ben taaa çırakım moreee

örtmenm sen naptın beyaww kankim benm olmadı şimdi hiç olmadı

hancekimmm pisipisimmm bapıyo beya ???

edaaaacım avatardaşım senden naber quzum ???

nerde moree bunlaaa 2000 yapmadan gitcem şimdii kocişş kalk dicekkk
gelinn helee

her gece olmaz seker. o zaman spermlerin kalitesi düser... gün asiri yada iki güne birr...

vışşşşşşşşşşşşş
orasıda doğru
kızlarrrrrrrrr benim için dua edin ne olur 19unda doktora gitcemya doktor kötü bişiler demesin
gerçi benim kociş ben 6 ay çocuk istemiorum dio aynısı olursa senin üzülmeni istemiıom diooo
ben burdan tutup bir kavga çıkarıorum ne yani ben beceriksizmiyim birkere oldu diye yine mi olcak senin hiçmi suçun yok sigarayı bırak diom :)))
ne olursa olsun sonuç sigaraya bağlanıo ya neyse
oda garibim gık demioooo napsın
zati bu aralarda çevrimdışıyım:)))

hepsi değilkızzzzzzz 6 tanesi bursasporluuuuuu
bursa bursa bursa
:)))))
ayyy bu arada futboldan da nefret ederim ama kocişle bursaya gidince minik forma alcam ama 6 tane değil bitane
sırayla giyerler :))))

bir gün herkes yumurtlayınca, işte onların hepsi FB li olur te oka :88::88::88::88: ne demişler bigün herkes FB FB FB

bir gün herkes yumurtlayınca, işte onların hepsi FB li olur te oka :88::88::88::88: ne demişler bigün herkes FB FB FB

bakkkk beni kısssssssssdırrrrrrrrrrmayın yumurtlamıcam haaaaaaaaa
6 tanesine ayrıcalık bursalı onlar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…