- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.481
herkesin ayrı ayrı derdi var
herkes birşey istiyor hayattan
bekar olan evlenmek evli olan mutluluk mutlu olan bir bebek
rabbim biz senden sadece bize vereceğin bir emanet istiyoruz ne olur ver o emanetten bizede
öyle haberler duyuyoruzki hani öfkeleniyor insan
daha göbek bağı kesilmeden çöp kovasına bırakılan bebekler,bir benzin istasyonunun tuvaletinde doğurulup kaderine terkedilen bebekler yada rabbinin ona verdiği emanetin farkında olmadan bir anlık zevk için yavrularını gözü görmeden aşna fişna peşine giden anneler???
rabbim biliyorum bizi imtihan ediyorsun birgün bizede yaşatacaksın o güzel duyguyu
hatta ben bana yaşattığın dört aylık mucize için bile şükrediyorum sana o öyle güzel bir duyguymuşki gidişi yıksada beni....
şimdi tebessüm ederek oğluma aldığım ama giydirmesi kısmet olmayan kıyafetleri sevince diyorum ki
ahhh be oğlummm ben seni büyütemedim ama sen anneni gidişinle öyle bir büyüttün ki....
allahım ne olur bizede nasip et bizi mmahrum etme annelik denilen o şerefli güzel duyguya eriştir.
hayat bu ne garip işte kelimeler ifadesiz anlamsız
insanoğluyum hiç bitermiki benim isteklerim
ne olur allahım hayatımıza kat o güzel varlıkları........
aminnn canim benim......Rabbim iki salavat arasi edilen duayi geri cevirmezmis...
torpağımmm ağlattınn yaww beniiii
inşallahhh canımm inşiaşşahh rabbin acısını büytmeden tekrar nasip eder inşallahhhh
kızzzz ben ağlatmak istermiyim seni toprağım kızdım bak kendime şimdi elimde terlik kendimi kovalıyom yalkalayınca popoma popoma vurcamm :)))))
Canim gececek yeniden hamile kalacaksin bebegini kucagina alacaksin. unutmayacaksin acisini... ama azalacak bu kadar acitmayacak. beni en iyi teselli eden sozler buydu. rabbim acini azaltir insallah canim. uzme tatlim kendini. sen uzuldukce bende hatirlayip uzuluyorum(
bidenemm 3 dene taa okudu canlarrr 17 kaldıı
bidenemm 3 dene taa okudu canlarrr 17 kaldıı
herkesin ayrı ayrı derdi var
herkes birşey istiyor hayattan
bekar olan evlenmek evli olan mutluluk mutlu olan bir bebek
rabbim biz senden sadece bize vereceğin bir emanet istiyoruz ne olur ver o emanetten bizede
öyle haberler duyuyoruzki hani öfkeleniyor insan
daha göbek bağı kesilmeden çöp kovasına bırakılan bebekler,bir benzin istasyonunun tuvaletinde doğurulup kaderine terkedilen bebekler yada rabbinin ona verdiği emanetin farkında olmadan bir anlık zevk için yavrularını gözü görmeden aşna fişna peşine giden anneler???
rabbim biliyorum bizi imtihan ediyorsun birgün bizede yaşatacaksın o güzel duyguyu
hatta ben bana yaşattığın dört aylık mucize için bile şükrediyorum sana o öyle güzel bir duyguymuşki gidişi yıksada beni....
şimdi tebessüm ederek oğluma aldığım ama giydirmesi kısmet olmayan kıyafetleri sevince diyorum ki
ahhh be oğlummm ben seni büyütemedim ama sen anneni gidişinle öyle bir büyüttün ki....
allahım ne olur bizede nasip et bizi mmahrum etme annelik denilen o şerefli güzel duyguya eriştir.
hayat bu ne garip işte kelimeler ifadesiz anlamsız
insanoğluyum hiç bitermiki benim isteklerim
ne olur allahım hayatımıza kat o güzel varlıkları........
Kiz napiyon sen koptup simdi. bi aglatiyon bi gulduruyon. guldururkrn dusunduruyon.:) turk filmi tadinda
kızzzz ben ağlatmak istermiyim seni toprağım kızdım bak kendime şimdi elimde terlik kendimi kovalıyom yalkalayınca popoma popoma vurcamm :)))))
canım benim kimseyi üzmek istemedim sadece nette dolaşırken bi haber okudum ona üzüldüm ne insanlar var onlarda anne mi diyosun işte
yinede kınamak istemiyorum allah ıslah etsin
canım şu benm bi taneyi de sayabildinmi acep ??
balah sen naptın bitrdin beni yaww
Kiz napiyon sen koptup simdi. bi aglatiyon bi gulduruyon. guldururkrn dusunduruyon.:) turk filmi tadinda
Ooooofff balahım yaaaa,bugün haberlerde izleyince hani yüzünü buruşturuyorduya o çöp kenarına bırakılan bebek nasıl burkulmuştu içim ne analar var ya demiştim bebeğin daha göbek bağı bile kesik değilmiş plesantasıyla atılmış çöp kenarına sırılsıklam ıslanmış bulduklarında su içindeymiş bebek o anda çok kötü olmuştum şimdide tutamadım aktı gözyaşlarım...Allahım bizede yaşat o kıymetli duyguyu dedim...
Çok duygulandırdın balahımmm,Allahım tekrar o güzel duyguyu tekrar yaşatsın kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
snn hangi bir tane? hangi dau kuzum?
Eki Görüntüle 655788 kızçELERİM sizin için üşenmedim gittimtaaaa EYFel kuLESİnde havai fişek gösterisi hazırlattım.........
2000. sayfamız şimdiden kutlu olsun...................:124::124: :124:
ilhanazın meryemlerinden bahsedyrum ben 2 taneydi ama birini okuyabildm ben :26::26:başka da mı var :26::26:
hoşşş geldinnn örtmenimmmm,
sormaa torpağımmm formundaa Allah ağlatmasınn inş.. hiç birimizii
tamam ipekim sana 1 tanemi okudu yasalım yoğsam yarın akşama kada 1 tene daa okumusnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?