Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canim gececek yeniden hamile kalacaksin bebegini kucagina alacaksin. unutmayacaksin acisini... ama azalacak bu kadar acitmayacak. beni en iyi teselli eden sozler buydu. rabbim acini azaltir insallah canim. uzme tatlim kendini. sen uzuldukce bende hatirlayip uzuluyorum(

torpağımmm ağlattınn yaww beniiii
inşallahhh canımm inşiaşşahh rabbin acısını büytmeden tekrar nasip eder inşallahhhh

kızzzz ben ağlatmak istermiyim seni toprağım kızdım bak kendime şimdi elimde terlik kendimi kovalıyom yalkalayınca popoma popoma vurcamm :)))))

zçELERİM sizin için üşenmedim gittim taaaa EYFel kuLESİnde havai fişek gösterisi hazırlattım.........
2000. sayfamız şimdiden kutlu olsun...................:124::124: :124:

Son düzenleme:
kızzzz ben ağlatmak istermiyim seni toprağım kızdım bak kendime şimdi elimde terlik kendimi kovalıyom yalkalayınca popoma popoma vurcamm :)))))

Kiz napiyon sen koptup simdi. bi aglatiyon bi gulduruyon. guldururkrn dusunduruyon.:) turk filmi tadinda

canım benim kimseyi üzmek istemedim sadece nette dolaşırken bi haber okudum ona üzüldüm ne insanlar var onlarda anne mi diyosun işte
yinede kınamak istemiyorum allah ıslah etsin

Ooooofff balahım yaaaa,bugün haberlerde izleyince hani yüzünü buruşturuyorduya o çöp kenarına bırakılan bebek nasıl burkulmuştu içim ne analar var ya demiştim bebeğin daha göbek bağı bile kesik değilmiş plesantasıyla atılmış çöp kenarına sırılsıklam ıslanmış bulduklarında su içindeymiş bebek o anda çok kötü olmuştum şimdide tutamadım aktı gözyaşlarım...Allahım bizede yaşat o kıymetli duyguyu dedim...
Çok duygulandırdın balahımmm,Allahım tekrar o güzel duyguyu tekrar yaşatsın kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

Kiz napiyon sen koptup simdi. bi aglatiyon bi gulduruyon. guldururkrn dusunduruyon.:) turk filmi tadinda

eeeeeeeeeee
buda benim tarifimmm:)
yok be bacım sıyırdım zati kafayı iyice adama allah kolaylık versin 5 saniyede 5 kere kavga edip 10 kere barışabilme başarısına sahibim bu aralar oda alttan alıo napsın...

çokk duygulandımmm bende bebeğim için hayaller kuruodummm
hala saklıorummm ilk görüntülerini test çubukalrımııı çok mutlu olmuştum ama olmadı devamı olmadııı Allahıma yalvarıırmm bi daha yaşatmasınn ne bana ne başkasına çok zorr hayallerinin yarım kalmasııı

canım benim kimseyi üzmek istemedim sadece nette dolaşırken bi haber okudum ona üzüldüm ne insanlar var onlarda anne mi diyosun işte
yinede kınamak istemiyorum allah ıslah etsin

Haklisin canim o konuda ne insanlar var. biz istiyoruz olmuyo. istemeyen hemen oluyo imtihan iste.

hoşşş geldinnn örtmenimmmm ,
sormaa torpağımmm formundaa Allah ağlatmasınn inş.. hiç birimizii

amin canım benim inşallah rabbim hepimize yaşatsın
bu aralar içimde öyle bir hırs varki öfke üzüntü hani diyorum onu oraya bırakan şı....elime bir geçirsemde parçalasam
gerçi öyle olan insan için kendini yorduğıuna değmez ya neyse

ilhanazın meryemlerinden bahsedyrum ben 2 taneydi ama birini okuyabildm ben :26::26:başka da mı var :26::26:

tamam ipekim sana 1 tanemi okudu yasalım yoğsam yarın akşama kada 1 tene daa okumusnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…