- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.461
NAZım çok temiz bi kalbin var...............SÖYlemeden edemedim,, hissettiminşallahhh canımm inşallah rabbim hepicimizee versiin bi eliff ya da bi efe
AllaHIm gönlünüze göre versin inşllh....Ben de hep hayırlı , sağlıklı bir evlat istiyordum.........Ama kızım olsun geçiyordu gönlümden........çok şükür RAbbim bu duyguyu yaşsttı..Her gece yatarken defalarca şükrediyorum RABbime ..............
ALLAhım sizlere de yaşatsın çok geçmeden.........
tamamm cankuşummm inş.. yarına toparlarızzzz
kızcelerrr beni de ekleyebilir misiniz dua listenizeee...ben de dua etmek isterim...boş vaktim de çok zaten...kitap ta okuyamıyorum bu aralar...seve seve ederim dua isteyen tüm kardeşlerime...yeni bir lise oluşturulursa aklınızda olsun olur muu...mesaj atabilirsiniz bana..topiğe girdiğimde de bakarım listelereee...duayla...
tamamm cankuşummm inş.. yarına toparlarızzzz
Canım tabiki gönül ister herkes anında okusun ama eminim okuyamayan arkadaşlarımızında mutlaka geçerli nedenleri vardır...ama bu şekilde yazılması rencide edici bence...ben şahsen çok üzüldüm...ve listeden çıkmak istiyorum ben yine okurum dışardan destek vermiş olurum bana okunmasın önemli deqil Rabbim niyetlerimizi biliyor...
elimden geldiqi kadar relax olmaya çalışıyorum ama biraz sabırsızım galiba bu konuda..
AllaHIm gönlünüze göre versin inşllh....Ben de hep hayırlı , sağlıklı bir evlat istiyordum.........Ama kızım olsun geçiyordu gönlümden........çok şükür RAbbim bu duyguyu yaşsttı..Her gece yatarken defalarca şükrediyorum RABbime ..............
ALLAhım sizlere de yaşatsın çok geçmeden.........
hosbylduk canim. Hayirdir canim masil cikti.
kızçelerRrrrrrrrrr...............................................
Ben çıkıyorum artıkın.....................
yarın görüşürüz inşllh...................
herkesin ayrı ayrı derdi var
herkes birşey istiyor hayattan
bekar olan evlenmek evli olan mutluluk mutlu olan bir bebek
rabbim biz senden sadece bize vereceğin bir emanet istiyoruz ne olur ver o emanetten bizede
öyle haberler duyuyoruzki hani öfkeleniyor insan
daha göbek bağı kesilmeden çöp kovasına bırakılan bebekler,bir benzin istasyonunun tuvaletinde doğurulup kaderine terkedilen bebekler yada rabbinin ona verdiği emanetin farkında olmadan bir anlık zevk için yavrularını gözü görmeden aşna fişna peşine giden anneler???
rabbim biliyorum bizi imtihan ediyorsun birgün bizede yaşatacaksın o güzel duyguyu
hatta ben bana yaşattığın dört aylık mucize için bile şükrediyorum sana o öyle güzel bir duyguymuşki gidişi yıksada beni....
şimdi tebessüm ederek oğluma aldığım ama giydirmesi kısmet olmayan kıyafetleri sevince diyorum ki
ahhh be oğlummm ben seni büyütemedim ama sen anneni gidişinle öyle bir büyüttün ki....
allahım ne olur bizede nasip et bizi mmahrum etme annelik denilen o şerefli güzel duyguya eriştir.
hayat bu ne garip işte kelimeler ifadesiz anlamsız
insanoğluyum hiç bitermiki benim isteklerim
ne olur allahım hayatımıza kat o güzel varlıkları........
rabbim biz senden sadece bize vereceğin bir emanet istiyoruz ne olur ver o emanetten bizede
daha göbek bağı kesilmeden çöp kovasına bırakılan bebekler,bir benzin istasyonunun tuvaletinde doğurulup kaderine terkedilen bebekler yada rabbinin ona verdiği emanetin farkında olmadan bir anlık zevk için yavrularını gözü görmeden aşna fişna peşine giden anneler???
rabbim biliyorum bizi imtihan ediyorsun birgün bizede yaşatacaksın o güzel duyguyu
hatta ben bana yaşattığın dört aylık mucize için bile şükrediyorum sana o öyle güzel bir duyguymuşki gidişi yıksada beni....
şimdi tebessüm ederek oğluma aldığım ama giydirmesi kısmet olmayan kıyafetleri sevince diyorum ki
ahhh be oğlummm ben seni büyütemedim ama sen anneni gidişinle öyle bir büyüttün ki....
allahım ne olur bizede nasip et bizi mmahrum etme annelik denilen o şerefli güzel duyguya eriştir.
oRGANİK Garpuzdan bana da ayırın bakiimmmmmm.................
2000.. sayfa kutlamasına da katılamıcam............
ARtıkın 3000.. sayfaya kutlarım ben de........
canlarım benim biraz ütüm var çıkayım.2.000 sayfa kutlamasına gelmeye çalışırımmm öptümm hepiciklerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?