Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allah kabul etsin inşallahhh [/QUOTE]

canımmm ben simdi yapablırmıyım bunları yoksa sabah mı yapmam lazm ??

iyi diilimmmm durmadan ağlıyorummmmmmmm

ağlama canım çare değilkiii :26::26::26:
du bakalımm hele kırmısıla gelmedi taaa karabiberimde ilk yaptıı negatifrti sonra gene yaptıı aldı müjdesinii inş. sende öle olcannn

ağlama canım çare değilkiii :26::26::26:
du bakalımm hele kırmısıla gelmedi taaa karabiberimde ilk yaptıı negatifrti sonra gene yaptıı aldı müjdesinii inş. sende öle olcannn

insallahhhh iilhannazzımmmmm :16 inşallaaaahhh biliyorum birgun gelecekk amaa ben sabırsızlanıyorum yaaa cok hycan stres yapıyorum kurtulammıyorum içim içimi yiyorumm görmelisinnnn

allah kabul etsinn inşallahhhh

isisn güzel tarafi ne biliyor musun. biz sadece kuru 41 tane ayetel kursi toplamadikkkkkkkk. her okuyan kisi cok güzel dualar etti. hepsini ben bizzat okudum, amin dedim, Allah razi olsun dedimmm.. yani cok güzel hic tanimayan insallar siz hayirlisiyla hamile kalin diye dualar okudurlar, iyi dilekler dilediler.... aminnnnn, cok sükür....

canımmm ben simdi yapablırmıyım bunları yoksa sabah mı yapmam lazm ??

olurrr eddammm canımm okuyabilisnnn
Allah razı olsunn
[/QUOTE]

tamam ozaman ben bunları yapıcam sımdı cunku ıcım rahat olamıyorum sankı sırtımda yuk var bi tonn yapıcamm canım haber verırımmm

yat dinlenn ipekimm sabaha kaldı artık 2000
ben erken kalcamm duaları okucam öğlen misafiirmm vaaa :26::26::26:

evet gözler gidyo artıkın :111:

herkese iyi geceler

Allahümme Salli ve Sellim Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed

yüce rabbim mubarek günler geceler hürmetine hepimize ve tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin Amiin ..

Allahümme Salli ve Sellim Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed

Gecmis olsun yasagim gormedim ben yazdigini. insallah onemli bisi diilldir

Balahim sanki yutmak ise yaramaz.

onlarda bu anne varken yeşil beya bile doğabilirler :)))))
ayyyy onlar bir olsun bir doğsun da ben hiç karışmıcam isterse en gıcık kaptığım takımda gitsin futbolcu olsun:)))))

olurrr eddammm canımm okuyabilisnnn
Allah razı olsunn

tamam ozaman ben bunları yapıcam sımdı cunku ıcım rahat olamıyorum sankı sırtımda yuk var bi tonn yapıcamm canım haber verırımmm [/QUOTE]

valla edam bende ayni senin gibiyimmmm o gün okumaliyim yosam uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…