• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayy senin gibi bi insana bile dırdır yapan varsa bişey diyemiyorum artıkkkkk:32:

pazartesisevmezimmm oglunu kiskandi benden..evimde durdugum zamann telde ne oglumun basini bekliyon dedi...:4::4:

evim ayri oldugu halde hep onu ziyaret edecekmisim telde arayacakmisim..yaw haftada bir gidiyodum küsüp arkasini dönüp eline gazeteyi alip okuyodu..:4:

iki saat yaninda kalimm arkamdan karin hemen gitti durmak istemedi diyoduu:4::4::4:yaw bi anlatsam senin topik benim kaynana derdimle dolarrrrr:52::52::52::52::52::52::52:

vallahi bişey yapmadddddddıııııııııııııkk:17:
çünkü ben halsiz ve hasta yorgundum
bi yemek yedik döndük...

ayyy sen ne yaptınız derken neyi sormuştunnn:52:

yaw simdi yolara düsürme beni:10::10::10::10::10:

hamburglara kadar gelir kendim yapar yedirrimmm:46::46::46::46::46::46::46::46:

oyyy bitanemmsinn ya :54: yemis kadar oldum habibtemm :54::54::54:

esim ayin sonuna dogru gidiyo istanbula is icin anneme bir suru siparis veriyorum bana borek sarma nohut fln gondericek ozel isteklerde cabasi canim surekli tatli istiyo bugunde cezerye istiyodu :52:

pazartesisevmezimmm oglunu kiskandi benden..evimde durdugum zamann telde ne oglumun basini bekliyon dedi...:4::4:

evim ayri oldugu halde hep onu ziyaret edecekmisim telde arayacakmisim..yaw haftada bir gidiyodum küsüp arkasini dönüp eline gazeteyi alip okuyodu..:4:

iki saat yaninda kalimm arkamdan karin hemen gitti durmak istemedi diyoduu:4::4::4:yaw bi anlatsam senin topik benim kaynana derdimle dolarrrrr:52::52::52::52::52::52::52:

tövbe tövbeee...
naz mı yapıyo kız sanaaa bu kadın:1:

vallahi bişey yapmadddddddıııııııııııııkk:17:
çünkü ben halsiz ve hasta yorgundum
bi yemek yedik döndük...

ayyy sen ne yaptınız derken neyi sormuştunnn:52:

yaw aslinda sevgililer gününüzü sormustum ama her biseycigi anlattinn:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bizim aklimiz niye hep o ise gidiyoo:9::9::9::9::9:

habibtem ne demek?

ayy bak burda anlamini söylememistimm..:1:

pazartesi sevmezimmmm habibte arapca canim demekkkk.alpin diye diger topikte bi arkadasimizz var kendisi su an arabistanda yasiyo bize öyle der hep bizde alistikk..herkese öyle diyoz.sanada diyecem artikkk:52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
yaw aslinda sevgililer gününüzü sormustum ama her biseycigi anlattinn:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bizim aklimiz niye hep o ise gidiyoo:9::9::9::9::9:

amaaaannn bebek bebek diye uğraşmaktan insan ne yaptığını anlamıyo ki...
nerde o eski sevişmeler???:52:
şimdi yok yastık koy yok öyle yapma yok böyle yapma acep tuttu mu?
hep bi stres:52:
olsa da şu çocuk sağlıkla hayırlısıyla kurtulsak bu çalışma muhabbetinden... işi hobi ye döndürsek geneeee:17:

amaaaannn bebek bebek diye uğraşmaktan insan ne yaptığını anlamıyo ki...
nerde o eski sevişmeler???:52:
şimdi yok yastık koy yok öyle yapma yok böyle yapma acep tuttu mu?
hep bi stres:52:
olsa da şu çocuk sağlıkla hayırlısıyla kurtulsak bu çalışma muhabbetinden... işi hobi ye döndürsek geneeee:17:

ay hic gulecegim yoktu ya nerde o eski sevismeler :52::52::52::52::52::52:

oyyy bitanemmsinn ya :54: yemis kadar oldum habibtemm :54::54::54:

esim ayin sonuna dogru gidiyo istanbula is icin anneme bir suru siparis veriyorum bana borek sarma nohut fln gondericek ozel isteklerde cabasi canim surekli tatli istiyo bugunde cezerye istiyodu :52:

sen gitmiycen demiii:8:cünkü gidince gelmiyon kk ya:6:

Back
X