- 29 Ocak 2015
- 7.039
- 127.757
- 748
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.681
Canım benim ya çok çok haklısın, hadi öpeyim de barışalımŞükürHamza DOĞsA HABERİMİZ olmuycak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim ya çok çok haklısın, hadi öpeyim de barışalımŞükürHamza DOĞsA HABERİMİZ olmuycak
![]()
Hamza kuzunun hatrina afettimCanım benim ya çok çok haklısın, hadi öpeyim de barışalım![]()
Belki senin nickin den taniyamadiÇok.değil.ama taniyordum:/
Anam anam Rıza Hamzam da olmasa kimse benimle konuşmayacakHamza kuzunun hatrina afettim![]()
Buradayım buradayım bende buradayım Hicranımmhuuu kimse yok muu
İnş lolita![]()
Aaa yasakimm tuhh gorusemedikİcranim görmedim geldiginiıy gecele
Hamzamin guzel annesi tubisimmm noruyon kissBuradayım buradayım bende buradayım Hicranımm![]()
gııttım sekerım doktorarahım fılmı ıstedı cok korkuyom
(
Canım Hicranımm hamd olsun iyiyim sen nasılsın :) Hamza maşallah çok hareketli hiç uyutmuyor beni, çok fena tekmeliyorHamzamin guzel annesi tubisimmm noruyon kiss![]()
Lolitacik korkma kis .bayiltilacan zaten sevin bike çok hamile kalan var ins vesile olur sanadagııttım sekerım doktorarahım fılmı ıstedı cok korkuyom
(
Masallah tubam vala karinda kudursun boşver .sen karinda sessiz durandan korkma.benim oglan 9 ay boyunca yatti yer bile değiştirmedi.Canım Hicranımm hamd olsun iyiyim sen nasılsın :) Hamza maşallah çok hareketli hiç uyutmuyor beni, çok fena tekmeliyor![]()
Doru icranim hemen hamile kaldı film den sonraLolita bu bir baslangic diye dusun belki bu bi ardim yaklastiracak bebegine rahim.filminden hemen sonra hamike kalan cok.. Ornek beeen![]()
Rabbim hayırlı zamandanasip etsin inşallahMerhaba bende 7 aydır bekliyorum hayırlısıyla bir an önce gelsin bebişlerimiz