Kim ne derse desin, bu Sedef denen kızın iyiniyetine asla inanmıyorum. Sicakkanli degil, laubali olduğunu düşünüyorum.
Kocası askerde olan gelinlerini yaşıtları olan kayınlari ile aynı odada yatıran kaynana ve kayınpedere oha diyorum!
Kayinlarinin dizlerine yatabilecek kadar geniş Sedefe ayrıca cüsss diyorum!
Amanede bana kızacaksın belki ama, senin nişanlının da bu konuda masum olduguna inanmıyorum, bakınız; elele tutuşma oyunu
Amanedenin kalbinin baska, dilinin baska söylediğini düşünüyorum.
Bu Sedefin ilişkilerindeki çarpıklık gün gibi ortada iken, nişanlısı ve kaynanalarının sanki bunlar gayet normalmiş gibi davranmasından dolayı amanedenin delirdigini ve sıcakkanli Sedefi kıskanan kötü elti konumuna dustugunu, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, özellikle kaynanasının gözünde bu kıskanç etiketinden kurtulamayacagini dusunuyorum.
Yazmayim diyorum ama gene dayanamayaCagim, amanede kendini niye göz göre göre ateşe attığını bir türlü anlayamıyorum
şimdi daha önceki konularınada baktım, bi ara nişanlının jigolo olmasından şüphe ediyordun. şimdi kendin itiraf ediyorsun, nişanlım bana söyleyemese de hala sedefi çok seviyo diye. belki içten içe onu haklı bile görüyodur. ayrıca eşi askerde olan bi gelinin koca adam olan kayınlarıyla aynı odada yatıp cilveleşmesini de aklım almıyor, buna kaynana k.pederinde göz yummasını. yani bu nası bi rezillik, gelinlerini bütün oğullarıyla ortak kullanmakdan başka nedir ki bu. şimdi siz böyle midesiz bi aileye gelin gitmeyi kendinize yakıştırıyormusunuz? onun dışında nişanlının da çok masum olduğuna inanmıyorum ben sedef konusunda. şimdi arkadaşım, iki seçeneğin var ya nişanlını terkedeceksin, yada bu ruh hastası ailenin içinde yaşamaya, kendinide yavaş yavaş hasta etmeye göz yumacaksın.
canım iyilik kötüük kişiye göre değişir bence.mesela arkadaslarıma sorsan eminim çok iyi bir kız derler ama sedefe sorsan kimbilir neler der benm için.diyeceğim o ki kaynana kayınpedere gercekten öz kızları gbi davranmışki kendini sevdirmiş onlara karsı gercekten iyi demekki ama aynı şeyi ben söyleyemiyorum.bide bi arkadas elti çekememzliği olabilirmi demişti hani herkes seviyo semayla sen sevmiosun falan demişti.insanların içini bilemem tabiki ama bi çok kişi bana sedefle iyi gecinebilionuzmu eltilik nasıl falan diye sordu niye özellikle sedefi soruolar anlamıyorum.bide o çok relaks belkide doğrusu budur bilemiycem ama insanlar bana bi adım atcak güleryüz göstercekki ben onlarla iyi olabileyim sedef öyle değil bizim nişanımızda bile dansa kalkmak istemeyn amcayı zorla dansa kaldırmak için peşinden ayrılmadı teyze oturmaya çalıştıkça zorla tutup club müzğinde oynattı kendiyle beraber kuzenler kendi aralarında oynuyolar içlerine içlerine dalıyo aralarına giriyo falan.herseyi gectim yanında yiğenini getrmiş yiğeni açtı telefonun kamerasını sedef tek basına gecti önüne oynadı yiğenide onu çekti.kimseden çekincesi yok acaip bi insan.yani bu olayların dısındada kafamız uyusmaz ztn onunla
ben amanede konularına yazmaktan vaz geçmiştim(üyelere hakaret ettiği son silinen konusundan sonra hatta orada da yazmıştım,bir daha hangi yüzle konu açacaksın diye,ama kızımız hepimize hakaret edip bizleri tez konusu yaptığını yazmıştı) ama cevap vereyim.daha ilk konusunda hepimiz amanedeye senin yazdıklarını yazdık ama kimseyi dinlemedi,durdu durdu tekrar sedefle ilgili konu açtı,antipati oluşturdu ve tepki olarak forumdakiler sedefçi oldu
şimdi ben yorum yapcam müsadenle;
bak amanedecim,sen kk'nın en bilinen derdi olanlarındansın:)
şimdi benim anlamadığım şey,senin kayınvaliden ve kayınpederin hiç yoksa 55 yaşlarında insanlardır ve eski zamanın insanları namus ahlak vs meselelerine bizden daha hassas yaklaşırlar.ben eminim kayınvaliden ya da kayınpederin sedef'in samimiyetten ziyade cıvıklığa pisliğe art niyete kaçan bir hareketini görseler onu sevmezlerdi.çünkü oğullarının karısı.çünkü oğullarına karşı yakın davranıyor...
ben tekrardan eminim eğer sedef'in içinde art niyet olsaydı şimdiye kadar sen gelesiye kadar nişanlını ayartmıştı...
yok yani tutulacak yanı yok.ben kendimden örnek vereyim,
ben erkek birkaç akrabamla çok fazla samimiyim,çok fazla ama,onun gelecek yıl nişanlanacağı kız da beni kıskanıyor,ama benim umurumda mı inanki değil,sorsan o akrabalarımın annesine beni deliler gibi sever,babaları da öyle,her yerde mutlaka beni sevdiklerini söylerler,hatta abartıp kızımızdan fazla sevyoruz derler...ve eminim o kız buna deli oluyor...ve ben o kız için hareketlerimden asla vazgeçmem,çünkü o yokken ben vardım,ve o akrabalarım da biliyor benim içimde art niyet olmadığını ben de biliyorum...dünyada bir tek o akrabalarım kalsa dönüp bakmam erkek diye,çünkü kardeşlerim gibiler.
onun yaptığı sadece kıskançlık yani...kendi kendisini yesin umurumda değil...
burda amanede sen o kızsın...ben de sedef...sana tek söyleyeceğim şey kıskançlıktan,hasetten vazgeç,sedefin yerini almaya çalışma,o iyiniyetinin,samimiyetini ispatladığı için çok seviyorlar zaten...
onun yerini alman mümkün değil,sadece kendi mutluluğuna ve sedefle iyi geçinmeye bak...ancak bu şekilde ailede yer edinirsin.
ben sedefi seviyorum
aslında sizin içinizde büyüttüğünüz sedef değil,sedef sadece isim olmuş,şekillendirilmiş..sizi üzen sedefin kendisi değil,belki sedefle iyi arkadaş olabilecekken sedef için yapılanlar,düşünülenler,söylenenler sürekli tekrar edilenler sizi üzmüş,germiş,içinden çıkılmaz hale sokmuş..yeni olacak gelin; kendisiyle ilgilenilmesini bekler,özen duyulmasını,hoş karşılanmasını ister.ama şimdiden söylenebilecek herşeyi sedef kullanılarak size iletilmesi sizin canınınızı oldukça sıkmış..yapmanız gereken en iyi şey;içinizde büyüttmenize sebep verilen sedefle bir gün sabah erkenden sadece ikiniz yalnız dışarı çıkıp,akşama kadar vakit geçirmeniz,birbirinizi grçekten tanımaya çalışmanız olacaktır..hiçkimse aynı değildir,aynı olamaz..artık kendinizi kıyaslamayı bırakın,diğer gelinide..siz kendinizi bilin,kendinizi sevin,kendinize güvenin,sevginize sahip çıkın...kimbilir belki size sedefi anlattıkları kadar sedefe de sizi övüyorlardır..
dıger konularını da hatırlıyorum
bence bı psıkologa gıdıp durumu anlatmalısın , cunkı psıkolojık sorunların oldugunu dusunuyorum kı bende oyleydım sımdı ılac kullanıyorum ve bıtmeyen dusuncelerımden kurtuldum herseyı cok fazla takmak da psıkolojık rahatsızlıktırama yınede hersey senın elınde yanı sedefı takmaya devam edersen yenıden basa donersın ,
kaynananı kayınpederını bu saatten sonra maalesef degıstıremezsın sedefın onların gozunde olan degerını de degıstıremezsın
ya herseyı oldugu gbı kabulleneceksın yada bu ısı bıtıreceksın baska cozum yolu goremıyorum ben onceden de soylemıstım sana
pekı merak ettıgım bırsey var sema ne dıyor bu duruma ?
yanı sedef semanın uzerıne nasıl borc yıktı cok merak ettım ?
nişanlım bile ufacık bişeyini ballandıra ballandıra mucizeymiş gbi anlatıodu bunlar beni çileden çıkardı.artık öyle değil sedefn adını bile anmıyor ama gecmişe dönüp bakıyorum nişanlım sedefi övdüğü kadar bir kez beni övmemiş.değişik bir psikolojideler ne ben anlatabiliyorum ne onları anlayabiliyorum.mesela gercekten içimden gelerek bişiler yapıyorum iyi oluyorum onlara.ama benm yaptığım olması gereken bişeymiş gbi karsılanıo.sedef küçücük bişi yapsa ne kadar iyi kız ya diolar (bknz.nişanlım kasaya gderken kaş gözle paran varmı demesi gbi,orda yanında kasaya gidip cüzdana elimi atanda benm,ama sanki ben bunu yapmak zorundaymısım sedef hep ekstar davranıomus gbi karsılanıo anlatabiliyorumdur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?