- Konu Sahibi yaseminsen
-
hey maşşallahhhhhhhhhhhhh... maşallah valla. benimde ikinci bebeğim olacak inşallah. ilkini normal doğurdum, çok zordu...
yalnız mide bulantıalrım berbat. sizin böyle sıkıntılarınız olmadımı? 4.... heee maşallah maşallahhhhhhh :)
sezeryanı asla tavsiye etmiyorum
doktorunuzu iyi seçin normal doğum yaptıran doktorlara gidin
sezeryanı asla tavsiye etmiyorum
doktorunuzu iyi seçin normal doğum yaptıran doktorlara gidin
bence bu cümleniz çok yanlış
size tek bir soru sormak istiyorum lütfen samimi olun;
siz normal doğumda öleceğinizi bilseniz size deselerki eğer normal doğum yaparsan doğumda ölürsün kanaman durmayacak
bu cümle karşısında hala yukarıdaki gibi inatla normal yaparım diyebilir misiniz
10 gün sonra ikinci sezeryanım ile ikinci oğlumu dünyaya getiricem kısmetse.İlk oğlum 35 haftalıkken acil olarak alınmıştı.10 yıl önceki teknoloji ile 2 saat sonra ayağa kalktım,kendi işimi kendim gördüm.Sezeryanda içim temizlendiği için kanamam 6 gün sürdü.Dr. um 15 gün sonraki muaynemde cinsel ilişkiyi serbest bıraktı.Şunu unutmayın anne oluncada eşinize ve aynada kendinize karşı sorumluluklarınız bitmeyecek.
Gelelim sevgili kardeşime normal doğuracam diye bir tarafını yırttı ve doğurdu.Bebek ince bağırsaklarınıda aşağı çekti,rahim sarkması yırtılmaı gibi sorunlar düzelmeyince bebeği iki yaşına gelince yani tammmmmm 2 yıl sonraaaa idrar kesesi de aşağı düştü.Rahimdeki dikişler attı,bir daha diktiler.Gene attı zımba attılar(Sakın şaşırmayın artık çok revaçta çatır çatır zımbalıyorlar).Baktı olacak gibi değil rahim estetiği için dr a gitti.Ameliyat öyle 15 dk falan değil bildiğiniz 3-3,5 saat sürüyor sevgili arkadaşlar.O içinize soktukları tamponu çıkartmakta doğurmak kadar zor.O ufacık olması gereken rahimden 5 mt tampon çıkarıyorlar.Tam 9 ay ilişki yasağı var.Bu ilk örnek.....
Gelelim ikinciye;
Çok sevgili arkadaşım da normal doğurdu 11 dikişi vardı.Ben bilmiyorum 11 dikiş azmı çokmu.Kızı 8 aylık ama hala cinsel ilişki sıkıntısı yaşıyor.Çünki o dikişin atıldığı yerdeki kabarıklık hissediliyor.Sonuç karı koca psikoloğa gidiyorlar.Bin pişman.En sonunda o da rahim estetiği olucak ama ne kadar zor olduğunu kardeşimde gördüğü için korkuyor.
Gelelim bana ;
Evet sezeryan olucam
1.si zaten rahim darlığım var
2.si hiç kimse beni o rahmin tekrar toparlanacağına inandıramaz.
3.sü aslında tüm dr. lar sezeryanı önerir ama bunu açık açık söylemeyemez.
4.sü ben ertesi gün dimdik ayakta istediğim herşeyi yaparken normal doğum yapmış biri emzirirken bile oturmakta zorluk çekicek.Biraz mantıklı olun.Bin yılda tıp herşeyde ilerledi bir bunda mı ilkel kaldı.Evet dr ların bir kısmı itiraf edemiyor ama gerçek bu kızlar.Hımmm şunu da söyliyim 10 yıl önceden silik bile olsa dikiş izim yok.Göbeğim yok.
5.Benden söylemesi.Herkezin kendi hayatı ,kendi seçimi .Kolay doğumlar.:):)
yazdiklarinizi hayretle okudum bende sezeryanla dogum yaptim ama ben dogal dogumdan yanayim.sezeryanla dogurdugunuz bebekler yasadigi icin oyle dusunuyorsunuz ben birisiyle tanistim 3 tane sezeyanla dogum yapmis bayan bir trafik kazasi geciriyorlar cocuklari 3 de vefat etmis bir daha cocuk istiyor evlatlarinin acisini dindirmek icin ama kordonlari bagli bu cok aci bir durum bence.bende ilk bebegimi kaybettim evlat acisi cok zor ben suan 5.gebeligim insallah aradigim doktorumu bulabilirsem normal doguracagim sizce 5. kez sezeryanmi riskli yoksa normal dogummu....
yazdiklarinizi hayretle okudum bende sezeryanla dogum yaptim ama ben dogal dogumdan yanayim.sezeryanla dogurdugunuz bebekler yasadigi icin oyle dusunuyorsunuz ben birisiyle tanistim 3 tane sezeyanla dogum yapmis bayan bir trafik kazasi geciriyorlar cocuklari 3 de vefat etmis bir daha cocuk istiyor evlatlarinin acisini dindirmek icin ama kordonlari bagli bu cok aci bir durum bence.bende ilk bebegimi kaybettim evlat acisi cok zor ben suan 5.gebeligim insallah aradigim doktorumu bulabilirsem normal doguracagim sizce 5. kez sezeryanmi riskli yoksa normal dogummu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?