- Konu Sahibi yaseminsen
-
epidural ile normal doğum yapanlar varsa onlarda tecrübelerini paylaşabilir mi?Ankette yüksek alır diye düşünmüştüm ama yanıldım çok tercih edilmeyen bir yöntem mi?
merhaba, ben epidurel anestezi ile sezeryan dogum yaptim.cok rahat oldu ve hicbir sikinti yasamadim. yine dogum yapacak olsam ayni sekilde dogum yapmak isterim. dogum sekli siizn icinize yatmasi ve kendinizi psikiolojik olarak hazirlamaniz icin cok onemli. doktorun da etkisi ve yaklasimi onemli. allah hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin
kızlar doktor bir arkadaşım, epiduralle normal doğumun tehlikeleri olduğunu söyledi. anne ne zaman ıkınması gerektiğini anlayamıyormuş. ebenin yönlendirmesiyle ıkınıyormuş. arkadaşım "bebekler havasız kalabiliyor. çoğu mosmor çıkıyor" dedi...epidurali kesikler ve dikiş için istiyorsanız da tecrübeliler o anki ıkınma ağrısından kesildiğini pek hissetmiyorsun" diyorlar...
3 tane normal dogum yaptim Allah'in izni ile 4. bebegimi bekliyorum ins; Bir risk olmassa bunuda normal dogum yapacam inss...
Ben NORMAL DOGUMUNU hiç bir seye degismem...
3 tane normal dogum yaptim Allah'in izni ile 4. bebegimi bekliyorum ins; Bir risk olmassa bunuda normal dogum yapacam inss...
3 tanemi doğurdun maşşşallah canım bana cesaret verdin..
Canım benım inşallah normal doğum yaparsın benım daha çocuğum yok normal doğum zor diyolar ama bebeğim olursa bende normal seçerim çok acı çekilmiyo dhmı :):18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?