Hangi Doğum şeklini seçelim?

hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz

• epidural ile normal doğum

OY: 827 31,8%
  • epidural ile sezeryan

OY: 290 11,2%
  • normal doğum

OY: 1.224 47,1%
  • sezeryan

OY: 257 9,9%

• Ankete Katılan
    2.598

bu anlattıklarınız içimi o kadar rahatlattı ki anlatamam size. bunun gibi pozitif hikayelerini paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim

merhaba ben 37. haftamdayım 8 şubatta sezeryanla doğum yapıcam çok korkuyorum hala karar veremedim anestezi şekline epiduralde korkutuyor beni sipinal daha iyi dedi anestezicim çok kararsız kaldım birde ben izmir medicalparkta doğum yapıcam daha önce burda doğum yapan var mı?

ben istanbuldayım canım ama ben de spinalle doğum yaptım çok memnun kaldım
yalnız doğumdan sonra anestezinin yan etkisini çok gördüm 1 hafta şiddetli baş ve boyun ağrısı

bende epiduralle normal doğum istiyorum.bana sezeryan daha korkunç geliyo.kesiyorlar açıyolar bebeği çıkarıyorlar.normal doğum daha mantıklı geliyor.ama hayırlısı 34.haftamdayım.gaz problemim var bu aralar çok rahatsız ediyor.aniden patlicakmışım gibi oluyorum.çok sancı yapıyor

neden sezeryan yapıyorsunuz kendin mi istedin yoksa mecburiyetten mi
ayrıca 8 şubat erken değil mi
ne kadar önce alıyorlar ki sezeryanda

24 şubatta 5 ay bitiyor en son kontrolümde doktora doğum nasıl olacak diye sordum ancak 8. ayda söylerim dedi ben normal doğumdan yanayım ama hergün fikrim değişiyor şimdiki doktorlar genelde sezeryanla yapıyor, herkes ayrı birşeyler anlatıyor kafam çok karışık :S

ben daha 24 haftalık hamileyim ama normal istiyorum doktorum önerirse epidural normal doğum da olabilir ben açıkcası sezeryandan korkuyorum herkes normalden korkar ama ne bilim ameliyat masası beni daha çok geriyor bide adı üstünde normal doğum diyoruz en sağlıklısı bu bakalım hangisi nasip olacak normal olup hiç sıkıntı çekmeyenler var çevremde inş öyle olur

normal doğum en iyisi hatta sunii sancıya bile izin verilmemeli hatta
doğum anın da ne kadar rahat olunursa o kadar rahat oluyor insan ben ilk doğumum da özel polikinikte ebe yardımıyla doğum yaptım ama ebe beni seve seve doğurtu desem yalan olmaz ve yeminle söylüyorum ben kızım doğduğunda ebe tamam kurtuldun bak kızın oldu dediğin de doğum bumu şimdi demiştim
ama ikinci doğum da hastane odası diktatör ebe ve suni sancıyla çok kötü bir doğum deneyimi yaşadım
bu üçüncüde allah izin verirse doğurturulmaya çalışmayacağım kendim kendime doğum yapmaya çalışacağım ve bu konuyu doktorumlada paylasacağım çünkü o zaman yorulmuyor insan
iki deneyimim var bakalım kısmet rabbim hayırlı doğumlar versin herkese inşş

benim daha var ama ben Allah nasip ederse epidural normal du$unuyorum epiduralsiz yapamam sanirim cunki adetlerim cok zor geciyordu benim sanirim dogum sancisida oyle olacak ama yinede normal daha iyi bakalim hangisi nasip olacak bizlere ALLAH HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN BAYANLAR

epidural normal doğum yapan arkadaşım sonra çok pişman olmuştu canım
araştır bence

bende normal doğum istiyorum ama epidural nor. doğumu da tavsiye ediyorlar çok kararsızım (

2 çocuk annesiyim ilk çocuğumu normal ikinci çocuğumu sezryanla dünyaya getirdim benim size
tavsiyem normal doğum.

niye pişman olmuşlar epidural normal yapanlar kızlar ?korkuyorum yahu püfff az kaldı

Ya arkadaşlar çok az kaldı doğumuma.İlk geceyi çok zor geçirdiğimi söyledim bugün dr uma.Oda ana senin psikolojin çok önemli bu konuda dedi.Uzun uzun tecrübelerini anlattı normal doğum sırasında ıkınmayı bırakırsın falan başımıza iş alırız dedi ve beni sabah sezeryan uyguladığı bir hastanın odasına çıkarttı.Seni rahatlatır dedi.Bende çıktım konuştum.Evet normal doğum beni çok geriyor ama sezeryan tecrübeleri olan bayanlarıda gördükçe kafam karışıyor.İyice gerilmeye başladım.Lütfen bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar beni rahatlatacak bişeyler söylesin (

epıdural sezeryan dusunuyorum..19 nısan persembe gunu doguma alınacagım..herkse hayırlı dogumlar arkadaslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…