- Konu Sahibi yaseminsen
-
benimde 2 ayım kaldı allahın izniyle.çok korkuyorum ama normal doğum yapıcam inşallah.en yakınımda ablam sezeryan oldu mecburen 7 kat kestiler.on anda hissetmedi ama bebeğinin çıkışını görmeyi çok istiyordu mesela.ama olmadı 5 aylım oldu kızı hala sancı çekiyor rahat hareket edemiyor.ilk etapta sütüde gelemdi.işte bunları gördükçe bide çevremde eşim annem sürekli normal diyor.okuyorum normal doğum çok iyi.bebek içinde anne içinde.hemen ayağa kalkıyorsun tamam birkaç saat sancı çekiyorsun ama sonra hiçbirşeyin kalmıyormuş.normal doğum yapan herkezde bunu duyyorum acı vermesine rağmen ikincidede normali tercih ediyorlar.korkuyorum ama allah yolunu verir biliyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bir avazda kurtarsın cümlemizi.
herhangi bir problem olmazsa inşallah bende normal doğum yapmak ve o an bebeğimi kucağıma alıp o anı yaşamak istiyorum,sezaryen bir doğum yöntemi değil müdahale şeklidir deniliyor zaten..
canım allah birşekilde sabrını veriyo inan bana.ben bebeğim doğduğunda hemen gördüm,inanamazsın balık gibib çıkıverdi.göğsüme koydular ilk bakışmamız muhteşemdi.zemuszemus
birde şunu söyleyeyim sancı çekerken ne söylersen allah kabul edermiş.
ben allahım bana yardım et dedim saatlerce.:Saruboceq:
bir kadın vardı allahım canımı al artık,bitsin artık canımım al da diyordu.lmaz:
ikimizde aynı oda da kaldık.o benden önce doğurmuştu.
hiç doğum yapan bizler değildik sanki.(dikişlerimiz haricinde)
acılar biz zaman olup bitip gidiyor.böyle durumlarda dua etmeni tavsiye ederim.zemuszemus
allah hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşlarrrr:Saruboceq:
ya kızlar kime destek verbilrim bilmiyorum çünkü ben çok korkuyorum doğumdan daha 13 haftalık hamileyim anneme kalırsa başımda nöbet tutucak normal için sezeryan için ondan gizli yapmam lazım ama epidurel normalde sancı çekmiyormuşsun tek teseelim o allah hepimizin yardımıcısı olsun
Canım doktorunla birlikte karar vermelisin. Herhangi bir sağlık sorunun yoksa normal doğumu seçmelisin.Ben ölü doğum yaptım sezeryan ile geçtiğimiz perşembe.(Şeker hastasıyım)Dikiş yerleri acıyor,sızlıyor kızarıklık var.Gayet normal bunlar çünkü daha çok yeni ama...
Normal doğumda ise hemen ayaktasın hem bebek ve senin için gayet sağlıklı olan doğum şekli bu. Ben gerçekten ayağa kalkmakta yürümekte zorluk yaşıyorum.Ama seni korkutuyor gibi olmayayım o kadar da büyütülecek bir durum değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?