Hangi korunma yöntemi güvenli

Kızlar 11 ay önce doğum yaptım.tüplerim tıkalı olduğu için tüp bebek oldu. Ama doktor tekrardan hamile kalabilirsin dedi ve ben hamile kalmaktan çok korkuyorum. Çok zorlu bir konuşalım geçirdim hala etkileri sürüyor. Şuan prezarvatifle korunuyoruz ama onun verdiği hissi sevmiyorum.doğum kontrol hapı hormonları bozuyor onu da kullanmak istemiyorum. Ebe spiral önerdi daha önce vajinismus atlattım rahat edebilir miyim takıldıktan sonra hissediliyor mu? O da hormonları bozuyormuş adet düzenimi felan etkiler mi? Kol altı implantlarını da araştırdım ama kararsıZım en güvenli hangisi daha önce hiç korunmak zorunda hissetmemiştim kararsıZım
akşamlar kocişden küsme yöntemi 🤣

Valla en basından itibaren takip kontrol etmemize ragmen hamile kaldim şok olduk nasil oldu diye o derece dikkat ediyorduk olacagi varmıs oldu 8 aylık oldu bile bebegim uyuyor iceride 🤣 8 aydır da huysuz bebek yöntemiyle korunuyoruz annesiyle babasi 1 metreden fazla yakinlassa aglamaya başliyor uyuyorsa uyaniyor adeta seksörlü. 🤣🤣🤣🤣 Baska yontemleri de saglik sorunlarimdan dolayi kullanamiyorum aynı yöntemden devam bu sefer bir kaza olmaz umarim

Kızlar 11 ay önce doğum yaptım.tüplerim tıkalı olduğu için tüp bebek oldu. Ama doktor tekrardan hamile kalabilirsin dedi ve ben hamile kalmaktan çok korkuyorum. Çok zorlu bir konuşalım geçirdim hala etkileri sürüyor. Şuan prezarvatifle korunuyoruz ama onun verdiği hissi sevmiyorum.doğum kontrol hapı hormonları bozuyor onu da kullanmak istemiyorum. Ebe spiral önerdi daha önce vajinismus atlattım rahat edebilir miyim takıldıktan sonra hissediliyor mu? O da hormonları bozuyormuş adet düzenimi felan etkiler mi? Kol altı implantlarını da araştırdım ama kararsıZım en güvenli hangisi daha önce hiç korunmak zorunda hissetmemiştim kararsıZım
Prezervatif en iyisi görümcem spiral taktırdı 3 yıl kullanmış adet i 15 günde bir olmuş spiral i çıkartirdi doğum kontrol ilacı kullandi kilo yaptı kol alti implant korumuyor arkadaşım ı korumadi hamile kaldı spiral taktiran arkadaşım var oda onu korumadi ben de mejbur prezervatif kullanıyorum bende hiç sevmiyorum ama mejburuz

yüzde yüz korunma yöntemi yok diye biliyorum en azndan bizler için.prezevatifn bile yırtılma vb.riski var biz onu yasadık cok.yinede kalite bi marka alanız cok onmli ondada

Back
X