hangi meslek sahibini tercih edersiniz?

Erkek arkadaşımın kendi işyeri olacak ama o zaman da geç gelicek devamlı çalışacak o yüzden iş saatleri belli olan bir meslekte olsa daha ii olabilirdi...

Valla ilk önce insan evladı olsun ,Benim kıymetimi bilsinde taş taşısın evine ekmeğini getirsin hiç problem değil zenginmiş fakirmiş meselesi yok.

Hep Doktor Olmak İstemişimdira.s ve Tıp Konularına Olan Engin İlgim Her Daim Devam Etmiştir... Doktorlara Karşı İnanılmaz Bir Saygım Var Bu Nedenle Kesinlikle Doktor Olmasını İsterdim Tabiki :jeyyar::jeyyar:

valla mesleğin çok büyük bi önemi yok bence adam olsun yeter benim eşim öğretmen ama adam olmadıktan sonra o kadar okumuş olması hiç bi işe yaramıyo

pilot olsun isterdim ama kıskancımdan ölürdüm kabin memurları çok güzel oluyor...cıkkkkk doktor olsun her gün hastanesine gider evde başını şişirdiğim yetmiyormuş gibi birde hastanede başını şişirirdim......yada eşimle aynı şubede görev yapmayı isterdim şimdiki mesleği iyi olurdu ozaman her gün şubede de başını şişirirdimmm........

Meslektaşımı seçtim, isabet olmuş
Başka meslekten bir adam, çoktan kapının önüne koymuştu beni

Dolandırıcı veya yankesici :roflol:makbuldür oda olmadı mafya babası :1ninca: filanda olabilir ne olsa meslek sahibi olunsa bile işveren kalmadıki memlekette. En kestirmesi bu gözüküyor.
dislekxc3.jpg

w18.png

ne olacağı değil de ne olmayacağını söyleyecek olursam
genelin aksine memur,asker istemezdim
tayin vs dertleriyle uğraşmak istemiyorum

zengin $ yakışıklı $ romantik $ bana aşık e karakteride düzgün olduktan sonra mesleğinin hiiiç önemi yok bu kadarda mütevaziyim tabii bu kadar şey bi arada kim kaybetmişki biz bulcaz

benümkü inşaat müh...
aslında çok farklıyız mesleki açıdan birbirimize ben psikolojik danışman o inş. müh...
birimiz subjektif diğerimiz objektif işlerle uğraşıyor...
ben öznel verilere dayalı ş yapıyorum bu hayatımada yansıyor her şey olabilir bu açıdan da bakalır diyorum.

eşim nesnel verilerle uğraşıyor ve ancak sınanamış test edilmiş şeyler doğrudur öyle de olabilir böyle de de olabilir durumu ona tersss......

ama aşığım kocacım sana aşıığııııımmmmmmmmmmm

1) Mobilyacı olsun isterdim; Evimizin mobilyalarını ben çizerdim o yapardı :delphin:
2) Köpek eğitimcisi olsun isterdim ; istediğim cins köpeği beleşe bulurdu şakkıdı
3) Babadan zengin yüklü mirası olsun isterdim; Hiç yorulmaz hep yanımda olurdu :CüvCüv:

stresi olmayan
çalışma saatleri esnek olan
insanlarla birebir iletişimde olunmayan
can güvenliği riski olmayan
tayin derdi olmayan
müdür derdi olmayan
aylık maaşı yüksek olan
araba-benzin-yemek-kıyafet-tatil-cep tel faturası falan karşılayan
senede 4 kere çift maaş
6 kere prim veren bir meslek
artık adı ne ise...
ondan isterdim:)))

stresi olmayan
çalışma saatleri esnek olan
insanlarla birebir iletişimde olunmayan
can güvenliği riski olmayan
tayin derdi olmayan
müdür derdi olmayan
aylık maaşı yüksek olan
araba-benzin-yemek-kıyafet-tatil-cep tel faturası falan karşılayan
senede 4 kere çift maaş
6 kere prim veren bir meslek
artık adı ne ise...
ondan isterdim:)))

Baska bir arzunuz? kaydirigubbakcemile3

ben esimden cok memnunum, isindende, araba tlf da karsilaniyor, ama havam olsun diye a¨ktör falanda olsa iyi olurdu hani =):roflol:

Back
X