Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk benim için doğru tercih?fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

ebrucum teşekkür ederim fotolar için bunlar ilk resimdekine biraz benziyolar sanırım dimi:)nymphadory canım o hatunun güzelliği bence ya bende o kadar iddialı durmaz sanırım:)jade teşekkürler canım.avatarda kendi fotonumu kullanıyosun saçın rengi çok güzelmiş çok beğendim

o hatun senden güzel degil ki :34: durum nedir canim ? sari dimi ? :)

o hatun senden güzel degil ki :34: durum nedir canim ? sari dimi ? :)

canım çok tatlısın teşekkür ederim:17:evet sarı düşünüyorum yani açık rengin iddiası hoşuma gidiyor aslında.sade olmak pek istemiyorum sanki.30 una az kalmış 1 çocuk annesi olarak çokta doğal durmasamda olur dimi:1:ama işte sarının tonu çok kesin değil.sanırım memlekete gidince kendi kuaförüme gidecem hem saçlarım biraz uzar ve dinlenir o zamana kadar.yani nisanda boyatmayı düşünüyorum artık.

canım çok tatlısın teşekkür ederim:17:evet sarı düşünüyorum yani açık rengin iddiası hoşuma gidiyor aslında.sade olmak pek istemiyorum sanki.30 una az kalmış 1 çocuk annesi olarak çokta doğal durmasamda olur dimi:1:ama işte sarının tonu çok kesin değil.sanırım memlekete gidince kendi kuaförüme gidecem hem saçlarım biraz uzar ve dinlenir o zamana kadar.yani nisanda boyatmayı düşünüyorum artık.

dogru karar bence. sonucunu da paylasirsin o zaman dimi ?! :)

mavis81 abla saçların hoşuma gitti çok tatlı geldi bana. o yüzden bu çirkin bu güzel demek istemiyorum :)

teşekkür ederim canım:71:aslında senin saçının fotoğrafını göremedim ben son sayfada teşekkür yorumunu gördümde saçının resmi hangi sayfada bulamadım :44: o yüzden yorum yapamadım:40:ama daha 17 yaşındayım yazınca seni biraz kıskandım valla:17:ne güzel bir yaştır o:69: yerinde olmak isterdim valla güzelim:69:

Back
X